Ωράριο Πάσχα
Αρχειο

Μαγευτικά Χριστούγεννα με την 'Tis the Season της Simple Stories

Η Tara απο το Secretbees Studio δημιούργησε ένα μοναδικό μίνι άλμπουμ με την συλλογή 'Tis The Season της Simple Stories και ανυπομονούμε να μας πείτε πως σας φαίνεται...εμείς πάντως ξετρελαθήκαμε!

 

Το vintage είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό γιορτινό στυλ και η συλλογή, 'Tis The Season αποδεικνύει ακριβώς αυτό! Όλα τα χαρτιά, τα διακοσμητικά, και τα ephemera είναι γεμάτα απο την ομορφιά του vintage και υπέροχα πλούσια γιορτινά χρώματα.

 

 

Και ακριβώς επειδή η συλλογή αυτή αποπνέει τόσο έντονα το στυλ vintage, η Tara αποφάσισε να δημιουργήσει ένα junk journal γεμάτο ετικέτες/tags, εισιτήρια και καρτ ποστάλ, έτοιμα να τα γεμίσει με τις ιστορίες των φετινών γιορτών. 

 

 

 

Με το που ανοίγουμε το άλμπουμ έχουμε ένα τρίπτυχο με τρείς τσέπες: στην πρώτη σελίδα, για τα μεγάλα tags, πίσω απο την δεύτερη σελίδα γεμάτο με όμορφα ephemera και στην τρίτη σελίδα με την τσέπη να χωράει δύο μοναδικές κάρτες!

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες που εξέχουν απο τα tags, τα ephemera και τις κάρτες προσθέτουν πολύ στο vintage στυλ του junk journal αυτού!

 

 

Η δεύτερη ενότητα ανοίγει σε δύο σελίδες, η καθεμιά απο αυτές διακοσμημένη με μοναδικά διακοσμητικά, μαζί με αυτοκόλλητα, chipboard και brads. Το στοιχείου του εισητηρίου στην τελευταία σελίδα είναι δύο διαφορετικά κομμάτια που έχουν τοποθετηθεί το ένα πάνω στο αλλο για να δώσουν ένα ωραίο και πλούσιο αποτελέσμα!

 

 

Υπάρχει και μία ακόμη τσέπη, κρυμμένη ανάμεσα στην τελευταία σελίδα και το οπισθόφυλλο. Σε αυτήν έβαλε κάποια μεγαλύτερα ephemera, ιδανικά ίσως για το journaling. Πρόσθεσε εννοείται μερικά ακόμη διακοσμητικά σε κάθενα απο αυτά.

 

 

Μπορείτε να βρείτε τις μετρήσεις για αυτό το φοβερό Junk Journal στο κανάλι της Tara στο YouTube - οπότε, εαν σας άρεσε όσο άρεσε και σε εμάς! ρίξτε μια ματιά εδώ και μελετήστε το tutorial για να δημιουργήσετε το δικό σας άλμπουμ και να το γεμίσετε με τις δικές σας αγαπημένες εορταστικές αναμνήσεις!

 

Αφήστε ένα σχόλιο