Πληρωμές

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής κατά το check-out. Αν δεν έχει οριστεί τρόπος πληρωμής, τότε εννοείται Αντικαταβολή με την παράδοση.

Οι ενδεδειγμένοι και αποδεκτοί τρόποι πληρωμών είναι οι εξής:

  • Εξόφληση και παραλαβή από τα Γραφεία της εταιρείας μας
  • Αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας κατά την παράδοση στον τόπο που επιλέξατε με έξτρα χρέωση 2,80 ευρώ
  • Πληρωμή μέσω Pay Pal με έξτρα χρέωση 3 ευρώ
  • Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα μέσω της Τράπεζας Πειραιώς
  • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή δεν χρεώνονται εξτρά έξοδα αλλά τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή. 

Για πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τα στοιχεία της πληρωμής είναι τα παρακάτω:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΜΥΡΣΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 

IBAN: GR23 0172 1930 0051 9307 7753 690

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΜΥΡΣΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΙΒΑΝ: GR64 0110 5340 0000 5340 0236 393

Μια παραγγελία με πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό μένει ανοικτή από εμάς για 4 ημέρες, εκτός αν μας ζητήσετε να την κρατήσουμε ανοικτή για περισσότερο χρόνο. Αν δεν προβείτε σε κατάθεση, σε 3 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας θα σας έρθει ένα e-mail υπενθύμισης.

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας με τρεις τρόπους:

  1. Να κάνετε μεταφορά από το λογαριασμό σας μέσω του e-banking ή phone-banking, αν διαθέτετε. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή καθώς δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε χρόνο πηγαίνοντας στην τράπεζα και στην πλειοψηφία τους οι τράπεζες δεν θα χρεώσουν έξοδα προμήθειας.
  2. Να κάνετε κατάθεση στο αυτόματο ταμείο μέσα στο κατάστημα της τράπεζας. Συνήθως δεν έχει ουρά και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποια προμήθεια. Δεν έχουν όμως όλες οι τράπεζες ή όλα τα καταστήματα τέτοιο ταμείο.
  3. Να επισκεφτείτε τον ταμία της τράπεζας και να καταθέσετε μετρητά. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να σας χρεώσει η τράπεζα προμήθεια.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, τυχόν τραπεζικά έξοδα, βαρύνουν τον αγοραστή, οπότε παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει το ποσό αυτό στο σύνολο της παραγγελίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η τράπεζα Πειραιώς τιμολογεί εισερχόμενο έμβασμα με 4 ευρώ.

Αν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία IRIS για τον τραπεζικό σας λογαριασμό μπορείτε να πληρώσετε με το ΑΦΜ μας 036920545 χωρίς εξτρά χρέωση από οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα.

H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Επιβεβαιώστε μας την κατάθεση σας στο info@scrapsnpieces.gr, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας , την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, και το ονοματεπώνυμό σας .

Μπορούμε να κρατήσουμε την παραγγελία σας ανοικτή μέχρι 3 εργάσιμες μέρες για να μπορέσετε να κάνετε την πληρωμή. Μετά από το διάστημα αυτό, αν δεν έχει πληρωθεί, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.

Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε, αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας, θα είναι Απόδειξη Λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο (Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες ή καταστήματα εφόσον μας υποβάλλουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία (Επωνυμία Εταιρείας, Δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση έδρας και αριθμό τηλεφώνου.

Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει, μόνο όταν το “www.scrapsnpieces.gr” εισπράξει ακέραιο το ποσό της εξόφλησης.

Σε περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η Εταιρεία δεν επιστρέφει χρήματα, αλλά εκδίδει εκπτωτικό κουπόνι με το ακριβές ποσό το οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός ενός μήνα.