Αυτοκόλλητα & Rub-Ons

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Tim Holtz Idea-Ology Sticker Book Μπλοκ Αυτοκόλλητων Με Σπιράλ - Postmarked, 288τεμ.

Μπλοκ σπιράλ με 288 αυτοκόλλητα από τον Tim Holtz και τη σειρά Idea-ology.

Δώστε vintage ύφος στα έργα σας με τα υπέροχα γραμματόσημα του Tim.

Ιδανικά για κάρτες, scrapbooking layouts, mixed-media έργα, journals, DIY projects και άλλα
€14,50

Tim Holtz Idea-Ology Remnant Rubs Rub-Ons - Φύλλα Μεταφοράς, Christmas, 2τεμ.

Χριστουγεννιάτικα rub-ons από τη συλλογή Idea-ology, Christmas που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz. Μεταφέρονται εύκολα σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες δίνοντας ένα μοναδικό look!
€7,90

Tim Holtz Idea-Ology Sticker Labels Αυτοκόλλητες Ετικέτες - Halloween Sentiments, 70τεμ.

70 αυτοκόλλητες ετικέτες με sentiments από τη συλλογή Idea-Ology Halloween, που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz. Στολίστε τα έργα σας και οργανώστε τα planner ή τα bullet journal σας με spooky-Tim-styled αυτοκόλλητες ετικέτες.
€9,60

Tim Holtz Idea-Ology Sticker Labels Αυτοκόλλητες Ετικέτες - Christmas, 64τεμ.

64 αυτοκόλλητες ετικέτες με sentiments από τη συλλογή Idea-Ology, που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz, με θέμα τα Χριστούγεννα. Με τον δικό του, μοναδικό τρόπο που όλοι αγαπάμε, ο Tim σας καλεί να στολίσετε τα χριστουγεννιάτικα έργα σας και να οργανώσετε τα planner και τα bullet journal σας !
€9,60

Tim Holtz Idea-Ology Sticker Labels Αυτοκόλλητες Ετικέτες - Sentiments, 68τεμ.

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία κλασσική ετικέτα για να αποδώσει τα συναισθήματα σας; Διακοσμήστε planner, bullet journals, κάρτες, layouts και mixed media έργα με μία ποικιλία αυτοκόλλητων ετικετών. Οι ετικέτες μοιάζουν και δίνουν την αίσθηση ετικετών από vinyl με ανάγλυφα γράμματα για ένα πραγματικά vintage τρόπο να κάνετε τη δήλωσή σας!
€7,90

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ Αυτοκόλλητων 4.5"x8.5" - Big Chat, 478τεμ.

Mπλοκ με αυτοκόλλητα από τη συλλογή Idea-Ology που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz για την Advantus. Περιέχει 478 αυτοκόλλητες λέξεις σε λευκό και μαύρο, για να μπορείτε να φτιάχνετε τους τίτλους που εσείς θέλετε!
€7,90

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ Αυτοκόλλητων 4.5"x9" - Chit Chat, 1088τεμ.

Μπλοκ με 1088 αυτοκόλλητες λέξεις σε λευκό και μαύρο. Οι λέξεις μπορούν να δημιουργήσουν προτάσεις για να πλαισιώσετε τα όμορφα έργα σας! Το μπλοκ είναι μέρος της συλλογής Idea-Ology, που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz για την Advantus.
€7,30

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ Αυτοκόλλητων 4.5"X8.5" - Small Talk, 296τεμ.

Μπλοκ με 296 αυτοκόλλητες λέξεις και φράσεις και σε λευκό αλλά και σε μαύρο φόντο για δώσετε τη λεπτομέρεια που θα αναδείξει τα έργα σας!

Το μπλοκ είναι μέρος της συλλογής Idea-Ology, που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz για την Advantus.
€10,50 €9,50

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ Αυτοκόλλητων Με Σπιράλ - Christmas 2023, 424τεμ.

Μπλοκ σπιράλ με 424 χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα από τη συλλογή Idea-ology, Christmas 2023 που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz για την Advantus.
€9,50

Tim Holtz Idea-Ology Remnant Rubs Φύλλα Μεταφοράς - Eccentric, 2τεμ.

Rub-ons από τη συλλογή Idea-Ology που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz για την Advantus. Τα rubs μεταφέρονται εύκολα σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες δίνοντας ένα μοναδικό look!
€8,80

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Halloween Curiosities, 302τεμ

Μπλοκ σπιράλ με 302 αυτοκόλλητα από τη συλλογή Idea-Ology Halloween της Advantus. Νεκροκεφαλές, vintage φιγούρες, λέξεις και spooky quotes πλαισιώνουν τα έργα σας με την ιδιαίτερη αισθητική του Tim Holtz! Δώστε το τέλειο φινίρισμα στις πιο … crafty απόκοσμες δημιουργίες!
€9,60

Tim Holtz Idea-Ology Remnant Rubs - Φύλλα Μεταφοράς - Halloween, 2τεμ.

2 φύλλα με rub-ons από τη συλλογή Idea-Ology Halloween, που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz. Mεταφέρονται εύκολα σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες χαρίζοντας το μοναδικό στυλ του Tim στα έργα σας!
€9,60

Tim Holtz Idea-Ology Remnant Rubs Φύλλα Μεταφοράς Εικόνας - Specimen, 2τεμ.

Τα rub-ons από τον Tim Holtz είναι σχεδιασμένα ώστε να μεταφέρονται απλά με πίεση, επιτρέποντας σας να προσθέσετε από γράμματα μέχρι εικόνες στα έργα σας χωρίς κόλλες και αυτοκόλλητα.

Το συγκεκριμένο έρχεται να δώσει μία νότα περιέργειας και vintage γοητείας στα έργα σας μέσα από ετικέτες, επιστημονικά illustrations και μυστηριώδη κείμενα είτε πρόκειται για paper crafts είτε για mixed media. Ότι και αν φτιάχνετε, από journal pages και altered art μέχρι scrapbook layouts το σίγουρο είναι ότι τα Remnant Rubs θα δώσουν μοναδικό ύφος. Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!
€7,90

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ Αυτοκόλλητων 4.5"x8.5" - Small Talk Snarky, 218τεμ

Μπλοκ με, ούτε λίγο ούτε πολύ, 218 αυτοκόλλητες έτοιμες φράσεις σε λευκό και μαύρο! Το μπλοκ είναι μέρος της συλλογής Idea-Ology, που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz για την Advantus.
€7,90

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ Αυτοκόλλητων 4.5"x8.75" - Clippings, 622τεμ.

Μπλοκ με αυτοκόλλητα από τον Tim Holtz! Η τέλεια προσθήκη για τα paper crafting και mixed media project σας, τα Planner, τα journal και ό,τι άλλο φανταστείτε! 622 αυτοκόλλητα με φράσεις, λέξεις και νούμερα.
€10,90

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ Αυτοκόλλητων 4.5"x8.5" - Big Talk, Snarky, 88τεμ

Μετά την τρομερή επιτυχία του Chit - Chat, ο κύριος Tim Holtz μας έφτιαξε το Snarky! Το μπλοκ είναι μέρος της συλλογής Idea-Ology της Advantus και έχει 88 αυτοκόλλητες έτοιμες φράσεις σε λευκό και μαύρο! Διαλέξτε εκείνη που σας εκφράζει και καλές δημιουργίες!
€7,90

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Christmas, 314τεμ.

Μπλοκ σπιράλ με 314 χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα από τη συλλογή Idea-ology, Christmas που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz. Ο Tim λατρεύει τα Χριστούγεννα και σχεδιάζει την πιο γιορτινή συλλογή, φυσικά στη δική του εκδοχή!
€7,90

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ 4.5" x 8.75" - Ticket Book, 104τεμ.

104 περφορέ cardstock vintage εισιτήρια, κουπόνια και αποκόμματα από τον Tim Holtz και τη σειρά Idea-ology, ιδανικά για κάρτες, σελίδες scrapbooking, planner, journals και όλα τα paper crafting και mixed media project σας!
€13,90