-->
 
Spectrum Noir Markers Sale
Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2023' 'Μάρτιος'

Πως χρησιμοποιούμε τα Distress Crayons...
Πως χρησιμοποιούμε τα Distress Crayons...

Τα Distress Crayons από τον Tim Holtz και την Ranger, είναι καινούρια 'παστέλ' με χρωστικές που αντιδρούν στο νερό, παράγοντας έτσι διαφορετικά και ποικίλα αποτελέσματα. Έχουν σχεδιαστεί για να επιτυγχάνουν έντονα χρωματικά εφέ σε πορώδεις επιφάνειες και είναι ιδανικά για mixed media δημιουργίες όπως δημιουργία φόντου, εφέ ακουαρέλας και άλλα.

Η δικιά σας ιστορία ...
Η δικιά σας ιστορία ...

Γνωρίστε μία συλλογή γεμάτη από τις απίθανες ιστορίες σας! Δεν έχει σημασία αν περιέχουν μεγάλα γεγονότα ή μικρές ξέγνοιαστες στιγμές. Στο δικό σας… μυθιστόρημα, ο ήρωας είστε εσείς! Γεμίστε το με αγαπημένες, όμορφες στιγμές και κρατήστε τις αναμνήσεις σας ζωντανές!

Μπαίνει η άνοιξη ...
Μπαίνει η άνοιξη ...
Μόνο που κοιτάω αυτήν την σύνθεση μου φτιάχνει η διάθεση! Τι λέτε, πάμε να δοκιμάσουμε να την φτιάξουμε και εμείς; Με ακρυλικά χρώματα Americana Premium της DecoArt φυσικά, αφού χάρη στην μοναδική σύνθεση τους είναι ιδανικά για χρήση απο τον χομπίστα μέχρι τον καλλιτέχνη. Δουλεύονται εξίσου καλά στον καμβά αλλά και σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και σε πολλά DIY projects! 
Ρητίνη - ένας μικρός οδηγός!
Ρητίνη - ένας μικρός οδηγός!

Σήμερα αποφασίσαμε να σας μιλήσουμε για το 'υγρό γυαλί' η αλλιώς την ρητίνη. Υγρό γυαλί είναι ο εμπορικός όρος που έχει καθιερωθεί  για την εποξική ρητίνη δύο συστατικών , η οποία μετά την στερεοποίησή της αποκτά όψη και υφή,  ίδια με αυτή του γυαλιού, πάνω σε όποια επιφάνεια και να εφαρμοστεί.