Κατηγοριες

Ranger Dylusion Paints

Ακρυλικά χρώματα, φτιαγμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Dyan - της δημιουργού των Dylusions. Είναι ειδικά για να κάνετε blends, στεγνώνουν σε ένα αδιάβροχο ματ φινίρισμα και το καλύτερο? Μπορείτε να γράψετε πάνω τους σχεδόν με οτιδήποτε! Η συσκευασία τους είναι επίσης μοναδική, αφού το φαρδύ της στόμιο επιτρέπει κάθε είδους αλχημίες από πινέλα, σφουγγάρια, σπάτουλες κλπ και φυσικά το χέρι σας!

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Dylusions Acrylic Paint 1oz - Laidback Lilac

Ακρυλικό χρώμα από την Dylusions. Προσθέστε μια νοσταλγική νότα με αυτό το γλυκό λιλά στις δημιουργίες σας και απολαύστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
€4,30

Dylusions Acrylic Paint 1oz - Crushed Grape

Ακρυλικό χρώμα από την Dylusions. Προσθέστε το ιδιαίτερο έντονο μωβ χρώμα του πατημένου σταφυλιού στις δημιουργίες σας και απολαύστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
€4,20

Dylusions Acrylic Paint 1oz - Periwinkle Blue

Ακρυλικό χρώμα από την Dylusions. Προσθέστε το όμορφο χρώμα του φυτού βίγκα στις δημιουργίες σας και απολαύστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
€4,30

Dylusions Shimmer Paint - Black Marble

Προσθέστε πολύχρωμη λάμψη σε όλα τα mixed media και paper crafting έργα σας με τα Dylusion Shimmer Paints από την Dyan Reaveley. Ζωντανά, ιριδίζοντα χρώματα που θα δώσουν λάμψη σε χαρτί, καμβά, ξύλο, ύφασμα και άλλες πορώδεις επιφάνειες.
€4,30

Dylusions Blendable Acrylic Paint - Laidback Lilac

Ακρυλικά χρώματα, φτιαγμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Dyan - της δημιουργού των Dylusions.
€6,40

Dylusions Paint - Slate Grey

Συσκευασία 59ml
€6,30

Dylusions Paint - Ground Coffee

Συσκευασία 59ml
€6,30

Dylusions Paint - Melted Chocolate

Συσκευασία 59ml
€6,30

Dylusions Paint - Squeezed Orange

Συσκευασία 59ml
€6,30