BIRGIT KOOPSEN, 16-17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η Birgit Koopsen είναι πασίγνωστη για τον τρόπο που χειρίζεται τα layers, δίνοντας βάθος, οπτικό ενδιαφέρον, αλλά και μοναδικές χρωματικές συνθέσεις που δύσκολα τολμάνε άλλοι καλλιτέχνες.Τα layouts που κάνει στο art journal της, είναι τόσο άρτια όσο και οι πίνακες της. Έχει βαθιά γνώση όλων των μοντέρνων υλικών, αφού πάντα είναι από τις πρώτες που δοκιμάζουν κάθε τι καινούργιο, και ξέρει να τα συνδυάζει τόσο καλά ώστε στα έργα της τίποτα δεν φαίνεται παράταιρο όσο ετερόκλητα και αν είναι αυτά που χρησιμοποιεί. Όλα δένουν μεταξύ τους και δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο, τόσο ομοιογενές που δεν μπορείς να φανταστείς έστω και ένα από τα στοιχεία που χρησιμοποίησε να λείπει! Επιπλέον αυτό που αγαπώ εγώ πολύ στην Koopsen είναι τα όμορφα, χαρούμενα χρώματα που χρησιμοποιεί, και το μοντέρνο στυλ της με απλά, βασικά σχήματα και δυνατές γραμμές, που ταιριάζουν σε όλες τις πτυχές της ζωής μας: από παιδικά καδράκια, μέχρι πίνακες για το σαλόνι του σπιτιού μας! Δημιουργεί με την ίδια επιτυχία πάνω σε οτιδήποτε βρεθεί μπροστά της¨από φτερά και φύλλα δέντρων, μέχρι πιάτα και τραπεζάκια σαλονιού! Αυτό άλλωστε την έχει κάνει και τόσο επιτυχημένη σαν καλλιτέχνη!
 
Το ότι είναι ambassador στις πιο trendy εταιρείες της εποχής μας, λέει πολλά για το στυλ της! Έχει τις δικές της σειρές σφραγίδες και στενσιλ με την Carabelle Studios, συνεργάζεται με την DecoArt (οπότε θα πάρουμε και έτοιμες συνταγές για μίξεις χρωμάτων), την Gelli Arts και πολλές άλλες!
 
Ότι και να σας πω είναι λίγο,  για το πόσο χαρούμενη είμαι που θα την φιλοξενήσουμε στο στούντιο για δύο φουλ εξάωρα μαθήματα στις 16 και 17 Μαρτίου! Προσπαθουσαμε να το κανονίσουμε από το 2016, και επιτέλους το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!
 
Θα την βρείτε στο facebook, στο blog της και στο instagram.
 
 

Και για εσάς που δεν ξέρετε ποιό να πρωτοδιαλέξετε, μπορείτε να πάρετε και τα 2 μαθήματα στην προνομιακή τιμή των 160 Ευρώ (συν ΦΠΑ).

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για κάποιο workshop μπορείτε να επικοινωνήσετε με email στο support@scrapsnpieces.gr ή στo 210-9525557 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Αν θέλετε να εγγραφείτε σε κάποιο workshop για το οποίο δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, στείλτε μας ένα email στο support@scrapsnpieces.gr και θα σας προσθέσουμε στη λίστα αναμονής.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης των σεμιναρίων και επιλογές πληρωμής ΕΔΩ.

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

16/3/2019 - For the Love of Layers με την Birgit Koopsen

Το μάθημα αυτό θα γίνει σε χαρτί, αλλά ετοιμαστείτε να γυρίσετε σπίτι και να δημιουργήσετε από καμβάδες μέχρι χρηστικά αντικείμενα και μικρο- επιπλα! Θα παίξουμε με πολλά διαφορετικά υλικά - από ακρυλικά χρώματα, neocolors και india inks, μέχρι μελάνια, σφραγίδες, στενσιλ και μαρκαδόρους! Για έξι ώρες θα ξεχάσουμε τον κόσμο γύρω μας και θα αφησουμε την Koopsen να μας εξηγήσει τα πώς και γιατί και να μας ταξιδέψει στην μαγεία των χρωμάτων!
86 Ευρώ
Η τιμή δεν περιλαβάνει ΦΠΑ 24%

17/3/2019 - Awesome Transfers Workshop με την Birgit Koopsen

Τα transfers είναι πάντα μαγικά! και σαν διαδικασία και σαν αποτέλεσμα, αφού μπορούμε να μεταφέρουμε οτιδήποτε δίνει νόημα στις δημιουργίες μας - από την αγαπημένη μας φωτογραφία μέχρι ένα όμορφο στοιχείο που ανακαλύψαμε σε ένα περιοδικό! Και μετά, ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να τα ενσωματώσουμε στην δημιουργία μας, πώς θα γίνουν τελείως δικά μας και μέρος του έργου μας! Σκεφτείτε πόσο όμορφο θα ήταν να δημιουργήσετε ένα πίνακα που θα έχει μέσα την ίδια την κόρη σας, ένα journal που να διηγείται την ιστορία των παππούδων σας που θα πρωταγωνιστούν οι φωτογραφίες τους, να κάνετε ένα κολάζ με πραγματικά στοιχεία από το ταξίδι σας ή να μεταφέρεται vintage σχέδια και επιγραφές που βρήκατε κάπου στο διαδίκτυο στα μικρο έπιπλα του σπιτιού σας! Εμείς θα δουλέψουμε σε χαρτί ακουαρέλας και στο τέλος θα φύγετε με ένα δεμένο journal σε μέγεθος Α6 που θα περιέχει τις τεχνικές που μάθαμε, για να τις έχετε για πάντα! Το πρόγραμμα εχει transfers με gel medium, ακρυλικό χρώμα, gel plate, ταινία συσκευασίας κα. και στην συνέχεια όλες τις τεχνικές ενσωμάτωσης του transfer μέσα στο έργο μας. Ετοιμαστείτε για 6 ώρες τεχνικών και δημιουργίας, που θα σας ανοίξουν άλλους ορίζοντες στα έργα σας!
86 Ευρώ
Η τιμή δεν περιλαβάνει ΦΠΑ 24%