Αναζήτηση
Ελληνικά

Ciao Bella Junk Journal Ephemera Book A4 – Seventies, 32 τεμ.

Κατασκευαστής: CIAO BELLA
Το Ciao Bella Seventies A4 Junk Journal Ephemera Book είναι ένα πλούσιο βιβλίο με 32 φύλλα διπλής όψης και περισσότερα από 160 σχέδια, ιδανικό για junk journals, collage, scrapbooking, κάρτες, tags και mixed media projects. Η συλλογή έχει έντονη 70s retro αισθητική, με vintage διάθεση, γραφικά μοτίβα, χρώματα και διακοσμητικά στοιχεία που θυμίζουν παλιά περιοδικά, αφίσες, μουσική, μόδα και pop κουλτούρα της δεκαετίας του ’70. Περιλαμβάνει επίσης 4 διάφανες αυτοκόλλητες σελίδες, ώστε να μπορείς να προσθέσεις layers και λεπτομέρειες χωρίς επιπλέον κόλλα, κρατώντας όλο το project στην ίδια funky και νοσταλγική ατμόσφαιρα.
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€13,50
i h

✓ Δωρεάν μεταφορικά άνω των 55€

✓ Άτοκες δόσεις για αγορές ανω των 80€

✓ Προϊόντα επιλεγμένα από crafters για crafters

✓ Αποστολές σε όλο τον κόσμο

Το Seventies A4 Junk Journal Ephemera Book της Ciao Bella είναι ένα ολοκληρωμένο βιβλίο με χαρτιά και διακοσμητικά στοιχεία για junk journaling, collage, scrapbooking, cardmaking και δημιουργίες με χαρτί. Είναι ιδανικό για projects που θέλουν έντονο retro χαρακτήρα, χρώμα, ρυθμό και αυτή τη χαρακτηριστική 70s αισθητική που συνδυάζει νοσταλγία, pop κουλτούρα και δημιουργική ελευθερία.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 32 φύλλα διπλής όψης σε μέγεθος A4, με περισσότερα από 160 σχέδια / εικόνες, μαζί με 4 διάφανες αυτοκόλλητες σελίδες. Τα φύλλα είναι 140gsm, χωρίς οξέα και λιγνίνη, και είναι κατάλληλα για κόψιμο, layering, collage, journaling spots, pockets, tags, κάρτες, διακοσμητικές λεπτομέρειες και πιο ελεύθερες journal σελίδες.

Η συλλογή Seventies κινείται σε vintage 70s ύφος, με ατμόσφαιρα παλιών αναμνήσεων, μουσικής, φωτογραφιών, περιοδικών, γραφιστικών μοτίβων και statement λεπτομερειών. Τα χαρτιά και τα ephemera μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα retro υλικά, για να δημιουργήσεις journals, albums, memory books, κάρτες, tags, collage σελίδες και mixed media έργα με ξεκάθαρη, χαρούμενη και νοσταλγική ταυτότητα.

👉 Χαρακτηριστικά:

  • Brand: Ciao Bella
  • Συλλογή: Seventies
  • Junk Journal Ephemera Book
  • Περιλαμβάνει 32 φύλλα διπλής όψης
  • Περιλαμβάνει 160+ σχέδια / εικόνες
  • Περιλαμβάνει 4 διάφανες αυτοκόλλητες σελίδες
  • Μέγεθος: A4
  • Χαρτί 140gsm
  • Χωρίς οξέα και λιγνίνη
  • Retro 70s και vintage αισθητική
  • Ιδανικό για junk journal, collage, scrapbooking, cardmaking και paper crafts

📐 Διαστάσεις: A4, 21 x 29,7 cm / 8.3” x 11.7”

👍 Ιδανικό για:
Junk journals, art journals, collage, scrapbooking, cardmaking, χειροποίητες κάρτες, tags, pockets, inserts, retro albums, memory books, mixed media, paper crafts και δημιουργίες με vintage 70s αισθητική.

Inspiration Tip:
Χρησιμοποίησε το ephemera book σαν βάση για ένα retro junk journal με αίσθηση παλιού άλμπουμ αναμνήσεων. Κόψε κάρτες, labels, tags και διακοσμητικά στοιχεία από τα φύλλα, φτιάξε pockets για μικρές σημειώσεις ή φωτογραφίες και πρόσθεσε τις διάφανες αυτοκόλλητες σελίδες πάνω από patterned φόντα για πιο ενδιαφέρον layering. Συνδύασέ το με kraft χαρτί, μαύρο μαρκαδόρο, χρωματιστά tabs, washi tapes και λίγες παλιωμένες άκρες για να βγάλει 70s χαρακτήρα χωρίς να μοιάζει με αποκριάτικο πάρτι.