ΣΤΕΝΣΙΛ

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Ciao Bella Bad Girls Texture Stencil 5"X8" - Metal Net

Στένσιλ από την Ciao Bella. Γίνετε creative messy, κάντε layering με αυτά τα όμορφα αφηρημένα σχέδια και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Bad Girls Texture Stencil 5"X8" - Washers

Στένσιλ από την Ciao Bella. Γίνετε creative messy, κάντε layering με αυτά τα όμορφα αφηρημένα στρογγυλά σχέδια και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Bad Girls Texture Stencil 5"X8" - Spider Net

Στένσιλ από την Ciao Bella. Γίνετε creative messy, κάντε layering με αυτά τα όμορφα σχέδια ιστού αράχνης και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Bad Girls Texture Stencil 5"X8" - Metro

Στένσιλ από την Ciao Bella. Γίνετε creative messy, κάντε layering με αυτά τα όμορφα αφηρημένα ακανόνιστα σχέδια και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Bad Girls Texture Stencil 5"X8" - Unstoppable

Στένσιλ από την Ciao Bella. Όταν δεν μπαίνει φρένο στην έμπνευση… Κάντε layering, συνδυάστε επιτοίχια ρολόγια, κλειδαριές και κλειδιά σε vintage μοτίβα και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Bad Girls Texture Stencil 5"X8" - Irregular

Στένσιλ από την Ciao Bella. Γίνετε creative messy, κάντε layering με αυτά τα αφηρημένα ακανόνιστα σχέδια και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Bad Girls Texture Stencil 5"X8" - Abstract Lines

Στένσιλ από την Ciao Bella. Γίνετε creative messy, κάντε layering με αυτά τα αφηρημένα σχέδια και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Bad Girls Texture Stencil 5"X8" - Coffee Stains

Στένσιλ από την Ciao Bella. Γίνετε creative messy, κάντε layering με αυτά τα αφηρημένα σχέδια που θυμίζουν λεκέδες από καφέ και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Bad Girls Texture Stencil 5"X8" - Gears

Στένσιλ από την Ciao Bella. Πειραματιστείτε με όλα αυτά τα γρανάζια και ανακαλύψτε το grunge alter ego σας!
€5,90

Ciao Bella Bad Girls Texture Stencil 5"X8" - 406

Στένσιλ από την Ciao Bella. Παίξτε σε grunge ρυθμούς και ζήστε την ελευθερία της φαντασίας και της επιλογής στις δημιουργίες σας!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Puzzle

Στένσιλ από την Ciao Bella. Ενώστε τα κομμάτια, κάντε layering και δημιουργήστε το δικό σας παζλ. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Baby Alphabet

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering με γράμματα και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Corals

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering με μοτίβα με κοράλλια και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Fishebone

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering με ψαροκόκαλο μοτίβα και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Abstract Bricks

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering με αυτά τα αφηρημένα σχέδια από τούβλα και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Cortona

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering με αφηρημένα cortona σχέδια και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Ramage

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering με φύλλα και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Reporter

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering με γράμματα και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Floral

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering σε floral σχηματισμούς και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Galaxy

Στένσιλ από την Ciao Bella. Ταξιδέψτε στο δικό σας γαλαξία, κάντε layering και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Double Star

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering με όμορφα αστέρια και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Crocodile

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering με αυτά τα αφηρημένα σχέδια και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Abstract Dots

Στένσιλ από την Ciao Bella. Αφήστε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ελεύθερο, κάντε layering με αυτά τα αφηρημένα σχέδια και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Siena

Στένσιλ από την Ciao Bella. Όμορφοι vintage σχηματισμοί για ιδιαίτερες δημιουργίες!
€5,90

Ciao Bella Art Texture Stencil 5"X8" - Crossword

Στένσιλ από την Ciao Bella. Λύστε το δικό σας σταυρόλεξο και φτιάξτε αμέτρητους συνδυασμούς λέξεων που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς! Για γερούς λύτες με καλλιτεχνική φύση!
€5,90

Waffle Flower Crafts Stencils - Confetti Duo

Στένσιλ από την Waffle Flower Crafts. Χαρούμενα κομφετί σκορπίζουν εορταστική διάθεση σε όλες σας τις δημιουργίες!
€13,90

Waffle Flower Crafts Stencil 6"X6" – Inky Stripes

Στένσιλ από την Waffle Flower Crafts. Δημιουργήστε ένα γουστόζικο φόντο με πολύχρωμες λωρίδες και πιτσιλίστε με αισιοδοξία τις δημιουργίες σας!
€8,90

Waffle Flower Crafts Stencil 6"X6" – Ink Spots

Στένσιλ από την Waffle Flower Crafts. Δημιουργήστε ένα γουστόζικο φόντο με πολύχρωμες πιτσιλιές το οποίο μεν είναι παιχνιδιάρικο όπως ένα hand-splattered messy play αλλά χωρίς την ακαταστασία που συνήθως ακολουθεί!
€8,90

Crafter's Workshop Slimline Stencil 16.5"X6" - Peony Spray

Στένσιλ από την The Crafter's Workshop. Ιδανικό για κάρτες, doodling, quilting, scrapbooking , mixed-media και πολλά άλλα!
€9,90

Crafter's Workshop Slimline Stencil 16.5"X6" - Welcome

Στένσιλ από την The Crafter's Workshop. Ιδανικό για κάρτες, doodling, quilting, scrapbooking , mixed-media και πολλά άλλα!
€11,60