ΠΑΣΤΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Modelling Paste

Για να μην αναρωτιέστε πώς οι άλλοι κάνουν ανάγλυφα σχήματα με τα στένσιλ - αυτό είναι το προιόν που σας χρειάζεται.
€14,50

Texture Fine

Ειδική πάστα για texture. Έρχεται σε δύο μορφές. Πιο "άγρια" και λιγότερο "άγρια", όπως η συγκεκριμένη. Την χρησιμοποιώ παντού γιατί δίνει πολύ 3D αποτέλεσμα. Όσοι έχουν κάνει μάθημα μαζί μου την έχουν λατρέψει. Συσκευασία 10oz (295ml)
€13,50

Texture Glass

Απίθανο medium, σχεδιασμένο για να δίνει υφή άγριου γιαλιού σε οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια.
€13,20

Texture Sand

Ειδική modelling paste που δίνει την υφή της άμμου. Βάφεται κανονικά, και χρησιμοποιείται όπως η απλή, με τη διαφορά ότι δίνει ένα πιο textured αποτέλεσμα. Συσκευασία 10oz (295ml)
€14,50

Texture Thick

Ειδική πάστα για texture. Έρχεται σε δύο μορφές. Λιγότερο "άγρια" και πιο "άγρια", όπως η συγκεκριμένη. Την χρησιμοποιώ παντού γιατί δίνει πολύ 3D αποτέλεσμα. Όσοι έχουν κάνει μάθημα μαζί μου την έχουν λατρέψει. Συσκευασία 10oz (295ml)
€13,50

Κρακελε ενός συστατικου

Για όποιους βαριούνται το κρακελέ δύο συστατικών, αυτή η πάστα κάνει τη ζωή τους εύκολη.
€14,50

Μαγνητική Μπογιά

Δημιουργήστε μια μαγνητική επιφάνεια στα projects σας. Και το καλύτερο είναι ότι μπορεί να βαφτεί από πάνω με όποιο ακρυλικό χρώμα θέλετε και να διατηρήσει τις μαγνητικές της ιδιότητες. Υδατοδιαλυτή. Συσκευασία 118ml.
€8,20

Πάστα διαμόρφωσης - Sparkle

Δώστε λάμψη και διάσταση στα projects σας με αυτήν την πάστα διαμόρφωσης που έχει ένα sparkling φινίρισμα Απλώστε τη με σπάτουλα για 3D εφφε. Η συσκευασία περιέχει 118 ml
€9,30

Φυσικό κερί μέλισσας

100 γρ (3.5 oz) φυσικό κερί μέλισσας για ενκαυστική και mixed media τεχνικές.
€6,70