-->
 
Spectrum Noir Markers Sale
Κατηγοριες

Τσιμπίδες, Λαβίδες & Σπάτουλες

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

We R Memory Keepers Τσιμπίδα Με Καμπυλωτή Λεπτή Μύτη

1 τσιμπίδα με καμπυλωτή λεπτή μύτη από την We R Memory Keepers. Χρησιμοποιήστε την για πιάσετε και να τοποθετήσετε με ακρίβεια sequins, gems, χάντρες ή άλλα μικρά κομμάτια, ακόμη και για να περάσετε κλωστή! Με εργονομικό καπάκι που προστατεύει τη λεπτή της μύτη όταν δεν την χρησιμοποιείτε.
€11,90

Art Supply Basics Stainless Palette Knife Set - Σπάτουλες

5 ανοξείδοτες μεταλλικές σπάτουλες, ιδανικές για μίξεις χρωμάτων, medium ή χρωστικών στην παλέτα σας. Είναι κατάλληλες και για ακρυλικά και για χρώματα λαδιού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με τα πινέλα σας. 
€19,50

American Crafts Art Supply Basics Plastic Paint Knife - Σετ Πλαστικές Σπάτουλες

Πλαστικές σπάτουλες από τη συλλογή Art Supply Basics της American Crafts. Δημιουργήστε τα πιο απίθανα mixed media έργα: είτε χρησιμοποιείτε μελάνι, ακουαρέλα, stencil butter, πάστα, είτε αγαπάτε το blending, το layering ή άλλο, οι σπάτουλες θα σας βοηθήσουν για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Makin's Set - Εργαλεία Διαμόρφωσης για Πηλό & Sculpting

Ένα σετ με 3 πλαστικά εργαλεία διαμόρφωσης για πηλό και sculpting.
€4,80

Pinceton Catalyst Contour Painting Tool Εργαλειο Διαμορφωσης & Ζωγραφικής C-83

Τα εργαλεία Princeton Catalyst Contour Painting tools είναι φτιαγμένα από δυσκαμπτο νάιλον και είναι κατάλληλα για λάδι, ακρυλικό αλλά και εγκαυστική, πυλό, γύψο ακόμα και cake decorating (είναι FDA approved).
€8,50

We R Memory Keepers Αντίστροφη Λαβίδα με Φως

Λαβίδα από την We R Memory Keepers! Η αντιστροφή της πίεσης για τη λαβίδα (πιέζετε αντί να σηκώνετε) και ο φωτισμός κάνουν τον χειρισμό και την τοποθέτηση μικρών αντικειμένων παιχνίδι!
€12,90

Nuvo Media Silicone-Edged Spatulas - Σπάτουλες Σιλικόνης

Οι σπάτουλες Media της Nuvo είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε mixed media έργο! Διατίθενται σε δύο μεγέθη και είναι εξαιρετικές για να εφαρμόζετε, να αναμειγνύετε και να απλώνετε το μέσο της επιλογής σας σε μεγάλη επιφάνεια ή μέσω ενός στένσιλ.
€16,70

Sizzix Curved Fine Tip Tweezers - Τσιμπίδα με Καμπυλωτή Λεπτή Μύτη

Τσιμπίδα με καμπυλωτή λεπτή μύτη από την Sizzix. Και οι λεπτοδουλειές γίνονται παιχνιδάκι! Χρησιμοποιήστε την όπου απαιτείται λεπτομέρεια: για να πιάσετε και να τοποθετήσετε με ακρίβεια sequins, gems ή άλλα μικρά κομμάτια, για τα περίτεχνα dies σας, ακόμη και σα βελόνες ή για να περάσετε κλωστή στα projects σας που θέλουν ράψιμο! Η τσιμπίδα έχει εργονομικό σχεδιασμό και διαθέτει καπάκι γλυκερίνης που προστατεύει τη λεπτή της μύτη όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το πιστόλι σιλικόνης σας ή τα shrink plastic σας προφυλάσσοντας τα δάχτυλά σας από πιθανά εγκαύματα.
€9,50

We R Memory Keepers Basic Tools Silicone Brush - Πινέλο Σιλικόνης, Ροζ

Πινέλο σιλικόνης από τη συλλογή Basic Tools της We R Memory Keepers. Με τη μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να ξαναρίξετε την εποξική ρητίνη στα κυπελλάκια σας, να την εφαρμόσετε σε ένα λείο αποτέλεσμα, να απομακρύνετε τη ρητίνη που έχει διαμορφωθεί και σκληρύνει χωρίς να αφήσετε σημάδια στο project σας!

Ιδανικό και για άπλωμα κόλλας, πάστας, χρωμάτων impasto ή λαδιού.
€8,40

Princeton Catalyst Silicone Mini Blade Tool M03 - Εργαλείο Σιλικόνης

Δυσκολεύεστε να κάνετε thin layers και περάσματα από χρώμα σε χρώμα? Οχι πια! Με τα Catalyst Blades, ο νέος τρόπος έκφρασης θα γίνει παιχνίδι! Είναι φτιαγμένα από ευέλικτη σιλικόνη και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για mark making! Εργονομικά, θα γίνουν το δεξί σας χέρι, είτε αγαπάτε τα λάδια, είτε τα ακρυλικά, την ενκαυστική ή τον πηλό, ή ακόμα και να δημιουργείτε με ζαχαρόπαστα!
€9,90

Tim Holtz Distress Palette Knives - Ελαστικές Σπάτουλες

2 εργαλεία από ανθεκτικό πλαστικό που καθαρίζεται εύκολα. Ιδανικά για να εφαρμόζετε και να αναμειγνύετε υλικά όπως πάστες, χρώματα, grit-pastes, gel medium και πολλά άλλα!Και το καλύτερο είναι ότι δεν κολλάει τίποτα πάνω! Καθαρίστε τα με ένα βρεγμένο πανί ή μωρομάντηλο, και χρησιμοποιήστε τα για χρόνια! Η συσκευασία περιλαμβάνει μία σπάτουλα και ένα ίσιο μαχαίρι.
€4,20

Princeton Catalyst Silicone Mini Blade Tool M05 - Εργαλείο Σιλικόνης

Δυσκολεύεστε να κάνετε thin layers και περάσματα από χρώμα σε χρώμα? Οχι πια! Με τα Catalyst Blades, ο νέος τρόπος έκφρασης θα γίνει παιχνίδι! Είναι φτιαγμένα από ευέλικτη σιλικόνη και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για mark making! Εργονομικά, θα γίνουν το δεξί σας χέρι, είτε αγαπάτε τα λάδια, είτε τα ακρυλικά, την ενκαυστική ή τον πηλό, ή ακόμα και να δημιουργείτε με ζαχαρόπαστα!
€9,90

Multicraft Imports Palette Knives - Πλαστικές Σπάτουλες Σετ 5τμχ

Πλαστικές Σπάτουλες από την Multicraft Imports. Ιδανικές για τα mixed media έργα σας καθώς δουλεύουν άψογα με ακρυλικά και λάδια, πάστες, stencil butters, gels, και άλλα medium. Καθαρίζονται πανεύκολα και είναι επαναχρησιμοποιούμενα.
€2,90

Plastic Clay Tool Set - Σετ Σπατουλες Διαμόρφωσης, 7τμχ

Ένα σετ με 7 πλαστικά εργαλεία διαμόρφωσης για πηλό και sculpting.
€3,90

Elizabeth Craft Designs Fine Pointed Tweezers Τσιμπίδα Με Καμπυλωτή Λεπτή Μύτη - Logo Blue

Τσιμπίδα με καμπυλωτή λεπτή μύτη από την Elizabeth Craft Designs. Και οι λεπτοδουλειές γίνονται παιχνιδάκι!

Χρησιμοποιήστε την όπου απαιτείται λεπτομέρεια: για να πιάσετε και να τοποθετήσετε με ακρίβεια sequins, gems ή άλλα μικρά κομμάτια, για τα περίτεχνα dies σας, για να αφαιρέσετε το πίσω μέρος των αυτοκόλλητων ταινιών σας, για κατασκευή λουλουδιών, ακόμη και σα βελόνες ή για να περάσετε κλωστή στα projects σας που θέλουν ράψιμο!

Η τσιμπίδα έχει εργονομικό σχεδιασμό σε υπέροχο γαλάζιο χρώμα.

Μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το πιστόλι σιλικόνης σας ή τα shrink plastic σας προφυλάσσοντας τα δάχτυλά σας από πιθανά εγκαύματα.
€6,20

Hero Arts Palette Knife - Μεταλλική Σπάτουλα Ανάμειξης Χρώματων

Σπάτουλα από την Hero Arts. Εργαλείο υψηλής ποιότητας κατάλληλο τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες καλλιτέχνες. Εσείς απλά αφήστε την έμπνευσή σας ελεύθερη!
€7,50