Αυτοκόλλητα

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Vicki Boutin Storyteller Puffy Αυτοκόλλητα - Mini Stars With Gold Foil Accents

Puffy αυτοκόλλητα από την Vicki Boutin αποκλειστικά για την American Crafts. Γίνετε το πιο λαμπερό αστέρι και χαρίστε λίγη από τη λάμψη σας στα έργα σας!
€6,90

Waffle Flower Crafts Enamel Dots – JJ's Rainbow

Enamel dots από την Waffle Flower Crafts. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και στολίστε τα έργα σας με πινελιές κομψής πολυτέλειας χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά χρωματιστά αυτοκόλλητα σε παστέλ αποχρώσεις! Δημιουργείστε μπουρμπουλήθρες, δάκρυα, σταγόνες και άλλα. Η επιλογή είναι δική σας!
€6,50

Waffle Flower Crafts Enamel Dots – Unicorn

Enamel dots από την Waffle Flower Crafts. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και στολίστε τα έργα σας με πινελιές κομψής πολυτέλειας χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά χρωματιστά αυτοκόλλητα σε απαλές αποχρώσεις! Δημιουργείστε μπουρμπουλήθρες, δάκρυα, σταγόνες και άλλα. Η επιλογή είναι δική σας! 98 στρογγυλά αυτοκόλλητα σε 7 χρώματα και διάφορα μεγέθη.
€6,50

Waffle Flower Crafts Enamel Dots – Botanical

Enamel dots από την Waffle Flower Crafts. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και στολίστε τα έργα σας με πινελιές κομψής πολυτέλειας χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά χρωματιστά αυτοκόλλητα σε απαλές αποχρώσεις! Δημιουργείστε μπουρμπουλήθρες, δάκρυα, σταγόνες και άλλα. Η επιλογή είναι δική σας!
€6,50

Waffle Flower Crafts Enamel Dots – Enchanted

Enamel dots από την Waffle Flower Crafts. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και στολίστε τα έργα σας με πινελιές κομψής πολυτέλειας χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά χρωματιστά αυτοκόλλητα σε έντονες αποχρώσεις! Δημιουργείστε μπουρμπουλήθρες, δάκρυα, σταγόνες και άλλα. Η επιλογή είναι δική σας!
€6,50

Waffle Flower Crafts Enamel Dots – Clearly Enough

Enamel dots από την Waffle Flower Crafts. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και στολίστε τα έργα σας με πινελιές κομψής πολυτέλειας χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά διάφανα αυτοκόλλητα! Δημιουργείστε μπουρμπουλήθρες, δάκρυα, σταγόνες και άλλα. Η επιλογή είναι δική σας!
€6,50

Happy Planner Stickers - Teacher, Watercolor Florals

Ο τέλειος τρόπος για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο! 5 φύλλα με 46 αυτοκόλλητα στο σύνολο.
€7,60

Happy Planner Stickers - Pastel Tie-Dye

Ο τέλειος τρόπος για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο! 5 φύλλα με 91 αυτοκόλλητα στο σύνολο με icons και quotes για έμπνευση με λεπτομέρεις με ιριδίζον foil και pastel tie-dye prints.
€7,60

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher, Fresh Start

Μία συλλογή με αυτοκόλλητα με θέμα το σχολείο και σχεδιασμένα για τον εκπαιδευτικο. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να οργανώσετε τα μαθήματα και το χρόνο σας ώστε να μείνετε παραγωγικοί σε όλη τη χρονιά!
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Student, Bold School

Μία συλλογή με αυτοκόλλητα με θέμα το σχολείο και σχεδιασμένα για τον μαθητή, ανεξαρτήτως ηλικίας. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να οργανώσετε τα μαθήματα και το χρόνο σας ώστε να μην μείνετε πίσω σε κανένα σημείο της χρονιάς!
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Student, Good Vibes

Μία συλλογή με αυτοκόλλητα με θέμα το σχολείο και σχεδιασμένα για τον μαθητή, ανεξαρτήτως ηλικίας. Με κυρίως διακοσμητικά αυτοκόλητα που θα αναδείξουν τα spreads σας, τα σημειωματάρια σας, ακόμα και το laptop σας!
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher, Happy In Action

Μία συλλογή με αυτοκόλλητα με θέμα το σχολείο και σχεδιασμένα για τον εκπαιδευτικό. Με έντονα χρώματα με λεπτομέρειες τονισμένες με gold foil είναι σίγουρο ότι θα αναδείξουν τις σελίδες σας.
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher, Rock This

Μία συλλογή με αυτοκόλλητα με θέμα το σχολείο και σχεδιασμένα για τον εκπαιδευτικό. Βασισμένα σε γηινα χρώματα με λεπτομέρειες τονισμένες με gold, silverκαι rose gold foil.
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher, Stick Girl

Ο τέλειος τρόπος για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher, Seasonal Type

Ο τέλειος τρόπος για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher, Floral

Ο τέλειος τρόπος για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€26,90

Simple Stories Μπλοκ αυτοκόλλητων - Simple Vintage Farmhouse Garden

Μπλοκ αυτοκόλλητων της συλλογής Simple Vintage Farmhouse Garden από την Simple Stories. Με ξεναγό ένα παιχνιδιάρη κόκορα, τριγυρίστε σε αγροκτήματα, θαυμάστε τις πεταλούδες, τις αγελάδες, τα λαχανικά και γεμίστε τα πνευμόνια σας με εξοχή!
€12,50

Memory Box Self-Adhesive Fairy Drops - Αυτοκόλλητα Διάφανες Σταγόνες

Χρησιμοποιήστε τις διάφανες αυτοκόλλητες σταγόνες της Memory Box για να διακοσμήσετε τις κάρτες, τα scrapbooking και τα mixed-media έργα σας!
€5,90

Vicki Boutin Color Study Thickers Αυτοκόλλητα - Modern Art Alphabet/Chipboard

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Color Study που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin αποκλειστικά για την American Crafts. Χρωματίστε τον κόσμο σας με πολύχρωμα γράμματα και σημεία στίξης και διασκεδάστε συνθέτοντας μηνύματα αισιοδοξίας στις κάρτες, τα scrapbooking και τα mixed-media έργα σας!
€7,90

Vicki Boutin Color Study Thickers Αυτοκόλλητα - The Details Phrase/Puff

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Color Study που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin αποκλειστικά για την American Crafts. Χρωματίστε τον κόσμο σας με αισιόδοξες φράσεις και διακοσμητικά και διασκεδάστε προσθέτοντας πινελιές αισιοδοξίας στις κάρτες, τα scrapbooking και τα mixed-media έργα σας!
€7,90

Carta Bella Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Summer

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Summer της Carta Bella. Ζήστε σε πολύχρωμους ρυθμούς με τη συλλογή Summer της Carta Bella. Δοκιμάστε δροσερά καρπούζια, ζουμερές φράουλες, και μυρίστε ευωδιαστά λουλούδια και λεμόνια. Αναπολήστε ποδηλατάδες στην καρδιά του καλοκαιριού και ξεκινήστε για τις πιο χαρούμενες και ξέγνοιαστες δημιουργίες!
€16,90

Paper House This Is Us Mini Sticker Book - Family Life

Ένα μπλοκ με αυτοκόλλητα που με θέμα την οικογένεια για τους οργανώσετε όλους! Με ιδανικό συνδυασμό ανάμεσα στο διακοσμητικό και πρακτικό, για να παραμένετε οργανωμένοι με στυλ! Περιλαμβάνει 12 φύλλα με αυτοκόλλητα (407 αυτοκόλλητα στο σύνολο) με μήνες, ημέρες, icons, φράσεις και άλλα, σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε όλα τα planner ανεξαρτήτως μεγέθους.
€7,60

Paper House This Is Us Mini Sticker Book - Planner Girl

Ένα μπλοκ με αυτοκόλλητα που βάζει στο επίκεντρο εσάς, τη ζωή σας, τους στόχους σας και τα ονειρά σας! Με ιδανικό συνδυασμό ανάμεσα στο διακοσμητικό και πρακτικό, για να παραμένετε οργανωμένοι με στυλ! Περιλαμβάνει 12 φύλλα με αυτοκόλλητα (363 αυτοκόλλητα στο σύνολο) με μήνες, ημέρες, icons, φράσεις και άλλα, σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε όλα τα planner ανεξαρτήτως μεγέθους.
€7,60

Paper House This Is Us Mini Sticker Book - Glamorous Girls

Ένα μπλοκ με αυτοκόλλητα που βάζει στο επίκεντρο εσάς, τη ζωή σας, τους στόχους σας και τα ονειρά σας! Με ιδανικό συνδυασμό ανάμεσα στο διακοσμητικό και πρακτικό, για να παραμένετε οργανωμένοι με στυλ! Περιλαμβάνει 12 φύλλα με αυτοκόλλητα (342 αυτοκόλλητα στο σύνολο) με μήνες, ημέρες, icons, φράσεις και άλλα, σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε όλα τα planner ανεξαρτήτως μεγέθους.
€7,60

Paper House This Is Us Mini Sticker Book - Own Kind Of Beautiful

Ένα μπλοκ με αυτοκόλλητα που βάζει στο επίκεντρο εσάς, τη ζωή σας, τους στόχους σας και τα ονειρά σας! Με ιδανικό συνδυασμό ανάμεσα στο διακοσμητικό και πρακτικό, για να παραμένετε οργανωμένοι με στυλ! Περιλαμβάνει 12 φύλλα με αυτοκόλλητα (297 αυτοκόλλητα στο σύνολο) με μήνες, ημέρες, icons, φράσεις και άλλα, σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε όλα τα planner ανεξαρτήτως μεγέθους.
€7,60

Happy Planner Accessory Book - Pressed Florals

Με θέμα τα λουλουδια το πακέτο αυτό περιλαμβάνει 20 φύλλα με 692 αυτοκόλλητα με χρωματιστά πλαίσια για σημειώσεις για το planner ή bullet journal σας, αυτοκόλλητα γράμματα, ετικέτες για υπενθυμίσεις και μπλοκ για σημειώσεις.
€26,50

Happy Planner Accessory Book - Indigo

Με θέμα το μπλε και το tie-dye το πακέτο αυτό περιλαμβάνει 20 φύλλα με 692 αυτοκόλλητα με χρωματιστά πλαίσια για σημειώσεις για το planner ή bullet journal σας, αυτοκόλλητα γράμματα σε rose gold, ετικέτες για υπενθυμίσεις και μπλοκ για σημειώσεις.
€26,50

Idea-Ology Sentiments Label Stickers - Αυτοκόλλητες Ετικέτες

Τίποτα δεν συγκρίνεται με μία κλασσική ετικέτα! Οργανώστε το planner ή bullet journal σας με τη συλλογή αυτή από vintage αυτοκόλλητες ετικέτες. Η συσκευασία περιλαμβάνει 68 αυτοκόλλητα σε φύλλα 10 x 15 cm που μοιάζουν να είναι φτιαγμένα από βινύλιο και με ανάγλυφα γράμματα για το απόλυτο vintage ύφος. Τα αυτοκόλλητα έχουν ύψος 0.63cm περίπου.
€7,90

Photoplay Little Boys Have Big Adventures Αυτοκόλλητα 12"X12" - Elements

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Little Boys Have Big Adventures της Photoplay Paper. Δεινόσαυροι, μπουλντόζες, φορτηγά κροκόδειλοι καθώς και παιχνιδιάρικες φράσεις αγκαλιάζουν πονηρά όλα τα μικρά αλλά φυσικά και τα μεγάλα αγόρια που παραμένουν για πάντα παιδιά!
€3,99

Studio Light Crafting Book Nr.100 – Just Keep Dreaming

Crafting βιβλίο από τη συλλογή Just Keep Dreaming της Studio Light. Vintage ποτιστήρια, ποδήλατα, πεταλούδες, φαναράκια και λουλούδια σε ρομαντικές αποχρώσεις ζωντανεύουν τα όνειρά σας στις κάρτες, τις scrapbook σελίδες και τα mixed media projects σας!
€8,30