Αναζήτηση
Ελληνικά

Tim Holtz Alcohol Ink Μελάνι Οινοπνεύματος 59ml - Mushroom 🍄

Κατασκευαστής: RANGER
Ουδέτερο, ζεστό και απίστευτα χρηστικό: το Mushroom είναι το καφέ-γκρι της σειράς που “δένει” τα πάντα. Δώσε βάθος, σκιές και vintage ισορροπία σε fluid art, resin και mixed media — χωρίς να βαραίνει τη σύνθεση. 🍄✨
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€18,90
i h

Τα Alcohol Inks του Tim Holtz (Ranger) είναι μελάνια με βάση το οινόπνευμα, σχεδιασμένα για να δημιουργούν ρευστές, έντονες και ανθεκτικές επιφάνειες.
Το Mushroom είναι ένα φυσικό, καφέ-γκρι με ημιδιάφανη απόδοση που προσθέτει βάθος, σκιά και ισορροπία στις συνθέσεις σου. Συνδυάζεται εύκολα με πιο φωτεινά χρώματα όπως Laguna, Dandelion ή Gumball και λειτουργεί υπέροχα για “γήινες” ή “παλαιωμένες” επιφάνειες.

Η φιάλη των 59ml (2oz) προσφέρει μεγάλη ποσότητα για refills, μεγάλα έργα και τεχνικές pouring.
Απλώνεται σε non-porous επιφάνειες όπως yupo, γυαλί, μέταλλο, πλαστικό και κεραμικά, στεγνώνει γρήγορα και μπορεί να επανενεργοποιηθεί με Blending Solution για blending και ομαλές μεταβάσεις χρώματος.

Χαρακτηριστικά
• Alcohol-based dye ink
• Ουδέτερο καφέ-γκρι (ημιδιάφανο)
• Acid-free, γρήγορου στεγνώματος
• Αναμίξιμο με άλλες αποχρώσεις ή blending solution
• Για non-porous επιφάνειες
• Μέγεθος: 59ml (2oz)
• Απόχρωση: Mushroom (neutral brown-grey)

Ιδανικό για
• Fluid art & abstract painting
• Resin art & pouring projects
• Mixed media με φυσικό ή vintage χαρακτήρα
• Διακόσμηση γυαλιού, μετάλλου & κεραμικών
• Cardmaking, journaling & scrapbooking

Creative Tip:
Δούλεψε το Mushroom πάνω σε Yupo paper με λίγη Blending Solution για απαλά “σπασίματα” και φυσικές σκιές. Συνδύασέ το με Laguna για ψυχρή πατίνα ή με Dandelion για θερμό, παλαιωμένο αποτέλεσμα.