Αυτοκόλλητα

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Echo Park Αυτοκόλλητα Enamel Dots - First Day Of School

60 αυτοκόλλητα enamel dots σε διάφορα μεγέθη και 5 χρώματα, από τη συλλογή First Day Of School της Echo Park.
€6,50

Vicki Boutin Thickers Αυτοκόλλητα - Sweet Rush, The Sweet Life Phrase & Icon/Chipboard

107 thickers αυτοκόλλητα από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με λουλούδια, μπαλόνια, παγωτά, κάμερες, quotes και άλλα.
€11,60

Vicki Boutin Cardstock Αυτοκόλλητα 6"X12"- Sweet Rush, Accents & Phrases

105 cardstock αυτοκόλλητα από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με λουλούδια, παγώνια, φοίνικες, quotes και άλλα με χρυσές foil λεπτομέρειες.
€8,70

Vicki Boutin Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Sweet Rush, W/Gold Foil

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. 8 φύλλα με 183 αυτοκόλλητα. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, quotes, πλαίσια και άλλα.
€9,90

49 And Market Wishing Bubbles & Baubles - Spectrum Sherbet

69 εποξικά αυτοκόλλητα από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με quotes, πεταλούδες, λουλούδια, καρδούλες και άλλα.
€9,90

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Endless Summer

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα σχετικά με το καλοκαίρι όπως γυαλιά, φοίνικες, μπάλες θαλάσσης, λουλούδια, σαγιονάρες και άλλα.
€19,80

Simple Stories Αυτοκόλλητα Puffy - School Life

49 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή School Life της Simple Stories. Με εικόνες σχετικές με το σχολείο όπως μολύβια, ψαλίδια, συνδετήρες, γυαλιά, καπέλα αποφοίτησης και άλλα.
€6,30

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - First Day Of School

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή First Day of School της Echo Park. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα με quotes και εικόνες που σχετίζονται με το σχολείο όπως βιβλία, μολύβια, μήλα, ψαλίδια, σχολικά σακίδια και άλλα πολλά.
€19,80

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - First Day Of School

22 puffy αυτοκόλλητα από τη γουστόζικη συλλογή First Day of School της Echo Park. Με quotes και εικόνες που σχετίζονται με το σχολείο όπως βιβλία, μολύβια, μήλα, ψαλίδια, σχολικά σακίδια, παλέτες με νερομπογιές και άλλα πολλά.
€6,50

Carta Bella Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Beach Party

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Beach Party που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. 16 φύλλα με cardstock αυτοκόλλητα (2 από το καθένα). Εικόνες με κάστρα στην άμμο, ιππόκαμπους, ήλιος, ψυγειάκια με πάγο, ξαπλώστρες, ομπρέλες θαλάσσης, καρχαρίες, χταπόδια και άλλα πολλά.
€19,80

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Away We Go

32 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. Εικόνες με tags, πλαίσια, banners, υδρογείους, κάκτους, σκουτεράκια, βαλίτσες και άλλα πολλά.
€6,60

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Away We Go

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα με εικόνες από tags, πλαίσια, banners, τόξα, υδρογείους, αυτοκίνητα, αερόστατα, κάκτους, αεροπλάνα, σκουτεράκια, κλειδιά, βαλίτσες και άλλα πολλά.
€19,80

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - My Favorite Summer

41 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Εικόνες με ανεμούρια, χαρταετούς, λουλούδια, παγωτά, ουράνια τόξα, γυαλιά ηλίου, quotes και άλλα.
€6,60

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Endless Summer

30 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park με εικόνες με καπέλα, φλαμίνγκο, καρύδες, σαγιονάρες, ανανάδες, λουλούδια, φοίνικες, quotes και άλλα πολλά.
€6,60

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Let's Get Crafty

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Let's Get Crafty της Simple Stories. Περιέχει 12 φύλλα με 510 αυτοκόλλητα με εικόνες από quotes, αριθμούς, γράμματα της λατινικής αλφαβήτου, ραπτομηχανές, χάρακες, ψαλίδια, είδη crafting και άλλα πολλά.
€11,30

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Summer Lovin'

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Summer Lovin' της Simple Stories. Περιέχει 12 φύλλα με 699 αυτοκόλλητα με εικόνες από παγωτά, σαγιονάρες, ήλιους, ποτήρι με μπύρα, μαγιό, πατίνια, ανεμιστήρες, αριθμούς, quotes και άλλα.
€8,20

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Lavender Farm

56 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Lavender Farm της Mintay Papers με εικόνες από λεβάντες, καπέλα, βάζα, quotes και άλλα.
€6,50

Mintay Papers Chipboard Αυτοκόλλητα - Joy Of Life

56 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Joy Of Life της Mintay Papers με εικόνες από λουλούδια, εξοχικά, αερόστατα, quotes και άλλα.
€6,50

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Botany

56 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Botany της Mintay Papers.
€6,50

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Sunset Beach

56 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Sunset Beach της Mintay Papers με εικόνες από λουλούδια, κάστρα στην άμμο, ξαπλώστρες, παγωτά, quotes και άλλα.
€6,90

PinkFresh Puffy Αυτοκόλλητα - Happy Heart

59 αυτοκόλλητα από τη συλλογή Happy Heart της PinkFresh Studio. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, quotes, κάμερες και άλλα.
€6,70

PinkFresh Cardstock Αυτοκόλλητα - Happy Heart

59 αυτοκόλλητα από τη συλλογή Happy Heart της PinkFresh Studio. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, quotes, κάμερες και άλλα.
€6,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Unique Alpha Fonts

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 2862 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Playful Tile

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 524 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Mini Color Story

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 769 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Teeny Florals

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 574 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Bold And Bright

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 662 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Modern Wild

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 929 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Simple Stories Foam Αυτοκόλλητα - Full Bloom

35 foam αυτοκόλλητα από τη συλλογή Full Bloom της Simple Stories. Εικόνες με ανθισμένα λουλούδια, πασχαλίτσες, μέλισσες, quotes και άλλα.
€8,90

Simple Stories Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X12" - Full Bloom

33 chipboard αυτοκόλλητα από τη συλλογή Full Bloom της Simple Stories. Εικόνες με ανθισμένα λουλούδια, πασχαλίτσες, σαλιγκάρια, κυψέλες, μέλισσες, γαλότσες, quotes και άλλα.
€6,30

Simple Stories Layered Αυτοκόλλητα - Simple Vintage Indigo Garden

12 layered αυτοκόλλητα από τη συλλογή Simple Vintage Indigo Garden της Simple Stories. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, καρδούλες, sentiments και άλλα.
€7,10

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Simple Vintage Indigo Garden

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Simple Vintage Indigo Garden της Simple Stories. Περιέχει 12 φύλλα με 617 αυτοκόλλητα με εικόνες από λουλούδια, πεταλούδες, καρδούλες, γράμματα της λατινικής αλφαβήτου, tags, banners, sentiments και άλλα.
€11,40

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - New Day

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή New Day της Echo Park. Περιέχει 16 σελίδες αυτοκόλλητων σε 8 σχέδια (2 φύλλα από το κάθε σχέδιο) με εικόνες από παγωτά, αριθμούς, λουλούδια, κάμερες, ουράνια τόξα, quotes και άλλα πολλά.
€19,90

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Our Little Princess

33 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Our Little Princess που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park.
€6,80

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Our Little Princess

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Our Little Princess που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα με εικόνες από quotes, μικρές πριγκίπισσες, δράκους, κύκνους, κάστρα, λουλούδια, ουράνια τόξα, άλογα, λουλούδια και άλλα πολλά.
€19,90

Carta Bella Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Believe In Magic

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Believe In Magic της Carta Bella. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα. O Steven Duncan σχεδιάζει και το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό και γεμάτο εκπλήξεις!
€19,50

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Full Bloom

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Full Bloom της Simple Stories. Περιέχει 12 φύλλα με 358 αυτοκόλλητα με εικόνες από ανθισμένα λουλούδια, πασχαλίτσες, σαλιγκάρια, banners, tags, χαρταετούς, quotes και άλλα.
€11,40

Simple Stories Puffy Αυτοκόλλητα - Boho Baby

40 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Boho Baby της Simple Stories. Εικόνες με λαγουδάκια, λιονταράκια, λουλούδια, ουράνια τόξα, quotes και άλλα πολλά.
€6,90

Simple Stories Foam Αυτοκόλλητα - Boho Baby

35 foam αυτοκόλλητα από τη συλλογή Boho Baby της Simple Stories. Εικόνες με λαγουδάκια, λιονταράκια, λουλούδια, ουράνια τόξα, quotes και άλλα πολλά
€8,90

Echo Park Cardstock Αυτοκόλλητα 12"X12" - It's A Girl, Elements

1 φύλλο με cardstock αυτοκόλλητα από τη συλλογή It's A Girl της Echo Park. Κι εκεί που νομίζετε ότι ξέρετε τι σημαίνει αγάπη, έρχεται και σας αλλάζει όλη σας την κοσμοθεωρία! Το κοριτσάκι σας, η ηλιαχτίδα σας, ολόκληρη η ζωή σας!
€5,50

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Play All Day Girl

26 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Play All Day Girl της Echo Park. Εικόνες με πατίνια, τσαγιέρες, σκύλους, λουλούδια, κορίτσια και άλλα.
€6,80

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Play All Day Girl

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Play All Day Girl της Echo Park. Περιέχει 16 σελίδες αυτοκόλλητων σε 8 σχέδια (2 φύλλα από το κάθε σχέδιο) με εικόνες από πατίνια, αερόστατα, σκύλους, κορίτσια και άλλα.
€18,90

Echo Park Αυτοκόλλητα Enamel Dots - Play All Day Girl

60 αυτοκόλλητα enamel dots από τη συλλογή Play All Day Girl της Echo Park.
€6,80

Prima Marketing Αυτοκόλλητα Chipboard by Frank Garcia – Peach Tea

44 Αυτοκόλλητα chipboard διακοσμητικά από τη συλλογή Peach Tea που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά ο Frank Garcia για την Prima Marketing.
€7,90

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Play All Day Boy

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Play All Day Boy της Echo Park. Περιέχει 16 σελίδες αυτοκόλλητων σε 8 σχέδια (2 φύλλα από το κάθε σχέδιο) με εικόνες από αυτοκίνητα, μπάλες, δεινόσαυρους, quotes, πλαίσια, tags, banners και άλλα.
€19,90

Art By Marlene Bold & Bright Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Nr. 04

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Bold and Bright που έχει σχεδιάσει η Marlene για την Studio Light. Η Marlene δεν έχει όρια στην τέχνη και σας προσκαλεί, όπως χαρακτηριστικά λέει, να μετρήσετε τα ουράνια τόξα σας και όχι τις καταιγίδες σας! Μπείτε στον εκθαμβωτικό πολύχρωμο κόσμο της και γίνετε δημιουργικοί!
€8,90

Simple Stories Puffy Αυτοκόλλητα – Good Stuff

Puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Good Stuff της Simple Stories. Όταν όμορφα συναισθήματα κυριαρχούν, όλα γίνονται καλύτερα! Εξάλλου όλα είναι θέμα οπτικής!
€8,20

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - It's A Girl

Περισσότερα από 30 Puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή It's A Girl της Echo Park με εικόνες από λουλούδια, μπιμπερό, μόμπιλε, ελαφάκια και άλλα.
€6,90

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - It's A Girl

Μπλοκ με 16 φύλλα 14 x 20cm με αυτοκόλλητα από τη συλλογή It's A Girl της Echo Park σε 8 διαφορετικά σχέδια (2 από το καθένα) με εικόνες με μπιμπερό, μόμπιλε, φλαμίνγκο, λουλούδια, αριθμούς, φράσεις και άλλα.
€18,50

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - It's A Boy

33 Puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή It's A Boy της Echo Park με εικόνες από ζωάκια, παιχνίδια, μόμπιλε και άλλα.
€6,90

Simple Stories Αυτοκόλλητα Chipboard – Good Stuff

Αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Good Stuff της Simple Stories. Όταν όμορφα συναισθήματα κυριαρχούν, όλα γίνονται καλύτερα! Εξάλλου όλα είναι θέμα οπτικής!
€7,20

Echo Park Cardstock Αυτοκόλλητα 12"X12" - It's A Boy, Elements

Ένα φύλλο 30.5 x 30.5 cm με αυτοκόλλητα από τη συλλογή It's A Boy της Echo Park με φράσεις και εικόνες από ζωάκια, παιχνίδια, μπιμπερό και άλλα πολλά.
€5,60

American Crafts Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Maggie Holmes Market Square, Gold Foil Accents

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Market Square της American Crafts. Χαζέψτε άλογα, γουρουνάκια, πάπιες, κερδίστε βραβεία, μυρίστε ευωδιαστά λουλούδια. Η Maggie Holmes σας ταξιδεύει σε παλαιότερες εποχές όπου το παζάρι ήταν το μεγάλο event της πόλης! Με vintage αισθητική σας παρασύρει σε ένα πανηγύρι όπου πρωταγωνιστές είναι τα χρώματα και η χαρούμενη διάθεσή σας!
€8,70

Simple Stories Αυτοκόλλητα Foam – Good Stuff

Αυτοκόλλητα foam από τη συλλογή Good Stuff της Simple Stories. Όταν όμορφα συναισθήματα κυριαρχούν, όλα γίνονται καλύτερα! Εξάλλου όλα είναι θέμα οπτικής!
€9,90

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - It's A Boy

Μπλοκ με 16 φύλλα 14 x 20cm με αυτοκόλλητα από τη συλλογή It's A Boy της Echo Park σε 8 διαφορετικά σχέδια (2 από το καθένα) με εικόνες με banners, tags, αλφάβητο, πλαίσια, κουτάκια μήνα-μήνα μέχρι το πρώτο του έτος, ζωάκια, παιχνίδια και άλλα.
€18,50

Mintay Papers Chipboard Αυτοκόλλητα - Yes I Do

Αυτοκόλλητα από τη σειρά Yes I Do της Mintay Papers. «Δέχομαι!» Τι παράξενο, μία μόνο λέξη να χωράει τόσο πολλή αγάπη!
€6,50

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard 12''x12'' - Seaside Escape

Αυτοκόλλητα από την Mintay Papers. Η σειρά Seaside Escape είναι μια θαλασσινή ιστορία για μια βόλτα στην παραλία, εκεί όπου κοχύλια και αστερίες χορεύουν αρμονικά κάτω από το βυθό της θάλασσας. Είναι όταν περπατάτε σε όμορφους αμμόλοφους ή κάθεστε ήσυχα κάπου, παρέα με τον εαυτό σας, ατενίζοντας τα κύματα που σκάνε σε μοναχικούς φάρους. Μπορεί να είναι καλοκαίρι ή χειμώνας, διακοπές ή μια συνηθισμένη μέρα. Στην πραγματικότητα η ιστορία είστε εσείς!
€6,50

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Mamarazzi

Αυτοκόλλητα από την Mintay Papers. Τι συμβαίνει όταν προσπαθείτε να αποθανατίσετε ΟΛΑ τα στιγμιότυπα των μικρών σας; Απλά οι φωτογραφίες δεν είναι ποτέ αρκετές! Η Karola το γνωρίζει καλά και αφιερώνει τη συλλογή της «Mamarazzi» σε όλες εσάς τις τρυφερές … παπαράτσι μανούλες!
€6,50

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - City of Love

Αυτοκόλλητα από τη σειρά «City of Love» που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Karola Witczak για την Mintay Papers. Η Karola, με τη vintage αισθητική της, σας προσκαλεί σε ρομαντικούς περιπάτους σε γραφικά σοκάκια. Εκεί όπου τα λουλούδια αναδύουν το μεθυστικό άρωμά τους και τα γραφικά καλοσυντηρημένα κτίρια κρύβουν, πίσω από τις γρίλιες τους, τη δική τους ιστορία αγάπης…
€6,50

P13 Chipboard Αυτοκόλλητα - You Can Be Anything No.2

Chipboard αυτοκόλλητα από τη συλλογή You Can Be Anything της P13. Αφήστε τα μικρά σας να στοχεύσουν το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχουν, θα βρεθούν ανάμεσα στα αστέρια! Για όλους εκείνους τους μικρούς ήρωες που μπορούν να καταφέρουν τα πάντα!
€4,90