Μελάνια Embossing

Τα μελάνια embossing (θερμής ανάγλυφης αποτύπωσης) χρησιμοποιούνται με τις σκόνες embossing και δημιουργούν εφέ «ανύψωσης» σε χαρτί ή ύφασμα κάνοντας τα σχέδια να μοιάζουν ότι ξεπηδούν από την κάθε δημιουργία. Για… ζωντανά έργα από καλλιτέχνες με ζωηρή έμπνευση!

 

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Μελάνι Tim Holtz Distress Clear Embossing Ink- Μελάνι Embossing

Διάφανο μελάνι με την υπογραφή του Tim Holtz. Ειδικά φτιαγμένο για embossing και υδατογραφήματα, μπορεί επίσης να κάνει τεχνικές resist και να χρησιμοποιηθεί με κιμωλία, γραφίτη κλπ.
€8,10

Ranger Dyan Reaveley Dylusions Dyamond Medium Reinker Μελάνι Embossing 29ml - Διάφανο

Διάφανο μελάνι από την Dyan Reaveley και την Ranger ειδικά σχεδιασμένο για embossing. Μένει υγρό στις περισσότερες επιφάνειες για αρκετή ώρα ώστε να δημιουργήσετε άνετα. Με ειδική σύνθεση, σχεδιασμένη για να προστατεύει τις σφραγίδες σας όταν σφραγίζετε σε ζεστό embossing powder.
€6,20

Μελάνι Embossing Versamark Watermark - Διάφανο

Άχρωμο, διάφανο μελάνι, που η αποτύπωση του είναι ένα τόνο πιο σκούρα από το χαρτί σας δημιουργώντας ένα εφέ υδατογραφήματος.
€10,50

Versamarker - Μαρκαδόρος για Embossing και Υδατογραφήματα

Μαρκαδόρος με διπλή μύτη που γράφει με ένα διάφανο μελάνι, που η αποτύπωση του είναι ένα τόνο πιο σκούρα από το χαρτί σας. Ιδανικό για embossing powders.
€4,90

Μελάνι Tim Holtz Distress Clear Embossing Ink - Μελάνι για Ανάγλυφα, Mini

Διάφανο μελάνι με την υπογραφή του Tim Holtz.Ειδικά φτιαγμένο για embossing και υδατογραφήματα, μπορεί επίσης να κάνει τεχνικές resist και να χρησιμοποιηθεί με κιμωλία, γραφίτη κλπ.
€4,80

Stampendous Μελάνι Embossing 2oz - Clear

Υψηλής ποιότητας, διάφανο μελάνι για embossing σε πρακτικό μπουκάλι με σφουγγαράκι για εύκολη εφαρμογή σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
€7,90

Μελάνι Distress Reinkers Embossing Ink - Ανταλλακτικό Μελάνι embossing

Διάφανο μελάνι με την υπογραφή του Tim Holtz. Ειδικά φτιαγμένο για embossing και υδατογραφήματα, μπορεί επίσης να κάνει τεχνικές resist και να χρησιμοποιηθεί με κιμωλί, γραφίτη κλπ.
€6,10

Versamark Διάφανο Μελάνι Embossing - Refill

Διάφανο μελάνι Versamark με βάση το λάδι. Archival, μή τοξικό, είναι ιδανικό για υδατογραφήματα και embossing.
€5,60

Μελάνι Embossing Versamark Watermark Mini - Διάφανο

Το Versamark Watermark Inkpad είναι ένα άχρωμο, διάφανο μελάνι, must είτε είστε scrapbooker, stamper ή mixed media artist.
€3,80