Πάστες & Mediums

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Ranger Tim Holtz Distress Grit Paste Πάστα Διαμόρφωσης 3oz - Crypt

Πάστα διαμόρφωσης από τον Tim Holz. Είναι διάφανη, ελαφρώς χρωματισμένη (tinted) στο χρώμα του γρανίτη με μαύρα στίγματα για να δώσει μοναδική διάσταση και ύφος σε όλες τις Halloween δημιουργίες σας και όχι μόνο!
€12,80

Tim Holtz Distress Crackle Paste Πάστα Διαμόρφωσης - Opaque

Distress πάστα διαμόρφωσης από τον Tim Holtz, ιδανική για προσθέτετε βάθος και επίπεδα σε μία πληθώρα επιφανειών.
€9,80

Tim Holtz Distress Crackle Paste Πάστα Διαμόρφωσης - Translucent

Distress πάστα διαμόρφωσης από τον Tim Holtz, ιδανική για προσθέτετε βάθος και επίπεδα σε μία πληθώρα επιφανειών.
€9,80

Tim Holtz Distress Crackle Paint Χρώμα Κρακελέ - Διάφανο

Διάφανο κρακαλέ χρώμα με την υπογραφή του Tim Holtz, ιδανικό για να δημιουργήσετε διαστατικά εφέ κρακελέ σε μία πληθώρα επιφανειών. Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα πριν ή αφού στεγνώσει για αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς. Καθαρίζεται εύκολα με νερό όσο είναι ακόμα υγρό ενώ αποκτά ματ φινίρισμα όταν στεγνώσει.
€12,50

Tim Holtz Distress Collage Medium - Matte

Distress collage medium με ματ φινίρισμα με την υπογραφή του Tim Holtz για την Ranger. Χρησιμοποιήστε το σαν κόλλα, σαν βάση ή ακόμα και βερνίκι σε όλα τα mixed media projects σας. Στεγνώνει διάφανο και δίνει ένα ματ φινίρισμα. Μπορείτε να το χρωματίσετε όταν είναι σε υγρή ή στεγνή μορφή και να πειραματιστείτε σε ατελείωτους χρωματικούς συνδυασμούς!
€12,70

Tim Holtz Distress Grit Paste - Πάστα Διαμόρφωσης, Snowfall, 88.7ml

Πάστα διαμόρφωσης από τον Tim Holz. Είναι ημιδιάφανη, ελαφρώς εμπλουτισμένη με γκλίτερ για να δώσει την αίσθηση χιονιού. Δώστε μοναδική διάσταση και ύφος σε όλες τις χριστουγεννιάτικες και χειμωνιάτικες δημιουργίες σας!
€11,90