Κατηγοριες

My Favorite Summer

Γιατί καλοκαίρι σημαίνει ξενοιασιά, ζουμερές φράουλες και πολλά παγωτά! Αποτυπώστε τις όμορφες ιστορίες σας στις δημιουργίες σας και αιχμαλωτίστε για πάντα τη μαγεία του αγαπημένου σας καλοκαιριού με τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park!

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - My Favorite Summer

41 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Εικόνες με ανεμούρια, χαρταετούς, λουλούδια, παγωτά, ουράνια τόξα, γυαλιά ηλίου, quotes και άλλα.
€6,60

Echo Park Διακοσμητικά Chipboard 6"X13" - My Favorite Summer

45 διακοσμητικά chipboard από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Εικόνες με ανεμούρια, χαρταετούς, λουλούδια, παγωτά, ουράνια τόξα, γυαλιά ηλίου, quotes και άλλα.
€6,60

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - My Favorite Summer

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Εικόνες με ανεμούρια, λουλούδια, παγωτά και άλλα.
€9,30

Echo Park Στένσιλ 6"X6" - My Favorite Summer, Summer Rays

1 στένσιλ από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Με διαγώνιες γραμμές.
€8,80

Echo Park Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 12"X12" - My Favorite Summer

12 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως σε διαφορετικά σχέδια και 1 φύλλο με element αυτοκόλλητα από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park με εικόνες με ανεμούρια, χαρταετούς, λουλούδια, παγωτά, ουράνια τόξα, γυαλιά ηλίου, quotes και άλλα.
€19,80

Μάθημα-in-a-Box: My Favorite Summer Album Project Kit

Μάθημα in a Box!

Μάθετε να φτιάχνετε ένα album από την αρχή και στη συνέχεια διακοσμήστε το με την συλλογή My Favorite Summer από την Echo Park. Το κιτ περιέχει τα υλικά που θα χρειαστείτε, αναλυτικές οδηγίες και μετρήσεις, καθώς και λινκ για το βίντεο (διάρκειας 3 ωρών) του μαθήματος, από τη σχεδιάστρια Nikki Sher.

Μην το χάσετε! Ο αριθμός των κιτ είναι πολύ περιορισμένος!
€54,80