-->
 
Ωράριο Πάσχα
Αρχειο

Χαρούμενα Σχέδια και Δημιουργικές Ιδέες: Η Ιστορία της Doodlebug Design

Η Doodlebug Design είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή υλικών χειροτεχνίας. H εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει αποκτήσει διεθνή αναγνώριση για την ποιότητα και την δημιουργικότητα των προϊόντων της.

 

 

 

Τα προϊόντα της Doodlebug Design είναι γνωστά για τα ζωηρά τους χρώματα, τα χαριτωμένα σχέδια αλλά και την ποικιλία που προσφέρουν. Η εταιρία κατασκευάζει χαρτιά, αυτοκόλλητα, τρισδιάστατα αυτοκόλλητα, brads, νήματα, κορδέλες, σφραγίδες, μήτρες κοπής, άλμπουμ, planner και πολλά άλλα, σχεδιασμένα για τον scrapbooker, τον planner, τον card maker, αλλά και τον diy-er!

 

 

 

 

 

Ένα απο τα χαρακτηριστικά της Doodlebug Design είναι η συνεχής ανανέωση των προϊόντων της, προσφέροντας πάντα καινοτόμα και 'φρέσκα' σχέδια που ικανοποιούν τις ανάγκες των λάτρεις της χειροτεχνίας. Επιπλέον, τα περισσότερα απο τα προϊόντα της συνδυάζονται μοναδικά, κάτι που διευκολύνει εμάς τους δημιουργούς!

 

 

Η Doodlebug Design έχει αποκτήσει μία πολύ δυνατή κοινότητα φανατικών οπαδών, οι οποίοι αγαπάνε τα προϊόντα της για την υψηλή ποιότητα τους και την διασκεδαστική αισθητική τους. 

Στο SnP αγαπάμε πολύ τις fun συλλογές της - με τα αμέτρητα διακοσμητικά και αυτοκόλλητα αλλά και τα album της - τα οποία προστατεύουν τις αγαπημένες μας συνθέσεις αλλά και τα Project Life μας ... Επίσης, αγαπάμε τα Shadow Box Insert Kit της - γιατί εκτός του ότι είναι πολύ εύκολα στην κατασκευή τους, είναι και μία πολύ ωραία ιδέα για πάρα πολλές περιπτώσεις γέννηση, αποφοίτηση κτλ.

Τέλος, λατρεύουμε τα Traveler's Journal της!

 

 

Θέλω να πιστεύω ότι θα αγαπήσετε και θα 'αγκαλιάσετε' την Doodlebug Design - πρώτα απ' όλα για την φοβερή ποιότητα των προϊόντων της αλλά και για τον χαρούμενο και παιχνιδιάρικο σχεδιασμό τους!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο