ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ

View as Grid List
Ταξινόμηση

Brea Reese Καλούπι για Ρητίνη - Λουλούδι

Δημιουργήστε μοναδικά έργα με ρητίνη! Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 καλούπι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά!
€4,90

Wilsons Σουβέρ Φυσικού Ξύλου Λευκής Σημύδας 3"-5"

Σουβέρ από φυσικό ξύλο λευκής σημύδας της Wilsons. Χρησιμοποιείστε τα είτε μόνα τους είτε στα έργα σας από ξύλο και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και trendy!
€10,60

Carta Bella Double-Sided Collection Kit 12"x12" – Welcome Winter

Συλλογή από 12 φύλλα scrapbooking που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. Ο χειμώνας ανέκαθεν είχε κάτι το μαγικό. Χουχουλιάρικες στιγμές θαλπωρής, όμορφες βόλτες σε χιονισμένα απάτητα μονοπάτια με πολλές πολλές χιονονιφάδες! Και θυμηθείτε: τα χρώματα του χειμώνα βρίσκονται στη φαντασία μας! Ανακαλύψτε τα στις δημιουργίες σας!
€18,90

Carta Bella Stencils – Welcome Winter, Wonderland Snowflake

Στένσιλ από τη συλλογή Welcome Winter που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. Ο χειμώνας ανέκαθεν είχε κάτι το μαγικό. Χουχουλιάρικες στιγμές θαλπωρής, όμορφες βόλτες σε χιονισμένα απάτητα μονοπάτια με πολλές πολλές χιονονιφάδες! Και θυμηθείτε: τα χρώματα του χειμώνα βρίσκονται στη φαντασία μας! Ανακαλύψτε τα στις δημιουργίες σας!
€8,20

Carta Bella Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X13"- Welcome Winter, Accents

Αυτοκόλλητα Chipboard από τη συλλογή Welcome Winter που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. Ο χειμώνας ανέκαθεν είχε κάτι το μαγικό. Χουχουλιάρικες στιγμές θαλπωρής, όμορφες βόλτες σε χιονισμένα απάτητα μονοπάτια με πολλές πολλές χιονονιφάδες! Και θυμηθείτε: τα χρώματα του χειμώνα βρίσκονται στη φαντασία μας! Ανακαλύψτε τα στις δημιουργίες σας!
€6,50

Carta Bella Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" - Welcome Winter

Μπλοκ Scrapbooking από τη συλλογή Welcome Winter που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. Ο χειμώνας ανέκαθεν είχε κάτι το μαγικό. Χουχουλιάρικες στιγμές θαλπωρής, όμορφες βόλτες σε χιονισμένα απάτητα μονοπάτια με πολλές πολλές χιονονιφάδες! Και θυμηθείτε: τα χρώματα του χειμώνα βρίσκονται στη φαντασία μας! Ανακαλύψτε τα στις δημιουργίες σας!
€8,90

Colorbok Designer Paper 12"x12"- Celestial

Designer Paper από την Colorbok. Κάντε μια βόλτα ως το φεγγάρι και χορέψτε με τα λαμπερά αστέρια! Αποτυπώστε τη μαγεία του ουρανού στις δημιουργίες σας και εντυπωσιάστε!
€14,90

Colorbok Smooth Cardstock 12"X12" - Bright

Μονόχρωμο χαρτί scrapbooking από την Colorbok. Σκορπίστε θετική διάθεση και αισιοδοξία στις scrapbooking και τις mixed media δημιουργίες σας με τα όμορφα χρώματα της Colorbok. Συσκευασία 30 τμχ σε 5 χρώματα.
€14,90

Colorbok Smooth Cardstock 12"X12" - Fresh Blossoms

30 φύλλα μονόχρωμο cardstock σε 5 διαφορετικά χρώματα (6 από το καθένα). Ιδανικό για scrapbooking, card making, home decor, decoupage, collage art, origami και διάφορες άλλες χειροτεχνίες.
€14,90

Colorbok Smooth Cardstock 12"X12" - Green Promenade

30 φύλλα μονόχρωμο cardstock σε 5 διαφορετικά χρώματα (6 από το καθένα). Ιδανικό για scrapbooking, card making, home decor, decoupage, collage art, origami και διάφορες άλλες χειροτεχνίες.
€14,90

Colorbok Smooth Cardstock 12"X12" - Ombre Energized

30 φύλλα ombre cardstock σε 15 διαφορετικά χρώματα (2 από το καθένα). Ιδανικό για scrapbooking, card making, home decor, decoupage, collage art, origami και διάφορες άλλες χειροτεχνίες.
€14,90

Colorbok Smooth Cardstock 12"X12" - Βασικά Χρώματα

30 φύλλα μονόχρωμο cardstock σε 5 διαφορετικά χρώματα (6 από το καθένα). Ιδανικό για scrapbooking, card making, home decor, decoupage, collage art, origami και διάφορες άλλες χειροτεχνίες.
€14,90

Colorbok Μονόχρωμο Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 8.5" χ 11" - Everyday

Μπλοκ με μονόχρωμο cardstock διπλής όψεως από την Colorbok. Ιδανικό για scrapbooking, card making, home decor, decoupage, collage art, origami και διάφορες άλλες χειροτεχνίες.
€13,90

Colorbok Μπλοκ Scrapbooking 8.5" x 11" - Primary Geometric

Μπλοκ με μονόχρωμο cardstock με γεωμετρικά σχέδια από την Colorbok. Ιδανικό για scrapbooking, card making, home decor, decoupage, collage art, origami και διάφορες άλλες χειροτεχνίες.
€13,90 €8,90

Echo Park Cardstock Ephemera - Icons, Animal Kingdom

Ephemera από τη συλλογή Animal Kingdom της Echo Park. Για καταστάσεις άκρως περιπετειώδεις και τόσο … ζουγκλοδιασκεδαστικές! Απίθανα λιοντάρια, ζέβρες, τίγρεις και μαϊμούδες ξεπηδούν από τα scrapbooking και mixed media έργα σας! Η εξερεύνηση έχει αρχίσει. Εμπρός λοιπόν για τις πιο ασυνήθιστες δημιουργίες!
€6,50

Echo Park Collection Kit 12"X12" – Animal Kingdom

Collection kit από τη συλλογή Animal Kingdom της Echo Park. Για καταστάσεις άκρως περιπετειώδεις και τόσο … ζουγκλοδιασκεδαστικές! Απίθανα λιοντάρια, ζέβρες, τίγρεις και μαϊμούδες ξεπηδούν από τα scrapbooking και mixed media έργα σας! Η εξερεύνηση έχει αρχίσει. Εμπρός λοιπόν για τις πιο ασυνήθιστες δημιουργίες!
€18,90

Echo Park Double-Sided Paper Pad 6"X6" – Animal Kingdom

Συλλογή φύλλων scrapbooking από τη συλλογή Animal Kingdom της Echo Park. Για καταστάσεις άκρως περιπετειώδεις και τόσο … ζουγκλοδιασκεδαστικές! Απίθανα λιοντάρια, ζέβρες, τίγρεις και μαϊμούδες ξεπηδούν από τα scrapbooking και mixed media έργα σας! Η εξερεύνηση έχει αρχίσει. Εμπρός λοιπόν για τις πιο ασυνήθιστες δημιουργίες!
€8,90

Echo Park Double-Sided Solid Cardstock 12"X12" – Animal Kingdom

Μονόχρωμα φύλλα scrapbooking διπλής όψεως από τη συλλογή Wedding της Echo Park. Γιορτάστε όλες τις γλυκές αναμνήσεις σας από την ημέρα του γάμου σας και θυμηθείτε ότι όπου υπάρχει αγάπη υπάρχει και ζωή. Για πάντα μαζί!
€7,90

Asuka Studio Double-Sided Paper Pack 6"X6" - Spellbound

Μπλοκ Scrapbooking από την Asuka Studio. Κάντε τα δικά σας άμπρα κατάμπρα και σκορπίστε αστερόσκονη στα scrapbooking και mixed media έργα σας! Το αποτέλεσμα θα τους αφήσει όλους μαγεμένους!
€9,90

Memory Place Double-Sided Collection Pack 12"x12" – Hello

Συλλογή από 12 φύλλα scrapbooking από την Hello της Memory Place. Απολαύστε ένα ανέμελο πρωινό στο βασίλειό σας, το σπίτι σας, περιτριγυρισμένοι με ό,τι αγαπάτε: φίλους, λουλούδια, καφέ και φυσικά λαχταριστά γλυκά!
€16,90

Memory Place Double-Sided Collection Pack 6"x6" – Hello

Συλλογή από 12 φύλλα scrapbooking από την Hello της Memory Place. Απολαύστε ένα ανέμελο πρωινό στο βασίλειό σας, το σπίτι σας, περιτριγυρισμένοι με ό,τι αγαπάτε: φίλους, λουλούδια, καφέ και φυσικά λαχταριστά γλυκά!
€5,50

Memory Place Kawaii Paper Goods Paper Pack 6"X6" - Autumn Wishes

Paper Pack από την Memory Place Kawaii Paper. Στολίστε τα έργα σας με πολύχρωμες κολοκύθες και ρομαντικά λουλούδια. Και θυμηθείτε: το φθινόπωρο γίνεται μια δεύτερη άνοιξη καθώς κάθε φύλλο είναι ένα διαφορετικό λουλούδι!
€9,90

Echo Park Cardstock Ephemera - Icons, Day In The Life

Ephemera από τη συλλογή Day In The Life της Echo Park. Η ζωή είναι μια ιστορία. Συγκεντρώστε όλες τις όμορφες στιγμές σας και κάντε τη δική σας best seller!
€6,50

Echo Park Collection Kit 12"X12" - Day In The Life

Collection kit από τη συλλογή Day In The Life της Echo Park. Η ζωή είναι μια ιστορία. Συγκεντρώστε όλες τις όμορφες στιγμές σας και κάντε τη δική σας best seller!
€18,90

Echo Park Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X13"- Day In The Life, Accent

Αυτοκόλλητα Chipboard από τη συλλογή Day In The Life της Echo Park. Η ζωή είναι μια ιστορία. Κάντε τη δική σας best seller!
€6,50

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" – Day In The Life

Συλλογή φύλλων scrapbooking από τη συλλογή Day In The Life της Echo Park. Η ζωή είναι μια ιστορία. Συγκεντρώστε όλες τις όμορφες στιγμές σας και κάντε τη δική σας best seller!
€8,90

Echo Park Σφραγίδες – Day In The Life, This Is My Story

Διάφανες σφραγίδες από τη συλλογή Day In The Life της Echo Park. Η ζωή είναι μια ιστορία. Συγκεντρώστε όλες τις όμορφες στιγμές σας και κάντε τη δική σας best seller!
€16,90

Echo Park Σφραγίδες – Day In The Life, Days Of The Week

Διάφανες σφραγίδες από τη συλλογή Day In The Life της Echo Park. Η ζωή είναι μια ιστορία. Συγκεντρώστε όλες τις όμορφες στιγμές σας και κάντε τη δική σας best seller!
€16,90

Photoplay Cardstock Stickers 12"X12" – Our Friendship Through The Years, Elements

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Our Friendship Through The Years της Photoplay. Θυμίστε για μία ακόμη φορά στο… αυτοκολλητάκι σας πόσο σημαντικό είναι για σας με όμορφα quotes που υμνούν τη φιλία!
€4,10

Photoplay Ephemera Cardstock Die-Cuts – Our Friendship Through The Years

Die cuts από τη συλλογή Our Friendship Through The Years της Photoplay. Θυμίστε για μία ακόμη φορά στο… αυτοκολλητάκι σας πόσο σημαντικό είναι για σας με όμορφα quotes που υμνούν τη φιλία!
€6,80

Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts - Homegrown

Bits & Pieces Die-Cuts από τη συλλογή Homegrown της Simple Stories. Βάλτε άρωμα αγροκτήματος στις δημιουργίες σας με χαριτωμένες αγελάδες, άτακτες κατσίκες και περίεργα κοτοπουλάκια! Θυμηθείτε όλες τις υπέροχες ιστορίες σας από την παιδική σας ηλικία όπου μια επιτυχημένη σοδειά ήταν η απόλυτη έκφραση αισιοδοξίας!
€6,90

Simple Stories Collection Kit 12"X12" - Homegrown

Collection Kit από τη συλλογή Homegrown της Simple Stories. Βάλτε άρωμα αγροκτήματος στις δημιουργίες σας με χαριτωμένες αγελάδες, άτακτες κατσίκες και περίεργα κοτοπουλάκια! Θυμηθείτε όλες τις υπέροχες ιστορίες σας από την παιδική σας ηλικία όπου μια επιτυχημένη σοδειά ήταν η απόλυτη έκφραση αισιοδοξίας!
€18,90

Simple Stories Paper Pad 6"X8" - Homegrown

Μπλοκ Scrapbooking από τη συλλογή Homegrown της Simple Stories. Βάλτε άρωμα αγροκτήματος στις δημιουργίες σας με χαριτωμένες αγελάδες, άτακτες κατσίκες και περίεργα κοτοπουλάκια! Θυμηθείτε όλες τις υπέροχες ιστορίες σας από την παιδική σας ηλικία όπου μια επιτυχημένη σοδειά ήταν η απόλυτη έκφραση αισιοδοξίας!
€10,90

Vicki Boutin Fernwood Washi Tape

Washi tape από τη συλλογή Fernwood της Vicky Butin για την American Crafts. Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, η Vicki σας προσκαλεί να παρατηρήσετε τα χρώματα του δάσους. Όμορφες πεταλούδες, φύλλα φτέρης, μανιτάρια, πουλιά συνθέτουν ένα χαρούμενο τοπίο που βρίσκεται κοντά σας και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!
€14,50

P13 Cardstock Διπλής Όψεως Tags - Good Night 01

Tags διπλής όψεως από την συλλογή Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€3,10

P13 Die-Cut Chipboard Embellishments 4"X6" – Good Night 01

Die cuts από τη συλλογή Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€7,20

P13 Die-Cut Chipboard Embellishments 4"X6" – Good Night 05

Die cuts από τη συλλογή Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€7,20

P13 Double-Sided Card Set 6"X4" - Good Night

Κάρτες διπλής όψεως από τη συλλογή Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€5,40

P13 Double-Sided Paper Pad 12"X12" - Good Night

Συλλογή από φύλλα scrapbooking από την Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€15,64

P13 Double-Sided Paper Pad 6"X6" – Good Night

Συλλογή από φύλλα scrapbooking από την Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€7,30

P13 Maxi Creative Pad 12"X12" - Good Night

Maxi creative pad από τη συλλογή Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€15,60

P13 Tags Διπλής Όψεως - Good Night 02

Tags διπλής όψεως από τη συλλογή Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€3,10

P13 Tags Διπλής Όψεως - Good Night 03

Tags διπλής όψεως από τη συλλογή Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€3,20

P13 Αυτοκόλλητα 4"X9" - Good Night 01

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€3,20

P13 Αυτοκόλλητα 4"X9" - Good Night 02

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Good Night της P13. Αστεράκια χαϊδεύουν τα μικρά σας και τους χαρίζουν όμορφα όνειρα. Και η ζωή τους γίνεται γλυκιά σαν παραμύθι!
€3,20