Ωράριο Πάσχα
Αρχειο

Τα Distress Mica Stains του Tim Holtz: Λάμψη και Χρώμα στη Δημιουργία σας!

Είστε λάτρεις της χειροτεχνίας και της δημιουργικής έκφρασης; Αν ναι, τότε σίγουρα έχετε ακούσει για τα mica stain του Tim Holtz. Αν όχι, μην ανησυχείτε, σήμερα θα σας 'εισάγουμε' σε αυτά τα μαγικά μπουκαλάκια που μπορούν να 'εκτοξεύσουν' τις δημιουργίες σας και να τους  προσδώσουν λάμψη και χρώμα!

 

Τι είναι τα Mica Stains;

Τα Mica Stains είναι μία σειρά προϊόντων που δημιουργήθηκαν απο τον αγαπημένο Tim Holtz. Πρόκειται για υγρά χρώματα που περιέχουν σκόνη απο Mica, ένα φυσικό ορυκτό που δίνει λάμψη και αντανάκλαση στις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται. 

Τα Mica Stains είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σχεδόν παντού, απο το scrapbooking, σε κάρτες αλλά και σε diy's και mixed media δημιουργίες!

Τα Distress Mica Stain ανήκουν στην γνωστή σειρά Distress του Tim, η οποία είναι γνωστή για την 'φθαρμένη' όψη που προσφέρει στις δημιουργίες σας.

 

 

Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

Τα χρώματα αυτά είναι ιδανικά για να προσθέσουν μία ξεχωριστή λάμψη στις κάρτες σας - δημιουργήστε εκθαμβωτικά φόντα ή χρωματίστε τις σφραγίδες σας με λάμψη. 

Χρησιμοποιήστε τα και στις scrapbooking συνθέσεις σας αλλά και στην κατασκευή κοσμημάτων απο ρητίνη, πηλό, ξύλο ή μέταλλο δημιουργώντας έτσι μοναδικά κοσμήματα που θα κλέψουν την παράσταση. Με την ίδια λογική, δημιουργήστε μοναδικά home decor προσθέτοντας λάμψη με τα φοβερά αυτά χρώματα του Tim Holtz!

 

 

Ιδέες για χρήση των Mica Stains

Συνδυάστε χρώματα: Μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα ψυχρά ή θερμά χρώματα ανακατεύοντας διάφορες αποχρώσεις - το αποτέλεσμα θα είναι μία μοναδική παλέτα χρωμάτων!

Δημιουργία Τεχνοτροπιών: Χρησιμοποιήστε τα για να δημιουργήσετε τεχνοτροπίες στο χαρτί ή σε άλλες επιφάνειες. Ψεκάστε χρώμα και χρησιμοποιήστε πινέλα, σφουγγαράκια ή ακόμα και τα δάκτυλά σας για ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

 

 

Δημιουργία Σχεδίων με Μάσκες/Στένσιλ: Συνδυάστε τα mica stain με τις καινούριες πάστες του Tim Holtz με στένσιλ για μοναδικά αποτελέσματα.

 

 

Τα Mica Stains του Tim Holtz είναι πολύ δημοφιλή και αυτό γιατί μπορούν με λίγες απλές κινήσεις να δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις δημιουργίες σας.

Εξερευνήστε τις δυνατότητες τους και αφήστε την φαντασία σας να οδηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα τα χρησιμοποιήσετε... 

Με τα Mica Stains οι δημιουργίες σας θα λάμπουν περισσότερο απο ποτέ!

 

Αφήστε ένα σχόλιο