ΕΤΟΙΜΑ ΚΙΤ

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

American Crafts Vicki Boutin Χριστουγεννιάτικο Κιτ για 'Αλμπουμ 6"X8" - Peppermint Kisses

Χριστουγεννιάτικο κιτ για άλμπουμ από τη συλλογή Peppermint Kisses που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts.

Το κιτ περιέχει 21 τεμάχια: το άλμπουμ, 12 page protectors σε 4 διαφορετικά layouts, και 8 designer pages διπλής όψης της συλλογής Peppermint Kisses
€43,50

American Crafts Vicki Boutin 'Αλμπουμ Kit 6"X8" - Where To Next?, 21 τεμ

Αλμπουμ kit από τη συλλογή Where To Next? που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts.

Το κιτ περιέχει 21 τεμάχια: το άλμπουμ, 12 page protectors σε 4 διαφορετικά layouts, και 8 designer pages διπλής όψης της συλλογής
€43,50

Doodlebug Design Essentials Kit - Hello Again

Essentials kit από τη συλλογή Hello Again της Doodlebug Design.

Η συσκευασία έχει ότι χρειάζεστε για πολλές ώρες δημιουργίας: scrapbooking χαρτιά, διακοσμητικά, αυτοκόλλητα, enamel dots, ακόμα και διπλόκαρφα!
€29,50

Doodlebug Design Essentials Kit - Βασικό Κιτ - Bunny Hop

Essentials kit από τη συλλογή Bunny Hop για την Doodlebug Design.

Η συσκευασία έχει ότι χρειάζεστε για πολλές ώρες δημιουργίας: scrapbooking χαρτιά, διακοσμητικά, αυτοκόλλητα, jewels, ακόμα και διπλόκαρφα!
€29,90

Doodlebug Design Shadow Box Insert Kit - Bunny Hop

Πασχαλινό shadow box από τη συλλογή Bunny Hop για την Doodlebug Design.

Δημιουργήστε ένα μοναδικό διακοσμητικό για το δωμάτιο των μικρών σας αστεριών! Στολίστε το ή κρεμάστε το και ο χώρος σας θα αλλάξει όψη!
€28,50

Doodlebug Design Value Bundle Κιτ - Bunny Hop

Ένα super πακέτο για το Πάσχα από την Doodlebug Design σε μοναδική τιμή.

Η συσκευασία έχει ότι χρειάζεστε για πολλές ώρες δημιουργίας: scrapbooking χαρτιά, διακοσμητικά, αυτοκόλλητα, εφήμερα, washi tape, Doodle-pops, tokens, fancy frills, party banners, ακόμα και σελιδοδείκτες!
€49,90

Echo Park Mega Bundle Συλλογή Scrapbooking 12"X12" - Special Delivery Baby Boy, 315τεμ.

Σετ (Mega Bundle) με διάφορα προϊόντα της συλλογής Special Delivery Baby Boy που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park.Η συσκευασία περιέχει χαρτιά scrapbooking (με σχέδια και μονόχρωμα), cardstock elements, διακοσμητικά chipboard, chipboard φράσεις, διακοσμητικά εφήμερα, εφήμερα frames & tags, enamel dots και puffy αυτοκόλλητα.
€64,90

Echo Park Mega Bundle Συλλογή Scrapbooking 12"X12" - Special Delivery Baby Girl, 315τεμ

Σετ (Mega Bundle) με διάφορα προϊόντα της συλλογής Special Delivery Baby Girl που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park.

Η συσκευασία περιέχει χαρτιά scrapbooking (με σχέδια και μονόχρωμα), cardstock elements, διακοσμητικά chipboard, chipboard φράσεις, διακοσμητικά εφήμερα, εφήμερα frames & tags, enamel dots και puffy αυτοκόλλητα.
€64,90

Masterpiece Design Memory Planner Kit - 12 Months, 151τεμ.

Ένα ολοκληρωμένο κιτ με ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας Memory Planner! Άλμπουμ, χαρτιά, διακοσμητικά, εφήμερα και journaling cards επιλεγμένα προσεχτικά ώστε να συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους χωρίς να ψάχνεστε. Και έχετε ότι χρειάζεστε για το ετήσιο planner σας!
€56,00 €53,00

Masterpiece Design Memory Planner Kit - 4 Seasons, 151τεμ.

Ένα ολοκληρωμένο κιτ με ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας Memory Planner! Άλμπουμ, χαρτιά, διακοσμητικά, εφήμερα και journaling cards επιλεγμένα προσεχτικά ώστε να συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους χωρίς να ψάχνεστε. Και έχετε ότι χρειάζεστε για το ετήσιο planner σας!
€42,30 €39,90

Mintay Papers Creative Kit - Class In a Box, Baby Boom

Ένα καταπληκτικό κοριτσίστικο κιτ για το... ροζ κουφετάκι σας από την Mintay Papers! Περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε από υλικά καθώς και αποκλειστική πρόσβαση σε video tutorials, για να δημιουργήσετε φανταστικά projects που συμπεριλαμβάνουν μίνι άλμπουμ, greeting cards και scrapbooking layouts.

Το κιτ είναι πολύ χορταστικό και περιέχει υλικά από τις σειρές Little One, Tiny Miracle, Book Line, Mintay Chippies και Mintay Basics.
€39,90

Mintay Papers Συλλογή Scrapbooking - Always & Forever Bundle

Δημιουργήστε με τις νέες συλλογές από την Mintay Papers και την Karola Witzcak.

Εξαιρετικά ρομαντική, με πλούσια και απαλά χρώματα και μοτίβα, η Always & Forever είναι μία ιδιαίτερα πολύπλευρη συλλογή ιδανική για γάμο ή επέτειο!
€38,50

Mintay Papers Συλλογή Scrapbooking - Bohemian Wedding Collection Bundle

Δημιουργήστε με τις νέες συλλογές από την Mintay Papers και την Karola Witzcak.

H Bohemian Wedding ανταποκρίνεται πλήρως στο όνομα της. Με εντυπωσιακά μοτίβα, λουλούδια και textures που μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, η συλλογή αυτή είναι τόσο μοναδική όσο και οι στιγμές που θέλετε να αποθανατίσετε.
€37,50

Mintay Papers Συλλογή Scrapbooking - Happy Birthday Bundle

Δημιουργήστε με τις νέες συλλογές από την Mintay Papers και την Karola Witzcak.

Μπλε τόνοι συναντούν ρομαντικούς τόνους του ροζ σε ένα απρόβλεπτο, ιδιαίτερο συνδυασμό που θα σας ξαφνιάσει. Μία μοναδική συλλογή, ιδανική για να απαθανατίσει όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας.
€37,50

Mintay Papers Συλλογή Scrapbooking - Playtime Bundle

Δημιουργήστε με τις νέες συλλογές από την Mintay Papers.

Πολύχρωμη, χαρούμενη, γεμάτη με απίθανα πλάσματα βγαλμένα κατευθείαν μέσα από λούνα πάρκ - η συλλογή αυτή είναι ιδανική για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε project για μωρό ή μικρό παιδί.
€38,50

Mintay Papers Συλλογή Scrapbooking - Traveller Bundle

Δημιουργήστε με τις νέες συλλογές από την Mintay Papers και την Karola Witzcak.

Vintage vibe, απίστευτα χρώματα, τραίνα και αερόστατα είναι η κεντρική ιδέα της μοναδικής αυτής συλλογής που μας ταξιδεύει και στο χώρο και στον χρόνο.
€38,50

Vicki Boutin Complete Album Set 6"X8" - Sweet Rush, 21 τεμ.

Κιτ για άλμπουμ από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts.

Το κιτ περιέχει 21 τεμάχια: το άλμπουμ, 12 page protectors σε 4 διαφορετικά layouts και 8 designer pages διπλής όψης της συλλογής Sweet Rush
€43,50

American Crafts Vicki Boutin Complete 'Αλμπουμ Kit 6"X8" - Discover + Create, 21 τεμ.

Κιτ για άλμπουμ από τη συλλογή Discover + Create που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts.

Το κιτ περιέχει 21 τεμάχια: το άλμπουμ, 12 page protectors σε 4 διαφορετικά layouts, και 8 designer pages διπλής όψης της συλλογής Discover & Create
€43,50