Η σωστή βιβλιοδεσία ξεκινάει πριν τη βελόνα και την κλωστή. Το Scraps n Pieces Wood Bookbinding Punching Cradle & Awl Set έχει σχεδιαστεί για να σου δίνει απόλυτο έλεγχο και συνέπεια σε κάθε τρύπα.
Η ξύλινη βάση διάτρησης (punching cradle) κρατά τις υπογραφές σου ανοιχτές στη σωστή γωνία και σε οδηγεί ώστε το σουβλί να πέφτει πάντα ακριβώς πάνω στην τσάκιση. Έτσι πετυχαίνεις ευθυγραμμισμένες τρύπες, χωρίς χάρακες, χωρίς μετρήσεις και χωρίς αποκλίσεις από φύλλο σε φύλλο.
Το σουβλί βιβλιοδεσίας διαθέτει εργονομική, στρογγυλή ξύλινη λαβή και μεταλλική βελόνα με σταδιακά αυξανόμενη διατομή, ώστε να ελέγχεις το μέγεθος της τρύπας ανάλογα με το υλικό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με ελαφρύ χτύπημα σφυριού για πιο ανθεκτικά υλικά, όπως χοντρό χαρτόνι ή δέρμα.
Ένα στιβαρό, καλοφτιαγμένο εργαλείο, που κάνει το ράψιμο πιο καθαρό, πιο ξεκούραστο και σαφώς πιο επαγγελματικό.
👉 Χαρακτηριστικά:
- Ξύλινη βάση διάτρησης υψηλής αντοχής
- Περιλαμβάνει punching cradle & σουβλί βιβλιοδεσίας
- Οδηγός για τρύπημα στην ιδανική γωνία
- Δέχεται σουβλιά διαφορετικών διαμετρημάτων
- Κατάλληλο για χαρτί, χαρτόνι, ύφασμα και δέρμα
- 📐 Διαστάσεις βάσης: 6,6 × 6,6 × 32 cm
- 🪡 Μήκος σουβλιού: 13 cm (βελόνα 6 cm)
👍 Ιδανικό για:
- Χειροποίητα journals & sketchbooks
- Παραδοσιακή και σύγχρονη βιβλιοδεσία
- Midori-style notebooks
- Καλλιτέχνες, bookbinders και crafters κάθε επιπέδου
✨ Inspiration Tip:
Δούλεψε πάντα τη διάτρηση πάνω στη βάση πριν το ράψιμο – οι τρύπες θα “κουμπώσουν” τέλεια και το τελικό βιβλίο θα δείχνει άψογα ευθυγραμμισμένο.