Αναζήτηση
Ελληνικά

Ranger Tim Holtz Distress Collage Medium Matte 59ml – Διάφανο Ματ Gel Medium για Collage & Mixed Media

Κατασκευαστής: RANGER
Το Ranger Tim Holtz Distress Collage Medium – Matte είναι ένα διάφανο gel medium με ματ φινίρισμα, ιδανικό για κόλληση, σφράγιση και layering σε έργα mixed media, collage και journaling.
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€8,50
i h

Το Distress Collage Medium – Matte είναι ένα πολυλειτουργικό gel medium που στεγνώνει σε διάφανο, ματ φινίρισμα και προσφέρει ισχυρή, σταθερή κόλληση χωρίς να αφήνει γυαλάδα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πορώδεις ή μη πορώδεις επιφάνειες όπως χαρτί, ξύλο, chipboard, ύφασμα, γυαλί ή μέταλλο, ενώ λειτουργεί τέλεια για layering, decoupage, collage και προστασία επιφανειών.

Στεγνώνει σχετικά γρήγορα, είναι ελεύθερο οξέων (acid free) και μη τοξικό, διατηρώντας τα έργα σου αναλλοίωτα στο χρόνο. Μπορεί να χρωματιστεί με μελάνια ή ακρυλικά πριν ή μετά την εφαρμογή, προσφέροντας ευελιξία στις τεχνικές σου.

👉 Χαρακτηριστικά

  • Ποσότητα: 59ml (2oz)
  • Ματ, διάφανο φινίρισμα
  • Κατάλληλο για κόλληση, sealing & layering
  • Εφαρμόζεται σε χαρτί, ξύλο, ύφασμα, μέταλλο
  • Μπορεί να χρωματιστεί πριν ή μετά το στέγνωμα
  • Acid free & μη τοξικό

👍 Ιδανικό για

  • Collage & decoupage
  • Art journaling & scrapbooking
  • Mixed media projects
  • Σφράγιση & προστασία επιφανειών

🌱 Creative Tip:
Εφάρμοσε λεπτές στρώσεις με πινέλο ή σπάτουλα και χρωμάτισε τα στεγνά layers με Distress Inks για όμορφα, ημιδιάφανα εφέ!