-->
 
Spectrum Noir Markers Sale
Αρχειο

Ένα mobile για το παιδικό δωμάτιο

Κυριακή σήμερα και μέρα για δημιουργία!

Τι λέτε σήμερα να φτιάξουμε ένα παιδικό mobile, το οποίο φωσφορίζει στο σκοτάδι;

Με τις φοβερές glow in the dark μπογιές της DecoArt!

Επηρεασμένη απο κάτι αστεράκια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι που έχουμε κολλήσει στους τοίχους του δωματίου της μικρής, αποφάσισα σήμερα να φτιάξω ένα φεγγάρι και αστέρια mobile με τις ειδικές μπογιές της DecoArt που φωσφορίζουν στο σκοτάδι αφού 'φορτίστουν' με φως στην διάρκεια της ημέρας! Τα ακρυλικά αυτά είναι κατάλληλα για χαρτί, καμβά, ξύλο, πλαστικό και πολλά άλλα! Ακόμα και για ύφασμα, αφού πρώτα το αναμίξετε με fabric medium!

Θα ξεκινήσουμε κόβοντας τα σχήματα μας απο χαρτόνι τα οποία στην συνέχεια θα βάψουμε με λευκό ακρυλικό χρώμα έτσι ώστε το φωσφορούχο χρώμα να 'πιάσει' καλύτερα!

 

Αφού στεγνώσει θα περάσω 3-4 στρώσεις απο το ακρυλικό που φωσφορίζει σε κάθε μου σχήμα!

Σειρά έχει η συναρμολόγηση: θα χρειαστείτε ένα τελάρο κεντήματος, το οποίο μπορείτε να έχετε βάψει και αυτό με τα ακρυλικά σας, εμείς το βάψαμε λευκο, απο το οποίο θα κρεμάσετε τα σχήματα σας! Ξεκινήστε με το κεντρικό σχήμα σας, εδώ το φεγγάρι, έτσι ώστε να μπορέσετε να υπολογίσετε που θα βάλετε τα υπόλοιπα.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε και μερικά pompoms, με το ειδικό εργαλείο της wrmk, και να στολίσετε το τελάρο σας, σαν αφράτα συννεφάκια!

 

Και έτοιμο! Τόσο απλό και γρήγορο..αλλά και τόσο γλυκό! 

Εαν τα ειδικά χρώματα δεν σας ταιριάζουν υπάρχει πάντα και η εναλακτική της Ultimate GlowInTheDark μπογιας που κάνει την ίδια δουλειά εφόσον αναμοιχθεί με ανοιχτόχρωμα ακρυλικά χρώματα σε αναλογία 1:1.

 

 
 
Αυτά λοιπόν και για αυτήν την εβδομάδα!
 
Τα λέμε πάλι την επόμενη!
 
Φιλιά!
 
Αφήστε ένα σχόλιο