ΣΕΤ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ & ΜΗΤΡΕΣ ΚΟΠΗΣ

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Pinkfresh Studio Σετ Σφραγίδες και Μήτρες Κοπής - Inna's Alpha, 4τεμ.

2 διάφανες σφραγίδες και 2 μεταλλικές μήτρες κοπής από την Pinkfresh Studio.

H Pinkfresh έχει σχεδιάσει τις σφραγίδες και τα dies της, για τον crafter που θέλει να κάνει μοναδικές δημιουργίες με μία κίνηση. Έτσι μπορείτε να να σφραγίσετε όλα τα γράμματα μονομιάς, και στην συνέχεια να τα κόψετε με ένα και μόνο πέρασμα!
€85,80

Pinkfresh Studio Σετ Σφραγίδες και Μήτρες Κοπής - Detailed Leaf, 8τεμ.

5 διάφανες σφραγίδες και 3 λεπτές μεταλλικές μήτρες κοπής από την Inna Moreva και την Pinkfresh Studio.

Οι μήτρες κόβουν το σχήμα του φύλλου και κάποιων από τις φράσεις και συμπληρώνουν ιδανικά τις σφραγίδες του σετ.
€49,90

Pinkfresh Studio Dies & Stamps Set Σφραγίδες και Μήτρες Κοπής - Christmas Presents, 8τεμ.

4 διάφανες σφραγίδες και 4 μεταλλικές μήτρες κοπής από την Kaitlin Sheaffer και την Pinkfresh Studio.

H Pinkfresh έχει σχεδιάσει τις σφραγίδες και τα dies της, για τον crafter που θέλει να κάνει μοναδικές δημιουργίες με μία κίνηση. Έτσι μπορείτε να να σφραγίσετε τα σχέδια μονομιάς, και στην συνέχεια να τα κόψετε με ένα και μόνο πέρασμα!
€48,90

Pinkfresh Studio Σετ Σφραγίδες και Μήτρες Κοπής - Small Butterflies, 2τεμ.

1 διάφανη σφραγίδα και 1 λεπτή μεταλλική μήτρα κοπής από την Inna Moreva και την Pinkfresh Studio.

H Pinkfresh έχει σχεδιάσει τις σφραγίδες και τα dies της, για τον crafter που θέλει να κάνει μοναδικές δημιουργίες με μία κίνηση. Έτσι μπορείτε να να σφραγίσετε όλες τις πεταλούδες μονομιάς, και στην συνέχεια να τις κόψετε με ένα και μόνο πέρασμα!
€53,90

Waffle Flower Crafts Stamp & Die Cuts Set Σετ διαφανείς Σφραγίδες & Μήτρες Κοπής – Learning from home, 30τεμ

Σφραγίδες και dies από την Waffle Flower Crafts. Η συλλογή Learning from home τονίζει ότι κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί με ένα χαμόγελο! Τρισχαριτωμένα γατάκια σας δείχνουν ότι και οι εναλλακτικοί τρόποι μάθησης μπορούν να γίνουν super cool!
€36,90

Sizzix Framelits Die & Stamp Set By Olivia Rose Σετ Σφραγίδες & Μήτρες Κοπής - Dessert Treats, 21τεμ.

Επειδή Χριστούγεννα σημαίνουν… λιχουδιές, η Sizzix σας εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο! Με γουστόζικα framelits dies και απολαυστικές σφραγίδες από τη συλλογή της Dessert Treats. σας κερνάει χριστουγεννιάτικα καλούδια για να στολίσετε τις κάρτες σας, τις τσάντες σας, τα δώρα σας και τα scrapbooking έργα σας! Διαλέξτε ανάμεσα σε μελένια ανθρωπάκια, ζεστή σοκολάτα, μπαστουνάκια καραμέλα και άλλα. Προσοχή: όλοι οι συνδυασμοί είναι άκρως απολαυστικοί και εθιστικοί!
€19,90

Art Impressions Critter Cubbies Clear Stamps & Die Cuts set Σετ Διαφανείς Σφραγίδες & Μήτρες Κοπής - Dog House Cubbies, 22τεμ

Σετ από 13 σφραγίδες και 9 μήτρες κοπής που θα δώσουν σίγουρα μία ξεχωριστή, παιχνιδιάρικη διάθεση στις κάρτες, layouts και γενικότερα paper crafting έργα σας.
€31,50

Echo Park Stamp & Die Set Σετ Σφραγίδες και Μήτρες Κοπής - McKell Lowercase Alpha, 52τεμ.

Ένα σετ από την Echo Park με τα μικρά γράμματα του λατινικού αλφάβητου, με ταιριασμένες σφραγίδες και μήτρες κοπής για μοναδικές δημιουργίες!

Οι μήτρες κόβουν το περίγραμμα των σφραγίδων και συμπληρώνουν ιδανικά τις σφραγίδες του σετ. Χρησιμοποιήστε τις μήτρες για να δημιουργήσετε επίπεδα, να δώσετε βάθος, και να κάνετε τα σχέδια των σφραγίδων να "ξεπηδούν" κυριολεκτικά μέσα από τα έργα σας!
€47,40

Echo Park Stamp & Die Set Σετ Σφραγίδες και Μήτρες Κοπής - McKell Uppercase Alpha, 52τεμ.

Ένα σετ από την Echo Park με τα κεφαλαία γράμματα του λατινικού αλφάβητου, με ταιριασμένες σφραγίδες και μήτρες κοπής για μοναδικές δημιουργίες!

Οι μήτρες κόβουν το περίγραμμα των σφραγίδων και συμπληρώνουν ιδανικά τις σφραγίδες του σετ. Χρησιμοποιήστε τις μήτρες για να δημιουργήσετε επίπεδα, να δώσετε βάθος, και να κάνετε τα σχέδια των σφραγίδων να "ξεπηδούν" κυριολεκτικά μέσα από τα έργα σας!
€47,40

Hero Arts Stamp & Die Set Σετ Σφραγίδες και Μήτρες Κοπής - Strawberries, 8τεμ.

Ένα σετ από την Hero Arts με ταιριασμένες σφραγίδες και μήτρες κοπής για μοναδικές δημιουργίες! Οι μήτρες κόβουν το περίγραμμα των σφραγίδων και συμπληρώνουν ιδανικά τις σφραγίδες του σετ. Χρησιμοποιήστε τις μήτρες για να δημιουργήσετε επίπεδα, να δώσετε βάθος, και να κάνετε τα σχέδια των σφραγίδων να "ξεπηδούν" κυριολεκτικά μέσα από τα έργα σας!
€22,40