-->
 
Ωράριο Πάσχα
Αρχειο

Θα είναι μία noteworthy χρονιά!

Η ζωή μας είναι γεμάτη μοναδικές στιγμές, στιγμές που αξίζει να τις αποτυπώσουμε σε όμορφα άλμπουμ scrapbooking. Ένα τέτοιο άλμπουμ είναι και το Noteworthy της Simple Stories - με το κιτ αυτό θα δημιουργήσουμε ένα άλμπουμ highlight της χρονιάς!

Με τα αγαπημένα μας πια sn@p binder ανακαλύψαμε πόσο εύκολο είναι να οργανώσουμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες και αναμνήσεις. Με τα μαθήματα-in-a-box όμως ανακαλύψαμε πόσο η διαδικασία ήταν εμπνευσμένη και η αίσθηση της δημιουργίας τελικά απίστευτη! 

 

 

 Το κιτ αυτό συνδυάζει την κομψότητα της συλλογής Noteworthy με την δημιουργικότητα και το memory keeping με έναν μοναδικό τρόπο! Κάθε δι-σέλιδο είναι μια περιπέτεια : με έναν συνδυασμό ποιοτικών υλικών και ενδιαφερόντων διακοσμητικών, δημιουργούμε μία 'ατμόσφαιρα' που αναδεικνύει τις αναμνήσεις μας με έναν μοναδικό τρόπο!

 

 

Αυτό το άλμπουμ δεν είναι απλά ένας χώρος για φωτογραφίες - είναι ένας δημιουργικός κόσμος, όπου κάθε σελίδα είναι ενας κενός καμβάς για να εκφραστούμε: χώρος για σημειώσεις και σκέψεις, τα πάντα έχουν την θέση τους σε αυτό το μοναδικό άλμπουμ. 

 

 

Ας καταγράψουμε τις σημαντικές στιγμές του κάθε μήνα και ας φωτογραφίσουμε τις αναμνήσεις μας. Με το μάθημα-in-a-box αυτό η νέα χρονιά θα είναι πραγματικά πολύ δημιουργική και ενδιαφέρουσα! 

Προ-παραγγείλτε το δικό σας εδώ και κρατήστε τις αναμνήσεις σας ζωντανές για πάντα!

Όπως σε όλα τα κιτ μάθημα-in-a-box, θα παραλάβετε όλα όσα χρειάζεστε: το άλμπουμ, τα χαρτιά και τα διακοσμητικά και τις οδηγίες βήμα-βήμα!

 

Αφήστε ένα σχόλιο