Ωράριο Πάσχα
Αρχειο

Ιδέες δώρων απο το SnP

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή όλων!

Και όλοι έχουμε ήδη αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για την ημέρα των Χριστουγέννων, ή της Πρωτοχρονιάς, ανυπομονώντας να ανοίξουμε τα δώρα μας!

Επειδή όμως πρώτα πρέπει και να προσφέρουμε δώρα, σας ετοιμάσαμε έναν μικρό οδηγό με τα καλύτερα δημιουργικά δώρα για το 2023!

Μια ποικιλία προιόντων με κάποια βασικά αλλά και μερικά πιο ιδιαίτερα, σε διάφορες τιμές ώστα να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

 

 

Στο σημερινό blog post θα σας προτείνω τα δικά μου αγαπημένα - αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω, στο SnP έχουμε επιλογές για όλους. Τι λέτε λοιπόν, πάμε να τα δούμε;

 

1. Σετ ακουαρέλας

 

Συνδυάστε ένα σετ χρωμάτων ακουαρέλας, με το κατάλληλο μπλοκ χαρτιων και μαρκαδόρους νερού...

 

 

Μπορείτε αυτό το κιτ να το συνοδέψετε με το βιβλίο οδηγό για το lettering της Kelly Creates και το δώρο σας θα προσφέρει ατελείωτες ώρες δημιουργίας και χαράς.

 

2. Κιτ σκίτσου

 

Με την ίδια λογική, αλλά για αυτούς που αγαπάνε το σκίτσο και το χρωμάτισμα με μαρκαδόρους - πολύ της μόδας μεταξύ εφήβων οι οποίοι σχεδιάζουν manga - είναι και ένα κιτ με προιόντα της Spectrum Noir!

 

 

Στα κιτ αυτά θα βρείτε ότι χρειάζεστε - απο τους μαρκαδόρους μέχρι τα χαρτιά αλλά και tips&tricks απο τους καλύτερους του είδους!

 

3. Κιτ μεταξοτυπίας με στενσιλ

 

Επιλέξτε το κιτ μεταξοτυπίας της Speedball για αρχάριους για ένα ιδιαίτερο και 'ψαγμένο' δώρο!

Με το κιτ αυτό μπορούμε να μεταφέρουμε το δικό μας σχέδιο, με την βοήθεια του στένσιλ, σε μπλούζα, φούτερ, τσάντα και πολλά άλλα...

 

 

4. Multi Cinch - Εργαλείο Βιβλιοδεσίας

 

Το multi cinch της WRMakers είναι το απόλυτο εργαλείο για όσους αγαπάνε την βιβλιοδεσία - ή που τους αρέσει να φτιάχνουν μόνοι τους τα άλμπουμ τους! Με ένα μόνο εργαλείο έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε coptic, spiral, κρίκους, elastic band...

 

 

Είναι το καινούριο αγαπημένο μας εργαλείο και ιδανικό δώρο για την φίλη που αγαπάει να φτιάχνει μόνη της βιβλία, άλμπουμ κτλ.

 

 

6. Συλλογή scrapbooking

 

Διαλέξτε μία ολοκληρωμένη συλλογή scrapbooking, συνοδέψτε την με ένα sn@p! άλμπουμ και προσφέρετε τα σε μία φίλη που αγαπάει το memory keeping. 

Αγαπημένα κιτ αυτήν την περίοδο τα class-in-a-box με ότι θα χρειαστείτε για την δημιουργία ενος θεματικού άλμπουμ - μαζί με το βήμα-βήμα tutorial!

 

 

Η ολοκαίνουρια συλλογή της Simple Stories Noteworthy είναι ιδανική για την καταγραφή της καινούριας χρονιάς που έρχεται σε μερικές μέρες!

 

 

7. Μαρμαρογραφία

 

Η τεχνική της μαρμαρογραφίας ή της κατασκευής μαρμαρογραφημένου χαρτιού αποδίδεται στους Κινέζους. Η τεχνική είναι διασκεδαστική τόσο να τη βλέπεις όσο και να την κάνεις. 

Αφού φτιάξετε το μοτίβο σας, απλά βουτήξτε το υλικό της αρεσκείας σας (χαρτί, ύφασμα, κλπ) στο νερό. Το μοτίβο σας θα μεταφερθεί στο υλικό δημιουργώντας κυριολεκτικά ένα μοναδικό σχέδιο. 

Επιλέξτε το κιτ μαρμαρογραφίας της DecoArt και δώστε την ευκαιρία στην 'δημιουργικά ανήσυχη' φίλη ή φίλο σας να μυηθεί σε αυτόν τον μαγικό κόσμο!

 

 

8. Για τους μικρούς μας φίλους

 

Εννοείται οτι δεν θα αφήναμε τους μικρούς μας φίλους παραπονεμένους...Μία ολόκληρη κατηγορία στο SnP τους είναι αφιερωμένη με παιχνίδια σκέψης φαντασίας και δημιουργικότητας αλλά και υλικά χειροτεχνίας και ζωγραφικής κατάλληλα για την ηλικία τους!

Τέλος, θα βρείτε και παιδικά art journal kit, φτιαγμένα με πολύ αγάπη για τις μικρές ανήσυχες ψυχές της παρέας μας!

 

 

Να σας θυμίσουμε και την επιλογή της δωρό-επιταγής: μια όμορφη καρτούλα και δωροεπιταγή για υλικά δημιουργίας απο το SnP, είναι ένα δώρο που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

 

 

Αυτά λοιπόν και για σήμερα!

Να έχετε ένα καλό υπόλοιπο Κυριακής και Καλές Γιορτές!

 

Αφήστε ένα σχόλιο