Αναζήτηση
Ελληνικά

Scraps n Pieces Waxed Thread Set Fresh Pastels | Σετ Συνθετικά Κερωμένα Νήματα Βιβλιοδεσίας – 0,65 mm, 3 τεμ.

Κατασκευαστής: SCRAPS N PIECES
Το Scraps n Pieces Waxed Thread Set Fresh Pastels περιλαμβάνει 3 στρογγυλά συνθετικά κερωμένα νήματα βιβλιοδεσίας πάχους 0,65 mm σε φωτεινές pastel αποχρώσεις: πράσινο, ροζ και σιέλ. Η λεία κερωμένη επιφάνειά τους βοηθά το νήμα να περνά ομαλά μέσα από τις τρύπες και να διατηρεί καλή συνοχή καθώς ράβεις. Με 15 μέτρα σε κάθε καρούλι, είναι μια όμορφη επιλογή για χειροποίητα journals και exposed bindings όπου θέλεις το χρώμα του ραψίματος να συμμετέχει πραγματικά στο design.
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€8,90
i h

✓ Δωρεάν μεταφορικά άνω των 55€

✓ Άτοκες δόσεις για αγορές ανω των 80€

✓ Προϊόντα επιλεγμένα από crafters για crafters

✓ Αποστολές σε όλο τον κόσμο

Το Scraps n Pieces Waxed Thread Set Fresh Pastels φέρνει χρώμα στη χειροποίητη βιβλιοδεσία χωρίς να χάνει τη λειτουργικότητα που χρειάζεται ένα καλό νήμα ραφής. Τα νήματα είναι συνθετικά, στρογγυλά και κερωμένα, με πάχος 0,65 mm, ώστε να δουλεύονται εύκολα και να περνούν ομαλά μέσα από τις τρύπες της βιβλιοδεσίας.

Η κερωμένη επιφάνεια βοηθά το νήμα να διατηρεί τη συνοχή του καθώς δουλεύεις, ενώ οι αποχρώσεις πράσινο, ροζ και σιέλ δημιουργούν μια καθαρή, φρέσκια pastel παλέτα. Είναι ιδιαίτερα όμορφα σε βιβλιοδεσίες με εμφανή ράχη, όπου το νήμα δεν λειτουργεί απλώς ως μέσο δεσίματος αλλά γίνεται μέρος της συνολικής εικόνας του βιβλίου.

👉 Χαρακτηριστικά:

  • Σετ με 3 συνθετικά κερωμένα νήματα
  • Στρογγυλό νήμα
  • Πάχος: 0,65 mm
  • Μήκος: 15 m ανά καρούλι
  • Λεία κερωμένη επιφάνεια
  • Καλή συνοχή και ομαλή κίνηση κατά το ράψιμο
  • Αποχρώσεις: πράσινο, ροζ και σιέλ
  • Κάθε απόχρωση σε ξεχωριστό καρούλι

📐 Διαστάσεις:

Πάχος νήματος: 0,65 mm
Μήκος: 15 m (16.4 yd) ανά καρούλι

👍 Ιδανικό για:

  • Χειροποίητη βιβλιοδεσία
  • Coptic binding
  • Exposed spine bindings
  • Journals και notebooks
  • Ράψιμο χαρτιού και cardstock
  • Book repair
  • Χειροποίητες κατασκευές
  • Decorative stitching

Inspiration Tip:

Σε ένα journal με εμφανή ράχη, άφησε τα τρία χρώματα να λειτουργήσουν σαν μικρές πινελιές πάνω στο βιβλίο. Το ροζ, το πράσινο και το σιέλ δείχνουν ιδιαίτερα όμορφα με λευκά, kraft ή απαλά χρωματιστά εξώφυλλα και μπορούν να δώσουν ρυθμό στη ράχη αν αλλάζεις απόχρωση από signature σε signature.