Ωράριο Πάσχα
Αρχειο

Ας οργανωθούμε λίγο!

Στο SnP αγαπάμε πολύ την οργάνωση!

Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε αλλιώς με τόσα πράγματα που έχουμε γύρω μας, και στο μαγαζί αλλά και στο χώρο δημιουργίας!

Σήμερα λοιπόν, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ιδέες για το πώς μπορείτε να έχετε και εσείς τον χώρο σας τακτοποιημένο, και ιδίως τα υλικά και εργαλεία σας, για να τα βρίσκετε πάντα όταν τα χρειάζεστε!

 

 

Τι λέτε, πάμε;

 

Ας ξεκινήσουμε με τα χαρτιά μας!

Ολόκληρες συλλογές ή πολλά χαρτιά τα αποθηκεύουμε πάντα στα ακρυλικά ράφια της WeRMakers ή στα κουτιά της HobbyGros - άλλη λύση είναι και τα ScrapRack της TotallyTiffany, τα οποία χωράνε μέχρι και 500 χαρτιά το κάθε ένα!

Τέλος, απο την CropperHopper, η θήκη αποθήκευσης αλλά και μεταφοράς, ίσως για να τα πάρετε μαζί σας σε κάποιο crop ή σε εκδρομή!

 

Και μη ξεχάσετε να τα χωρίσετε ανά συλλογή ή χρώμα με την βοήθεια του tab punch ή των αυτοκόλλητων ετικετών της Totally Tiffany! 

 

 

Μιλώντας για Totally Tiffany, είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη μας εταιρία όσον αφορά την οργάνωση!

Με τα σταντ οργάνωσης γραφείου, τις βάσεις στήριξης για το πιστόλι σιλικόνης σαςτα σταντ για τους μαρκαδόρους και τα μελάνια σας και τις θήκες για τα εργαλεία σας, όλα θα παραμείνουν στην θέση τους και θα βρίσκονται ετοιμοπόλεμα στην καλλιτεχνική σας διάθεση!

 

 

Φυλάμε μαρκαδόρους, μολύβια κτλ. σε κασετίνες, αλλά και στις αγαπημένες μας roll-up κασετίνες, ιδίως όταν θέλουμε να τα έχουμε όλα απλωμένα μπροστά μας όταν δουλεύουμε!

Αλλά εαν θέλουμε να τα έχουμε σε θήκη/σταντ μπροστά μας, τότε η λύση είναι η θήκη για μαρκαδόρους της Spectrum Noir η οποία αποτελείται απο 6 ράφια, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα ή οριζόντια, ή ακόμα και με κλίση. 

Κάθε θέση, 72 στο σύνολο, μπορεί να κρατήσει ένα μαρκαδόρο, στυλό ή άλλο παρόμοιο αντικείμενο και αυτήν την περίοδο είναι σε promo τιμή!

 

 

Μία άλλη αγαπημένη μας θήκη είναι αυτή για τις μήτρες κοπής! Πολύ βολικά επίσης είναι και τα μαγνητικά φύλλα αποθήκευσης της Totally Tiffany!

ΑΓΑΠΑΜΕ τα κουτιά του Tim Holtz για τα distress, για τα μελάνια οινοπνεύματος και για τα mini archival inks!

Ιδανική για τα μελάνια οινοπνεύματος είναι και η βαλίτσα της Couture Creations, η οποία χωράει μέχρι και 60 μπουκάλι

Αλλά και για τα μαγικά washi μας, το washi tape dispenser της Studio Light.

Χωράει αρκετά, είναι διάφανο, οπότε εαν πάρετε πάνω απο ένα και τα τοποθετήσετε το ένα πάνω στο άλλο θα μπορείτε εύκολα να βρίσκετε το washi που ψάχνετε! Και το καλύτερο: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά washi tapes την ίδια στιγμή!

 

 

 Και εννοείται, το trolley/καροτσάκι της WeRMakers, με συρόμενα ράφια για να διατηρείτε τα τρέχοντα έργα και δημιουργίες σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα!

 

Για το τέλος κράτησα την συρταριέρα της Deflecto: τρία συρτάρια, διάφανη για να μπορείτε να βλέπετε τι έχει το κάθε συρτάρι, τρία χωρίσματα ανά συρτάρι για να οργανώσετε τα υλικά σας όπως σας βολεύει! Αγαπημένη!

 

 

 

Αυτά λοιπόν και για σήμερα! 

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία!

 

Φιλιά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο