Αναζήτηση
Ελληνικά

49 And Market ARToptions Alena Διακοσμητικά Ephemera Bits, 71 Τεμ.

Κατασκευαστής: 49 and MARKET
Τα ARToptions Alena Ephemera Bits της 49 And Market περιλαμβάνουν 71 διακοσμητικά die-cuts που σε βοηθούν να χτίσεις layers με χρώμα, λεπτομέρεια και όμορφη vintage αίσθηση. Θα βρεις κορνίζες, tags, εισιτήρια, ετικέτες, καρτέλες, λουλούδια, πεταλούδες και τυπογραφικά στοιχεία σε μπλε, τιρκουάζ, κοραλλί, ροζ και ζεστές μπεζ αποχρώσεις. Συνδύασέ τα ελεύθερα σε layouts, albums, κάρτες και art journals, δημιουργώντας κάθε φορά μια διαφορετική μικρή ιστορία.
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€13,50
i h

✓ Δωρεάν μεταφορικά άνω των 55€

✓ Άτοκες δόσεις για αγορές ανω των 80€

✓ Προϊόντα επιλεγμένα από crafters για crafters

✓ Αποστολές σε όλο τον κόσμο

Μια παλιά κορνίζα, ένα μικρό εισιτήριο, λίγα λουλούδια και μια πεταλούδα μπορούν να γίνουν η αρχή για μια ολόκληρη σελίδα. Τα ARToptions Alena Ephemera Bits της 49 And Market συγκεντρώνουν 71 διακοσμητικά die-cuts που συνδυάζονται μεταξύ τους και σου δίνουν άφθονο υλικό για να δημιουργήσεις layers γύρω από φωτογραφίες, τίτλους και journaling.

Μέσα στη συσκευασία θα βρεις κορνίζες σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, tags, καρτέλες, εισιτήρια, labels, μικρές πινακίδες, λουλούδια, πεταλούδες και στοιχεία που θυμίζουν αποκόμματα εφημερίδων, παλιές διαφημίσεις και vintage έντυπα. Η παλέτα της συλλογής κινείται σε μπλε και τιρκουάζ τόνους, κοραλλί, ροζ, κόκκινο και ζεστό μπεζ, με watercolor πινελιές που δένουν τα διαφορετικά σχέδια μεταξύ τους.

Χρησιμοποίησε τις μεγαλύτερες κορνίζες ως βάση για φωτογραφίες ή μικρές συνθέσεις και πρόσθεσε γύρω τους εισιτήρια, ετικέτες και floral στοιχεία. Τα μικρότερα κομμάτια είναι ιδανικά για να γεμίσεις διακριτικά κενά, να ενώσεις διαφορετικά layers ή να επαναλάβεις χρώματα σε περισσότερα σημεία της σελίδας.

👉 Χαρακτηριστικά:

  • Σετ διακοσμητικών Ephemera Bits από τη συλλογή ARToptions Alena της 49 And Market
  • Περιλαμβάνει 71 die-cut στοιχεία
  • Ποικιλία από κορνίζες, tags, εισιτήρια, ετικέτες και καρτέλες
  • Περιλαμβάνει λουλούδια, πεταλούδες και vintage τυπογραφικά στοιχεία
  • Σχέδια που θυμίζουν αποκόμματα εφημερίδων, παλιά έντυπα και διαφημίσεις
  • Παλέτα σε μπλε, τιρκουάζ, κοραλλί, ροζ, κόκκινο και μπεζ
  • Watercolor και vintage αισθητική
  • Συνδυάζεται με τα χαρτιά και τα διακοσμητικά της συλλογής ARToptions Alena

👍 Ιδανικό για: scrapbook layouts, mini albums, άλμπουμ φωτογραφιών, κάρτες, art journals, junk journals, journaling, memory keeping, κολλάζ και mixed media projects.

Inspiration Tip: Τοποθέτησε μια μικρή φωτογραφία μέσα σε μία από τις κορνίζες και δημιούργησε γύρω της ένα ασύμμετρο cluster με δύο εισιτήρια, ένα label και λίγα λουλούδια. Πρόσθεσε μια πεταλούδα λίγο πιο έξω από τη σύνθεση, σαν να πετά προς την επόμενη λεπτομέρεια της σελίδας.