Αυτοκόλλητα

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Simple Stories Αυτοκόλλητα Foam Stickers - Simple Vintage Rustic Christmas

Αυτοκόλλητα foam από την Simple Vintage Rustic Christmas της Simple Stories. Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εποχή. Είναι ΤΟ συναίσθημα! Και φυσικά είναι crafting!
€7,80

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Simple Vintage Rustic Christmas

Μπλοκ αυτοκόλλητων από την Simple Vintage Rustic Christmas της Simple Stories. Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εποχή. Είναι ΤΟ συναίσθημα! Και φυσικά είναι crafting!
€11,80

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων 12"X12" - Simple Vintage Rustic Christmas

Αυτοκόλλητα από την Simple Vintage Rustic Christmas της Simple Stories. Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εποχή. Είναι ΤΟ συναίσθημα! Και φυσικά είναι crafting!
€3,90

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων – Make it Merry

Μπλοκ αυτοκόλλητων από την Make it Merry της Simple Stories. Χριστούγεννα χωρίς crafting δεν νοούνται! Και η Simple Stories το γνωρίζει πολύ καλά!
€11,80

Simple Stories Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X12"– Make it Merry

Αυτοκόλλητα Chipboard από την Make it Merry της Simple Stories. Χριστούγεννα χωρίς crafting δεν νοούνται! Και η Simple Stories το γνωρίζει πολύ καλά!
€5,20

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Apple Season

Σε τόνους του κόκκινου και της μέντας, με όμορφα κατοικίδια και ζουμερά μήλα, η Karola Witzcak υποδέχεται την καινούργια εποχή. Η καινούργια της συλλογή, μυρίζει σπίτι και θαλπωρή, όμορφες οικογενειακές στιγμές και πολύ αγάπη!
€5,80

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Time of Wonders

Η καινούργια Χριστουγεννιάτικη σειρά της Mintay! Κλασσικά πράσινα, συνδυασμένα με όμορφα ροζ και μπορντώ, η συλλογή αυτή θα δώσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα γιορτής στις συνθέσεις και τα άλμπουμ σας!
€5,80

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Woodland

Το βαθύ πράσινο του δάσους, τα όμορφα ζώα που το κατοικούν και η ηρεμία που προσφέρει, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας συλλογής της Karola Witzcak και την Mintay Papers. Κάντε mini album από τις εξορμήσεις σας στο βουνό, σκραπάρετε το τελευταίο σας πικ-νικ στο δάσος ή κρατήστε στο journal σας τις βόλτες σας κάτω από την ηρεμία των δέντρων.... η συλλογή αυτή είναι για εσάς!
€5,80

49 And Market Wishing Bubbles & Trinkets - Vintage Artistry Hike More

Εποξικά τρισδιάστατα αυτοκόλλητα από τη συλλογή Vintage Artistry Hike More της 49 And Market. Nature quotes, πουλιά, πεταλούδες, αλεπούδες, σκίουροι, πεταλούδες και μανιτάρια σας προσκαλούσαν να περπατήσετε στο δάσος και να νιώσετε την ηρεμία του πράσινου στις δημιουργίες σας!
€7,80

49 And Market Washi Tape - Vintage Artistry Beached

2 φύλλα washi tape 6'' x 12''από τη συλλογή Vintage Artistry της 49 And Market με καλοκαιρινό θέμα γεμάτο θάλασσα.
€7,10

Vicki Boutin Storyteller Puffy Αυτοκόλλητα - Mini Stars With Gold Foil Accents

Puffy αυτοκόλλητα από την Vicki Boutin αποκλειστικά για την American Crafts. Γίνετε το πιο λαμπερό αστέρι και χαρίστε λίγη από τη λάμψη σας στα έργα σας!
€6,90

Waffle Flower Crafts Enamel Dots – JJ's Rainbow

Enamel dots από την Waffle Flower Crafts. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και στολίστε τα έργα σας με πινελιές κομψής πολυτέλειας χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά χρωματιστά αυτοκόλλητα σε παστέλ αποχρώσεις! Δημιουργείστε μπουρμπουλήθρες, δάκρυα, σταγόνες και άλλα. Η επιλογή είναι δική σας!
€6,50

Waffle Flower Crafts Enamel Dots – Unicorn

Enamel dots από την Waffle Flower Crafts. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και στολίστε τα έργα σας με πινελιές κομψής πολυτέλειας χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά χρωματιστά αυτοκόλλητα σε απαλές αποχρώσεις! Δημιουργείστε μπουρμπουλήθρες, δάκρυα, σταγόνες και άλλα. Η επιλογή είναι δική σας! 98 στρογγυλά αυτοκόλλητα σε 7 χρώματα και διάφορα μεγέθη.
€6,50

Waffle Flower Crafts Enamel Dots – Botanical

Enamel dots από την Waffle Flower Crafts. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και στολίστε τα έργα σας με πινελιές κομψής πολυτέλειας χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά χρωματιστά αυτοκόλλητα σε απαλές αποχρώσεις! Δημιουργείστε μπουρμπουλήθρες, δάκρυα, σταγόνες και άλλα. Η επιλογή είναι δική σας!
€6,50

Waffle Flower Crafts Enamel Dots – Enchanted

Enamel dots από την Waffle Flower Crafts. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και στολίστε τα έργα σας με πινελιές κομψής πολυτέλειας χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά χρωματιστά αυτοκόλλητα σε έντονες αποχρώσεις! Δημιουργείστε μπουρμπουλήθρες, δάκρυα, σταγόνες και άλλα. Η επιλογή είναι δική σας!
€6,50

Waffle Flower Crafts Enamel Dots – Clearly Enough

Enamel dots από την Waffle Flower Crafts. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και στολίστε τα έργα σας με πινελιές κομψής πολυτέλειας χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά διάφανα αυτοκόλλητα! Δημιουργείστε μπουρμπουλήθρες, δάκρυα, σταγόνες και άλλα. Η επιλογή είναι δική σας!
€6,50

Happy Planner Stickers - Teacher, Watercolor Florals

Ο τέλειος τρόπος για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο! 5 φύλλα με 46 αυτοκόλλητα στο σύνολο.
€7,60

Happy Planner Stickers - Pastel Tie-Dye

Ο τέλειος τρόπος για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο! 5 φύλλα με 91 αυτοκόλλητα στο σύνολο με icons και quotes για έμπνευση με λεπτομέρεις με ιριδίζον foil και pastel tie-dye prints.
€7,60

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher, Fresh Start

Μία συλλογή με αυτοκόλλητα με θέμα το σχολείο και σχεδιασμένα για τον εκπαιδευτικο. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να οργανώσετε τα μαθήματα και το χρόνο σας ώστε να μείνετε παραγωγικοί σε όλη τη χρονιά!
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Student, Bold School

Μία συλλογή με αυτοκόλλητα με θέμα το σχολείο και σχεδιασμένα για τον μαθητή, ανεξαρτήτως ηλικίας. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να οργανώσετε τα μαθήματα και το χρόνο σας ώστε να μην μείνετε πίσω σε κανένα σημείο της χρονιάς!
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Student, Good Vibes

Μία συλλογή με αυτοκόλλητα με θέμα το σχολείο και σχεδιασμένα για τον μαθητή, ανεξαρτήτως ηλικίας. Με κυρίως διακοσμητικά αυτοκόλητα που θα αναδείξουν τα spreads σας, τα σημειωματάρια σας, ακόμα και το laptop σας!
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher, Happy In Action

Μία συλλογή με αυτοκόλλητα με θέμα το σχολείο και σχεδιασμένα για τον εκπαιδευτικό. Με έντονα χρώματα με λεπτομέρειες τονισμένες με gold foil είναι σίγουρο ότι θα αναδείξουν τις σελίδες σας.
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher, Rock This

Μία συλλογή με αυτοκόλλητα με θέμα το σχολείο και σχεδιασμένα για τον εκπαιδευτικό. Βασισμένα σε γηινα χρώματα με λεπτομέρειες τονισμένες με gold, silverκαι rose gold foil.
€26,90

Simple Stories Μπλοκ αυτοκόλλητων - Simple Vintage Farmhouse Garden

Μπλοκ αυτοκόλλητων της συλλογής Simple Vintage Farmhouse Garden από την Simple Stories. Με ξεναγό ένα παιχνιδιάρη κόκορα, τριγυρίστε σε αγροκτήματα, θαυμάστε τις πεταλούδες, τις αγελάδες, τα λαχανικά και γεμίστε τα πνευμόνια σας με εξοχή!
€12,50

Memory Box Self-Adhesive Fairy Drops - Αυτοκόλλητα Διάφανες Σταγόνες

Χρησιμοποιήστε τις διάφανες αυτοκόλλητες σταγόνες της Memory Box για να διακοσμήσετε τις κάρτες, τα scrapbooking και τα mixed-media έργα σας!
€5,90

49 And Market Washi Tape - Vintage Artistry Anywhere

Washi tape από τη συλλογή Vintage Artistry της 49 And Market. Quotes, ποδήλατα, πουλιά, αεροπλάνα, πυξίδες, φάκελοι με vintage πινελιές, έχουν επιστρατευτεί για να ταξιδέψουν τις κάρτες και τις scrapbooking δημιουργίες σας σε ονειρικούς και γεμάτους ευαισθησία προορισμούς!
€7,10

Vicki Boutin Color Study Thickers Αυτοκόλλητα - Modern Art Alphabet/Chipboard

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Color Study που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin αποκλειστικά για την American Crafts. Χρωματίστε τον κόσμο σας με πολύχρωμα γράμματα και σημεία στίξης και διασκεδάστε συνθέτοντας μηνύματα αισιοδοξίας στις κάρτες, τα scrapbooking και τα mixed-media έργα σας!
€7,90

Vicki Boutin Color Study Thickers Αυτοκόλλητα - The Details Phrase/Puff

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Color Study που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin αποκλειστικά για την American Crafts. Χρωματίστε τον κόσμο σας με αισιόδοξες φράσεις και διακοσμητικά και διασκεδάστε προσθέτοντας πινελιές αισιοδοξίας στις κάρτες, τα scrapbooking και τα mixed-media έργα σας!
€7,90

Vicki Boutin Color Study Μπλοκ Αυτοκόλλητων 6"X12" - Icon & Phrase W/Foil Accents

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Color Study που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin αποκλειστικά για την American Crafts. Χρωματίστε τον κόσμο σας με λουλούδια, ζωηρούς κύκλους, καρδούλες, inspirational quotes,προσθέτοντας πινελιές αισιοδοξίας στις κάρτες, τα scrapbooking και τα mixed-media έργα σας!
€5,90

Paper House This Is Us Mini Sticker Book - Planner Girl

Ένα μπλοκ με αυτοκόλλητα που βάζει στο επίκεντρο εσάς, τη ζωή σας, τους στόχους σας και τα ονειρά σας! Με ιδανικό συνδυασμό ανάμεσα στο διακοσμητικό και πρακτικό, για να παραμένετε οργανωμένοι με στυλ! Περιλαμβάνει 12 φύλλα με αυτοκόλλητα (363 αυτοκόλλητα στο σύνολο) με μήνες, ημέρες, icons, φράσεις και άλλα, σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε όλα τα planner ανεξαρτήτως μεγέθους.
€7,60