Το Prima Re-Design Decor Mould “Bell Orchids” προσφέρει μια υπέροχη συλλογή από ορχιδέες, λεπτά πέταλα και botanical καμπύλες που θυμίζουν υψηλή ανθοδετική τέχνη. Το καλούπι είναι σχεδιασμένο ώστε να αποδίδει τις φυσικές υφές της ορχιδέας — από τις απαλές πτυχές των πετάλων έως τις χαρακτηριστικές καμπύλες των ανθών.
Με διαστάσεις 5" × 8", διαθέτει διαφορετικά μεγέθη λουλουδιών και φύλλων, ιδανικά για συνθέσεις σε έπιπλα, κουτιά, journals, wall art και μεγάλα mixed media έργα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μοτίβα μεμονωμένα για subtle λεπτομέρειες, ή να τα συνδυάσετε για να χτίσετε εντυπωσιακές floral διατάξεις.
Η premium food-safe σιλικόνη του προσφέρει άψογη λεπτομέρεια και εξαιρετικά καθαρή αποκόλληση, είτε δουλεύετε με ρητίνη, πηλό, κερί ή βρώσιμα μέσα όπως fondant. Είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και κατάλληλο για φούρνο ή καταψύκτη, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε είδους υλικό.
👉 Χαρακτηριστικά:
- Διαστάσεις: 5″ × 8″ (12.7 × 20.3 cm)
- Μοτίβα: ορχιδέες, λεπτά πέταλα, botanical curves
- Υλικό: υψηλής ποιότητας, food-safe σιλικόνη
- Κατάλληλο για: ρητίνη, air-dry & polymer clay, paper clay, κερί, σαπούνι, fondant, σοκολάτα
- Ανθεκτικό σε φούρνο, ψυγείο, καταψύκτη
- Εξαιρετική λεπτομέρεια & εύκολη αποκόλληση
- Επαναχρησιμοποιήσιμο & πολύ εύκαμπτο
👍 Ιδανικό για:
- Furniture makeovers με floral χαρακτήρα
- Botanical mixed media canvases & wall art
- Κουτιά, journals & decorative trays
- Edible art (fondant flowers & chocolate décor)
✨ Inspiration Tip:
Για πιο “ζωντανό” αποτέλεσμα, βάψτε τα casts με soft gradients σε ροζ, λευκό ή μοβ. Ένα ελαφρύ dry-brush σε λευκό ή pearl tone τονίζει τέλεια τα πέταλα.
🌱 Tip φροντίδας:
Να πλένεται μόνο στο χέρι με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά εργαλεία για να προστατεύονται οι λεπτές γραμμές του καλουπιού.