Ωράριο Πάσχα
Αρχειο

Ένα mini album με την συλλογή Noteworthy

Ένα mini album απο την Νικόλ της Simple Stories με την συλλογή Noteworthy!

 

 

Η Νικόλ επέλεξε την συλλογή αυτή και ένα Sn@p Binder και αφιέρωσε το άλμπουμ αυτό στον εαυτό της! τι ωραία ιδέα!

Αν και η συλλογή αυτή είναι ιδανική για την καταγραφή αγαπημένων στιγμών περασμένων χρόνων ή των φετινών καθημερινών μας στιγμών, η ιδέα της Νικόλ είναι φοβερή!

Και, όπως γράφει και η ίδια, πέρασε πολύ ωραία δημιουργώντας το άλμπουμ αυτό!

 

 

Ξεκίνησε με μία φωτογραφία της με την κολλητή της φίλη και το sentiment “Snapshots of a Happy Life” το οποίο είναι ιδανικό για την πρώτη σελίδα του άλμπουμ. Πρόσθεσε κάποια λουλούδια, brads και αυτοκόλλητα. Για το κάτω μισό της σελίδας της, πρόσθεσε την κάρτα Ιανουαρίου και την διακόσμησε με λίγο washi tape και αυτοκόλλητα.

 

 

Η πίσω σελίδα είναι αφιερωμένη στον γιο της Έντουαρντ. Πρόσθεσε κάρτες απο τα χαρτιά 12Χ12, ένα λουλούδι και λίγα αυτοκόλλητα, κρατώντας αυτην την σελίδα όσο πιο απλή γίνεται γιατί ήθελε να δώση έμφαση στην φωτογραφία. Επίσης πολύ ωραία ιδέα το 'Take Note', απο ένα χαρτί 12X12 για το journaling.

 

 

Το χαρτί με τα λουλούδια είναι απο τα αγαπημένα της Νικόλ απο την συλλογή αυτή - και ενώ δεν ήθελε να το χρησιμοποιήσει, τελικά ομολογεί οτι χάρηκε που το έκανε γιατί ταίριαξε τέλεια με την ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον άντρα της. Δημιούργησε ένα tag με ένα απο τα χαρτιά, πρόσθεσε το αυτοκόλλητο 'Smile' και δύο brads και έτοιμη και αυτή η σελίδα! Είναι τόσο 'πλούσια' σε χρώματα και σχέδια η συλλογή αυτή που πραγματικά δεν χρειάζεται πολλά για να 'γεμίσει' η σελίδα.

 

 

 

 

Οι διαδραστικές σελίδες είναι πρόκληση - αλλά δίνουν ένα μοναδικό στυλ στα mini album, είναι γεγονός. Σε αυτήν την σελίδα έκοψε έτσι το χαρτί της ώστε να έχει τις δύο κάρτες αυτές μπροστά σαν flap.

 

 

 

 

Η Νικόλ 'έπαιξε' με τα μεγέθη σελίδων και φωτογραφιών στο album της και αυτό το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον και fun. Έφτιαξε ολόκληρες σελίδες σαν σύνθεση, χρησιμοποίησε τις διαφάνειες που υπάρχουν στο sn@p binder, δημιούργησε και δικές της, όπως στην σελίδα που ακολουθεί. 

 

 

 

 

Παίξτε με τα μεγέθη, κόψτε τα χαρτιά σας, τις διαφάνειες, δημιουργήστε δικά σας σχέδια ενώνοντας δύο χαρτιά και τόσες άλλες ιδέες...μην φοβάστε να πειραματιστείτε, αφήστε την δημιουργικότητα σας ελεύθερη!

 

 

 

 

Κρατήσαμε την αγαπημένη σελίδα της Νικόλ για το τέλος - ο χώρος της, τόσο φωτεινός και χαρούμενος! 

 

Ελπίζουμε να βρήκες αυτό το mini album διασκεδαστικό και να σε εμπνεύσαμε να θελήσεις να δημιουργήσεις και εσύ ένα!

Εαν όμως σε φοβίζει ακόμη να ξεκινήσεις ένα τόσο φιλόδοξο έργο χωρίς οδηγίες, σου προτείνουμε το class-in-a-box με την συλλογή αυτή! Με ένα δισέλιδο για κάθε μήνα του χρόνου και πολλά ένθετα για φωτογραφίες και journaling, με το κιτ αυτό θα δημιουργήσεις το highlight της χρονιάς!


(Στο κιτ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε: το άλμπουμ, τα χαρτιά και διακοσμητικά και βήμα προς βήμα οδηγίες.)

Αφήστε ένα σχόλιο