Κατηγοριες

Extra Fine Watercolor Tubes

Βρείτε τη δημιουργική σας έμπνευση με τη μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων ακουαρέλας στον κόσμο σε τρεις σειρές: Extra Fine, PrimaTek και Luminescent.

Σχεδιασμένα έτσι ώστε όχι μόνο να πληρούν αλλά να υπερβαίνουν ακόμα και τα πιο αυστηρά πρότυπα, κάθε παρτίδα ελέγχεται προσεχτικά για τις ιδιότητες της: lightfastness, color value, tinting strength, clarity, vibrancy, undertone, particle size, density και viscosity.

Χρωματίστε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε με ζωντανά και σταθερά χρώματα που μπορούν εύκολα να αναμιχθούν για ακόμα περισσότερες παραλλαγές.

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Buff Titanium

Το Buff Titanium θυμίζει τις εκρού αποχρώσεις της άμμου και της παλαιάς δαντέλας και θυμίζει την πορώδη υφή που έχει το τσόφλι του αυγού. Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές, ημιδιαφανές ουδέτερο χρώμα, το οποίο μπορείτε να το αναμείξετε με το Quinacridone Rose ή Perinone Orange για να δημιουργήσετε τα βελούδινα πέταλα των αγαπημένων σας λουλουδιών. Ανακατέψτε το με Indigo ή Van Dyke Brown για να δημιουργήσετε slate σκιάσεις σε ατμοσφαιρικά και ομιχλώδη τοπία. Απλώστε ένα wash με Buff Titanium και απολαύστε την κινηση της χρωστικής πάω στο χαρτί (hint: ιδιαίτερα αποτελεσματικός και ευκολος τρόπος για να δημιουργήσετε σύννεφα).
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Bismuth Vanadate Yellow

Αυτό το κίτρινο που πρασινίζει, φαίνεται αδιαφανές όταν είναι συμπυκνωμένο, αλλά "σβήνεται" εύκολα. Έχει χαμηλή χρώση, καθιστώντας το εξαιρετικό για αναμείξεις για σκούρο δέρμα σε πορτρέτα. Χρησιμοποιήστε το σε συμπυκνωμένες ή αραιωμένες μίξεις για λουλούδια και άνθη του αγρού. Η λεμονοκίτρινη απόχρωση του ταιριάζει καλά με τα μωβ και όλα τα πράσινα.
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Hansa Yellow Light

Το Hansa Yellow Light είναι οργανική χρωστική υψηλής χρώσης. Φωτεινότερο, πιο διαφανές και καθαρό από το Cadmium Yellow Light, θεωρείται το «τέλειο κίτρινο». Οι ζωγράφοι θαυμάζουν την καθαρότητα αυτής της χρωστικής και την ικανότητά της να προσαρμόζετε στη θερμοκρασία, να μην γκριζάρει και να προσφέρει περισσότερο έλεγχο κατά την ανάμιξη. Σκεφτείτε μια κίτρινη πιπεριά και ξεκινήστε!
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Cadmium Yellow Light Hue

Το Cadmium Yellow Light Hue είναι ένα καθαρό κίτρινο λεμονιού, δημιουργεί φλογερά πορτοκάλια όταν αναμειγνύεται με το Opera Pink ή εξαιρετικά πράσινα με κόκκο όταν αναμειγνύεται με το Cobalt Teal Blue. Ο Daniel Smith κατάφερε να δημιουργήσει ασφαλή, ζωντανά watercolor σε απόχρωση καδμίου! Οι νέες φόρμουλες του Danile Smith παρέχουν όλη την πυκνότητα και τον πλούτο των κλασικών χρωμάτων καδμίου και οι αποχρώσεις είναι ουσιαστικά πανομοιότυπες με το χρώμα που αναφέρεται, αλλά πιο καθαρές σε μίξεις και σε πιο έντονες αποχρώσεις - θα διαπιστώσετε ότι μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή. Οι ιδιότητες - staining, transparency, light fastness - της νέας σύνθεσης παραμένουν ίδιες με αυτές των προηγούμενων χρωμάτων καδμίου της Daniel Smith.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Cadmium Yellow Medium Hue

To Cadmium Yellow Medium Hue, είναι ένα κίτρινο μεσαίου τόνου, ελαφρώς κόκκινο και είναι τέλειο για να προσθέσει θερμότητα και ενέργεια σε κάθε πίνακα. Χρησιμοποιήστε την τεχνική wet-on-wet και αναμείξτε το με το Cerulean Blue και θα έχετε μια τεράστια ποικιλία από πράσινα σε διάφορους τόνους - ανάλογα με την αναλογία χρωστικής/νερού - από σκοτεινά πράσινα σκιερά πράσινα έως ζωηρά ανοιξιάτικα.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Aureolin Cobalt Yellow

Αυτό το ψυχρό κίτρινο χαμηλής χρωστικής, μπορεί να ζεστάνει αποτελεσματικά πιο σκούρες αποχρώσεις, χωρίς να επηρεάζει τη διαφάνειά τους. Οι καλλιτέχνες τοπίων συχνά βασίζονται στο Aureolin για να δώσουν λάμψη στις ακουαρέλες τους ή για να δώσουν την αίσθηση της ηλιοφάνειας με ένα ελαφρύ wash. Αυτή η ποιοτική χρωστική με την ικανότητα που έχει να "σβήνεται" είναι κατάλληλη για να ζωγραφίσετε πορτρέτα και λουλούδια.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Cadmium Yellow Deep Hue

Cadmium Yellow Deep Hue – Ένα πλούσιο, ζεστό κίτρινο με χρυσαφένια λάμψη. Το καταφέραμε! Ασφαλές, ζωντανό watercolor σε απόχρωση καδμίου! Οι νέες φόρμουλες του Danile Smith παρέχουν όλη την πυκνότητα και τον πλούτο των κλασικών χρωμάτων καδμίου και οι αποχρώσεις είναι ουσιαστικά πανομοιότυπες με το χρώμα που αναφέρεται, αλλά πιο καθαρές σε μίξεις και σε πιο έντονες αποχρώσεις - θα διαπιστώσετε ότι μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή. Οι ιδιότητες - staining, transparency, light fastness - της νέας σύνθεσης παραμένουν ίδιες με αυτές των προηγούμενων χρωμάτων καδμίου της Daniel Smith.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Hansa Yellow Medium

Το Hansa Yellow Medium είναι μια οργανική χρωστική υψηλής χρώσης. Θεωρείται το «τέλειο κίτρινο» γιατί προσφέρει περισσότερο έλεγχο κατά την ανάμειξη. Οι ζωγράφοι θαυμάζουν την καθαρότητα αυτής της primary χρωστικής, την ικανότητά της να προσαρμόζετε στη θερμοκρασία και να μην γκριζάρει. Σκεφτείτε μια κίτρινη πιπεριά!
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Mayan Yellow

Δουλέψτε αυτό το ιστορικό saturated κίτρινο και θα λατρέψετε τη διαφάνεια και τη λεία υφή του. Το Mayan Yellow είναι ένα φυσικό κίτρινο με πράσινο-καφέ σκιά– ιδανικό για highlights στα φυλλώματα! Αυτό το εκπληκτικό watercolor αναβιώνει το τολμηρό χρώμα που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Μάγια για να κοσμήσουν τις τοιχογραφίες και τα γλυπτά τους. Σήμερα χρησιμοποιώντας μια φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία, με μεθόδους που προέρχονται απευθείας από τους αρχαίους Μάγια, αυτή η μοναδική, χωρίς μέταλλα χρωστική είναι διαθέσιμη σε όλους μας. Η ευελιξία, η ανθεκτικότητά του και η εξαιρετική του απόχρωση θα το κάνουν ένα χρώμα που δεν θα μπορείτε να αφήσετε από τα χέρια σας!
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Lemon Yellow

Το Lemon Yellow, ένα λαμπερό primary κίτρινο, είναι η τέλεια χρωστική για να δημιουργήσετε μια σειρά αποχρώσεων, όταν χρειάζεστε ένα καθαρό κίτρινο. Αυτό το saturated, φωτεινό χρώμα προσθέτει ζωή στη δουλειά σας και αποπνέει μια γλυκιά απαλή λάμψη, ανάλαφρη και διακριτική. Θα απολαύσετε το πόσο εύκολο είναι να το δουλέψετε αλλά και την ανθεκτικότητα αυτής της εξαιρετικά φωτεινής χρωστικής.
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Indian Yellow

Το Indian Yellow του Daniel Smith με νέα σύνθεση είναι ένα κίτρινο μεσαίας έως υψηλής απόχρωσης που βγάζει το σκουριασμένο πορτοκαλί που συναντάμε στις όχθες μιας ήρεμης λακκούβας, η απόχρωση που χρειάζεστε όταν ζωγραφίζετε ώριμα φρούτα και βλάστηση. Μπορείτε ακόμη να αξιοποιήσετε αυτό το ελαφρώς κοκκιώδες κίτρινο, εαν το θέμα σας περιέχει φθινοπωρινά φύλλα ή κοντινές απεικονίσεις λουλουδιών.
€13,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Naples Yellow

Το Naples Yellow θα σας κάνει να σκεφτείτε ηλίανθους, χωράφια με σιτάρι και ηλιόλουστα ξηρά τοπία τα τέλη του καλοκαιριού. Αυτό το σκονισμένο κίτρινο με μια πινελιά Venetian Red γίνεται ουδέτερο και ημι-αδιαφανές και μπορείτε με ελεύθερες πινελιές να σχηματίσετε ξερά χορτάρια πάνω σε φράχτες ή αχυρώνες. Η αδιαφάνεια του οξειδίου του ψευδαργύρου βοηθά το Naples Yellow να είναι ορατό πάνω σε πιο σκούρα χρώματα.
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Hansa Yellow Deep

Το Hansa Yellow Deep είναι μια οργανική κίτρινη χρωστική υψηλής απόχρωσης με μια πινελιά από πορτοκαλί. Οι ζωγράφοι θαυμάζουν την καθαρότητα αυτής της χρωστικής και την ικανότητά της να προσαρμόζετε στη θερμοκρασία, να μην γκριζάρει και να προσφέρει περισσότερο έλεγχο κατά την ανάμιξη.
€9,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - New Gamboge

Χάρη στη σύνθεσή του Daniel Smith, το New Gamboge είναι μια διαφανής οργανική χρωστική με εξαιρετική αντοχή στο φως, η οποία καλύπτει από την κίτρινη έως την πορτοκαλί ζώνη του χρωματικού κύκλου. Μεγαλύτερης χρώσης από το Yellow Ochre και παρόμοιου χρωματισμού με το Raw Sienna, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία εκεί όπου είναι επιθυμητή η διαφάνεια χωρίς granulation και παχιές στρώσεις χρώματος.
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Aussie Red Gold

Το Aussie Red Gold του Daniel Smith είναι το πλούσιο, χρυσό χρώμα των βράχων που φλέγονται στο ηλιοβασίλεμα. Αυτός ο λαμπερός, κοκκινωπό χρυσός θα προσθέσει λαμπερό φως στα φθινοπωρινά σας φύλλα, σα λουλούδια και τα τοπία του τέλους του καλοκαιριού. Το Australian Red Gold είναι διαφανές, non-granulating, χαμηλης χρώσης και αποδίδει υπέροχα. Θα το λατρέψετε στην παλέτα σας!
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Pyrrol Orange

Αυτό το αξέχαστο semi-transparent/semi-opaque πορτοκαλί είναι μια λεία, saturated και ξεκάθαρη προσθήκη στην παλέτα του watercolorist. Αποτυπώστε τη μεγαλείο του καλοκαιρινού κήπου ή τη μαγεία ενός τροπικού ηλιοβασιλέματος με αυτή τη δυναμική και ευέλικτη απόχρωση.
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Perinone Orange

Το Perinone Orange, με το τεράστιο εύρος του από το πιο ζωηρό έντονο έως το χλωμό, διάφανο "ξεπλυμένο", είναι μια διαυγής, καθαρή vat χρωστική. Χρωματίστε καρότα ή πέταλα γλαδιόλας και αζαλέας με αυτό το αγνό πορτοκάλι και απολαύστε το πόσο εύχρηστο είναι! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μίξεις στη θέση χρωμάτων καδμίου για να αποκαλύψετε τη λαμπερή του διαφάνεια. Παίξτε με την υφή του αλατιού και άλλες τεχνικές αφαίρεσης χρώματος.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Transparent Pyrrol Orange

Αυτό το διαυγές, σκούρο πορτοκαλί που κοκκινίζει, αραιώνεται τέλεια. Το Transparent Pyrrol Orange είναι ζωηρό και θερμό, και παραμένει υπέροχο είτε το χρησιμοποιείται μόνο του είτε σε μίξεις. Δοκιμάστε το πράσινα ή μπλε που έχουν κόκκο για να δημιουργήσετε εξαιρετικά γήινα χρώματα και γκρι σκιάσεις που είναι τόσο υφή όσο και ζεστασιά.
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Organic Vermilion

Αυτό το βαθύ πορτοκαλί χαμηλής χρώσης ονομάζεται μερικές φορές Scarlet Lake ή Rose Carthame. Τα πορτοκαλί χρώματα μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τα δουλέψετε, αλλά το Organic Vermilion υπερέχει στον χειρισμό και είναι μια καλή επιλογή έναντι του Cadmium Orange.
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Mayan Orange

Το Mayan Orange είναι καυτό και έντονο. Χρησιμοποιήστε το κατευθείαν από το σωληνάριο για ένα λαμπερό κόκκινο-πορτοκαλί, ενώ όσο το αραιώνεται με νερό, το χρώμα του παραμένει έντονο και απλώνεται ομοιόμορφα.

Τα χρώματα που κοσμούσαν τις τοιχογραφίες και τα γλυπτά των Μάγια ήταν πλούσια και τολμηρά και έχουν ελάχιστα αλλοιωθεί από την έκθεσή τους σε αιώνες έντονης ζέστης και υγρασίας για σχεδόν χίλια χρόνια. Τώρα, χρησιμοποιώντας μεθόδους που προέρχονται από την αρχαία χημεία των Μάγια, αυτές οι μοναδικές, χωρίς μέταλλα χρωστικές έχουν ανακατασκευαστεί χρησιμοποιώντας μια φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία. Τα χρώματα είναι λεία, non-granulating και ημιδιαφανή. Η ευελιξία, η ανθεκτικότητά τους και οι εξαιρετικές αποχρώσεις τους τα κάνουν χρώματα που θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Quinacridone Coral

Μια οπτική απόλαυση τόσο για τον δημιουργό όσο και γι΄αυτόν που θα απολαύσει το αποτέλεσμα, αυτό το έντονο Quinacridone Coral είναι μια καθαρή κόκκινη απόχρωση με ροζ και πορτοκαλί. Εξαιρετικά ανθεκτικά και εξαιρετικά διαφανή, όλα τα Quinacridone χρώματα του Daniel Smith υπερέχουν σε διαύγεια και ένταση.
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Pyrrol Scarlet

Το Pyrrol Scarlet είναι μια μόνιμη, ημιδιαφανής έως ημι-αδιαφανής χρωστική μεσαίας χρώσης. Σε απόχρωση έντονου κόκκινου (του οχήματος πυροσβεστικής), είναι καθαρότερη από το Cadmium ή το Permanent Red. Πρόκειται για συνδυασμό συνθετικής και οργανικής χρωστικής, η οποία απλώνεται πιο ομοιόμορφα και είναι λιγότερο κοκκιώδης από το «ξαδερφάκι» της Perylene.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Cadmium Red Medium Hue

Cadmium Red Medium Hue – Ένα πραγματικό κόκκινο STOP, ένα απαραίτητο χρώμα για κάθε παλέτα. Ο Daniel Smith κατάφερε να δημιουργήσει ασφαλή, ζωντανά watercolor σε απόχρωση καδμίου! Οι νέες φόρμουλες του Danile Smith παρέχουν όλη την πυκνότητα και τον πλούτο των κλασικών χρωμάτων καδμίου και οι αποχρώσεις είναι ουσιαστικά πανομοιότυπες με το χρώμα που αναφέρεται, αλλά πιο καθαρές σε μίξεις και σε πιο έντονες αποχρώσεις - θα διαπιστώσετε ότι μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή. Οι ιδιότητες - staining, transparency, light fastness - της νέας σύνθεσης παραμένουν ίδιες με αυτές των προηγούμενων χρωμάτων καδμίου της Daniel Smith.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Pyrrol Red

Αυτό το κόκκινο της πυροσβεστικής είναι πιο καθαρό από το Cadmium Red ή το Permanent Red. Το Pyrrol Red είναι μια σύγχρονη συνθετική-οργανική χρωστική. Ενώ έχει παρόμοιο value με το "ξαδερφάκι" του Perylene, απλώνεται πιο ομοιόμορφα και έχει λιγότερο κόκκο.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Perylene Red

Το Perylene Red είναι ένα κόκκινο μέτριας χρώσης και ημιδιαφανές. Δημιουργεί σκούρους ζωηρούς τόνους σε ένα καθαρό, λαμπερό κόκκινο-πορτοκαλί. Αυτή η ιζηματογενής χρωστική προσφέρει ένα επιπλέον πλεονέκτημα, καθώς είναι κατασκευασμένη από χρώμα χωρίς μέταλλα. Με καθαρές σύγχρονες χρωστικές ουσίες όπως αυτή, ξεχάστε το "λασπωμένο" αποτέλεσμα.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Quinacridone Red

Ένα αληθινό, καθαρό κόκκινο μεσαίας χρώσης. Προσθέστε στο Quinacridone Red λίγο Naples Yellow για να ζωγραφίσετε ένα ροδάκινο ή για να ζωντανέψετε με highlights την επιφάνεια των μήλων. Εξαιρετικά ανθεκτικά και εξαιρετικά διαφανή, όλα τα Quinacridone χρώματα του Daniel Smith υπερέχουν σε ζωηρή διαύγεια και ένταση.
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Alizarin Crimson

Το Alizarin Crimson είναι η παλαιότερη συνθετική βαθιά κόκκινη-πορφυρή χρωστική ουσία. Είναι lake pigment το οποίo όταν εφαρμοστεί σε αρκετή ποσότητα και κρατηθεί μακριά από το απ' ευθείας φως θα διαρκέσει για πολλές δεκαετίες. Το να ζωγραφίζετε με το Alizarin Crimson είναι απόλαυση - το βάθος και η μοναδικότητα του χρώματος είναι από μόνα τους αναζωογονητικά. Το Alizarin Crimson περιλαμβάνεται στη βασική παλέτα της συντριπτικής πλειοψηφίας των καλλιτεχνών. Έντονο και dark σε value, το Alizarin Crimson αναμιγνύεται καθαρά με τις περισσότερες χρωστικές ουσίες για να δημιουργήσει σκούρους τόνους και ζεστά ουδέτερα (neutrals).

Ένας συνδυασμός Aureolin (Cobalt Yellow) και French Ultramarine με Alizarin αποδίδει μια εκπληκτική γκάμα άλλων χρωμάτων που μοιάζουν με τα πάντα, από το Burnt Sienna και το Umber μέχρι Payne's Gray, ενώ το Alizarin Crimson με το French Ultramarine δημιουργεί ένα μοναδικά έντονο μωβ.
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Permanent Alizarin Crimson

Το Permanent Alizarin Crimson αναμιγνύει χρωστικές για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό κόκκινο με χαρακτήρα και ευελιξία. Όπως και στο κλασικό Alizarin, η χρωστική είναι έντονη, μεσαίας χρώσης και πολύ διαφανής, με επιπλέον πλεονέκτημα τη μονιμότητα. Δοκιμάστε το σε μια πυκνή στρώση ή ένα ελαφρύ wash. Όπως και να έχει, είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε αυτή την απόχρωση!!!
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Rhodonite Genuine

Φτιαγμένο από τον ομώνυμο ημιπολύτιμο λίθο, αυτό το ευέλικτο ροζ είναι υπέροχο για πορτρέτα και τοπία. Wet-on-wet δημιουργεί μια απαλή, διαφανή λάμψη, χωρίς κόκκο. Αδιάλυτο είναι πιο έντονο, αλλά εξακολουθεί να είναι διαφανές, με χαμηλή χρώση και χωρίς κόκκους.
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Carmine

Πιο σκούρο και υψηλότερης χρώσης από το Alizarin Crimson και πολύ ανώτερο σε μονιμότητα, το Carmine είναι σίγουρα το πιο κόκκινο! Αυτή η χρωστική είναι πλούσια, έντονη και διατηρεί τη φωτεινότητά της. Μπορείτε όμως και να την αραιώσετε για να βγάλετε πιο ελαφρείς τόνους, χωρίς να μειωθεί η μονιμότητά της. Αν και το πιο σκούρο από τα κόκκινα, το Carmine θα σας βοηθήσει να επιτύχετε καθαρά ουδέτερα, όταν το αναμείξετε με το συμπλήρωμά του το Phthalo Green.
€11,60