ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

American Crafts Handmade Paper Mix-Ins - String

Προσθέστε χρώμα και ξεχωριστή υφή στα χειροποίητα χαρτιά σας με τα mix-ins από τη σειρά Handmade Paper της American Crafts.

Το σετ περιέχει χρωματιστούς σπάγκους και μάλλινες κλωστές για να προσθέσετε στο χαρτοπολτό σας που θα του δώσουν μια παιχνιδιάρικη νότα όταν στεγνώσει και μετατραπεί σε χαρτί! Και το καλύτερο; Το αποτέλεσμα δεν βγαίνει ποτέ το ίδιο!
€7,50

American Crafts Handmade Paper Mix-Ins - Διακοσμητικοί Σπόροι - Wildflower Seeds

Προσθέστε μια διαφορετική νότα στο χειροποίητο χαρτί σας με σπόρους αγριολούλουδων! Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα συνδυάστε τους με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Handmade Paper της American Crafts όπως mix-ins, χειροποίητο χαρτί ή χρωματιστές βαφές.
€11,90

American Crafts Handmade Paper Mold And Deckle Kit - Καλούπι Κατασκευής Χειροποίητου Χαρτιού - Hexagon

Καλούπι hexagon Mold & Deckle για κατασκευή χειροποίητου χαρτιού από τη συλλογή Handmade Paper της American Crafts.

Το καλούπι έχει σχήμα εξαγώνου και σας βοηθά να δώσετε σχήμα και να στραγγίζετε το υγρό από το χαρτοπολτό σας ώστε να μετατραπεί σε χαρτί. Το χαρτί που θα προκύψει, θα έχει διαστάσεις 12,7 x 14,7 cm και εξάγωνο σχήμα, ιδανικό για projects που θέλουν να ξεχωρίζουν!
€29,70

American Crafts Handmade Paper Mold And Deckle Kit - Καλούπι Κατασκευής Χειροποίητου Χαρτιού - Medium Rectangle

Καλούπι Medium Rectangle Mold & Deckle για κατασκευή χειροποίητου χαρτιού από τη σειρά Handmade Paper της American Crafts.

Το καλούπι έχει σχήμα ορθογώνιου και σας βοηθά να δώσετε σχήμα και να στραγγίζετε το υγρό από το χαρτοπολτό σας ώστε να μετατραπεί σε χαρτί. Το χαρτί που θα προκύψει, θα έχει διαστάσεις 12,7 x 17,78 cm και ορθογώνιο σχήμα, ιδανικό για projects που θέλουν να ξεχωρίζουν!
€89,90

American Crafts Handmade Paper Shredded Paper 1lb - Έτοιμες προς Ανάμειξη Λωρίδες Χαρτιού για Δημιουργία Χαρτοπολτού - Kraft

Η American Crafts… διαρρέει το μυστικό της συστατικό για να δημιουργήσετε το δικό σας χειροποίητο χαρτί!

Η συσκευασία περιέχει έτοιμες προς ανάμειξη λωρίδες χαρτιού (shredded paper), σε λευκό χρώμα, στις οποίες όταν προστεθεί νερό, φτιάχνουν χαρτοπολτό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα blender, νερό και μεράκι για χειροποίητες δημιουργίες 100%!
€29,90

American Crafts Handmade Paper Shredded Paper 1lb - Έτοιμες προς Ανάμειξη Λωρίδες Χαρτιού για Δημιουργία Χαρτοπολτού - White

Η American Crafts… διαρρέει το μυστικό της συστατικό για να δημιουργήσετε το δικό σας χειροποίητο χαρτί!

Η συσκευασία περιέχει έτοιμες προς ανάμειξη λωρίδες χαρτιού (shredded paper), σε λευκό χρώμα, στις οποίες όταν προστεθεί νερό, φτιάχνουν χαρτοπολτό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα blender, νερό και μεράκι για χειροποίητες δημιουργίες 100%!
€29,90

American Crafts Handmade Paper Starter Kit - Κιτ Κατασκευής Χειροποίητου Χαρτιού, 11τεμ.

Ένα πρωτότυπο κιτ από τη σειρά Handmade Paper της American Crafts, ιδανικό για να φτιάξετε το δικό σας χειροποίητο χαρτί! Και μη φοβηθείτε τη διαδικασία: είτε είστε ερασιτέχνης crafter ή πιο προχωρημένος, θα τα καταφέρετε σίγουρα! Τα βήματα είναι απλά και εύκολα, και το κιτ περιέχει όλα τα υλικά από την αρχή ως το τέλος!

Η συσκευασία περιέχει: μια πλαστική λεκάνη, 2 σφουγγάρια, 1 καλούπι και κάλυμμα, 1 πλάστη, 4 φύλλα με μικροϊνες, τεμαχισμένο χαρτί και χρυσή γυαλιστερή σκόνη χρωστικής.
€89,90

American Crafts Handmade Paper Stationery Kit - Κιτ Κατασκευής Χειροποίητου Χαρτιού, 12τεμ.

Ένα κιτ από τη σειρά Handmade Paper της American Crafts, ιδανικό για να φτιάξετε το δικό σας χειροποίητο χαρτί! Και μη φοβηθείτε τη διαδικασία: είτε είστε ερασιτέχνης crafter ή πιο προχωρημένος, θα τα καταφέρετε σίγουρα! Τα βήματα είναι απλά και εύκολα, και το κιτ περιέχει όλα τα υλικά από την αρχή ως το τέλος!

Η συσκευασία περιέχει: template για να φτιάξετε φακέλους, template για να φτιάξετε tags, 2 σφουγγάρια, καλούπι mold & deckle, μπάρα πρέσας, 4 φύλλα με μικροϊνες, έτοιμες προς ανάμειξη λωρίδες χαρτιού για δημιουργία χαρτοπολτού (shredded paper) και σκόνη Χρωστικής σε χρυσό χρώμα (Gold Pigment Powder)
€74,50