Η σειρά Golden Season της Elizabeth Craft Designs είναι σχεδιασμένη για να φέρει στο χώρο σου την ατμόσφαιρα του φθινοπώρου και του vintage στυλ — και το σετ Σφραγίδες & Μήτρες Κοπής (CSD427) σου δίνει όλα τα εργαλεία για να τη μεταφέρεις στις δημιουργίες σου.
Το πακέτο περιλαμβάνει 9 clear σφραγίδες και 8 λεπτές μεταλλικές μήτρες κοπής (dies), με διαστάσεις σετ A5 (6″ × 8″) και η μεγαλύτερη μήτρα περίπου 4″ × 5.3″ (≈10,2 × 13,5 cm). Τα σχέδια έχουν μια κουκουβάγια καθισμένη σε κλαδί, διάφορα φύλλα και το κείμενο «Golden Season», όλα με vintage χαρακτήρα.
Το σετ προσφέρει εξαιρετική ευελιξία για να το χρησιμοποιήσεις σε art journaling, κάρτες, scrap σελίδες ή mixed-media έργα. Η συνδυαστική χρήση σφραγίδας + μήτρα σου επιτρέπει να κόβεις με ακρίβεια τα στοιχεία που σφραγίζεις, για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.
Συνδύασέ το με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Golden Season για ολοκληρωμένα vintage έργα — και δώσε στις σελίδες σου χαρακτήρα, βάθος και στιλ.
👉 Χαρακτηριστικά:
- Σετ 9 clear σφραγίδων + 8 μεταλλικών μήτρων κοπής (dies)
- Μέγεθος σετ A5 (6″ × 8″ / ≈ 15,2 × 20,3 cm)
- Η μεγαλύτερη μήτρα: περίπου 4″ × 5.3″ (≈ 10,2 × 13,5 cm)
- Σχέδια: κουκουβάγια, φύλλα, φθινοπωρινά μοτίβα, λέξη «Golden Season»
- Μέρος της συλλογής Golden Season – Art Journal Specials της Elizabeth Craft Designs
- Ιδανικό για art journaling, scrapbooking, κάρτες & mixed-mediastamp