Αυτοκόλλητα

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Tim Holtz Idea-Ology Sticker Labels Αυτοκόλλητες Ετικέτες - Christmas, 64 τεμ.

64 αυτοκόλλητες ετικέτες με sentiments από τη συλλογή Idea-Ology, που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz, με θέμα τα Χριστούγεννα.
€9,60

Tim Holtz Idea-Ology Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Halloween Curiosities, 302 τεμ

1 μπλοκ σπιράλ με 302 αυτοκόλλητα από τη συλλογή Idea-Ology Halloween της Advantus. Νεκροκεφαλές, vintage φιγούρες και spooky quotes πλαισιώνουν τα έργα σας με την ιδιαίτερη αισθητική του Tim Holtz! Δώστε το τέλειο φινίρισμα στις πιο …crafty απόκοσμες δημιουργίες!
€9,60

Tim Holtz Idea-Ology Sticker Labels Αυτοκόλλητες Ετικέτες - Halloween Sentiments, 70 τεμ.

70 αυτοκόλλητες ετικέτες με sentiments από τη συλλογή Idea-Ology Halloween, που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz. Στολίστε τα έργα σας και οργανώστε τα planner ή τα bullet journal σας με spooky-Tim-styled αυτοκόλλητες ετικέτες.
€9,60

Carta Bella Puffy Αυτοκόλλητα - White Christmas

26 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή White Christmas που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella με θέμα τα Χριστούγεννα.
€7,90

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - White Christmas

30 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Gnome For Christmas της Echo Park με θέμα τα Χριστούγεννα.
€7,90

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Gnome For Christmas

30 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Gnome For Christmas της Echo Park με θέμα τα Χριστούγεννα.
€7,90

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Hearth & Holiday

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Hearth & Holiday της Simple Stories. Περιέχει 12 φύλλα με 370 αυτοκόλλητα με θέμα τα Χριστούγεννα. Εικόνες με χριστουγεννιάτικα tags, quotes, γράμματα, αλεξανδρινά, ταράνδους, 'Αγιους Βασίληδες και άλλα πολλά.
€11,90

Simple Stories Foam Αυτοκόλλητα - Simple Vintage October 31st

48 foam αυτοκόλλητα από τη συλλογή Simple Vintage October 31st της Simple Stories. Εικόνες και λέξεις με θέμα το Halloween.
€9,20

Simple Stories Color Vibe Alpha Foam Αυτοκόλλητα 15 x 30.5 cm - White

129 foam αυτοκόλλητα από τη συλλογή Color Vibe της Simple Stories. 2 φύλλα που περιέχουν τα κεφαλαία γράμματα της λατινικής αλφαβήτου, αριθμούς και σύμβολα.
€8,20

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Let's Go!

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Let's Go! της Simple Stories. Περιέχει 12 φύλλα με 403 αυτοκόλλητα.
€11,90

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Simple Vintage Vintage Seas

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Simple Vintage Vintage Seas της Simple Stories. Περιέχει 12 φύλλα με 615 αυτοκόλλητα.
€11,90

Studio Light Jenine's Mindful Art Essentials Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Quotes & Letters

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Jenine's Mindful Art Essentials της Studio Light. 21 φύλλα με αυτοκόλλητα με γράμματα και quotes σε κεραμιδί, άσπρο και μαύρο φόντο.
€9,80

Echo Park Αυτοκόλλητα Enamel Dots - First Day Of School

60 αυτοκόλλητα enamel dots σε διάφορα μεγέθη και 5 χρώματα, από τη συλλογή First Day Of School της Echo Park.
€6,50

Vicki Boutin Thickers Αυτοκόλλητα - Sweet Rush, The Sweet Life Phrase & Icon/Chipboard

107 thickers αυτοκόλλητα από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με λουλούδια, μπαλόνια, παγωτά, κάμερες, quotes και άλλα.
€11,60

Vicki Boutin Cardstock Αυτοκόλλητα 6"X12"- Sweet Rush, Accents & Phrases

105 cardstock αυτοκόλλητα από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με λουλούδια, παγώνια, φοίνικες, quotes και άλλα με χρυσές foil λεπτομέρειες.
€8,70

Vicki Boutin Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Sweet Rush, W/Gold Foil

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. 8 φύλλα με 183 αυτοκόλλητα. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, quotes, πλαίσια και άλλα.
€9,90

American Crafts Heidi Swapp Thickers Αυτοκόλλητα - Sun Chaser, Phrase

184 thickers αυτοκόλλητα από τη συλλογή Sun Chaser που έχει σχεδιάσει η Heidi Swapp για την American Crafts. Με quotes και φράσεις όπως sun chaser, splendid, discover και άλλα.
€9,90

American Crafts Cardstock Αυτοκόλλητα 6"X12" - Live & Let Grow, Icons

64 cardstock αυτοκόλλητα από τη συλλογή Live & Let Grow που έχει σχεδιάσει η Jen Hadfield για την American Crafts. Με εικόνες από λουλούδια, κουκουνάρια, σκηνές, πεταλούδες, χάρτες, λέξεις και άλλα πολλά.
€8,70

American Crafts Thickers Αυτοκόλλητα - Live & Let Grow, Phrase W/Gold Foil

24 thickers αυτοκόλλητα από τη συλλογή Live & Let Grow που έχει σχεδιάσει η Jen Hadfield για την American Crafts. Με εικόνες από λουλούδια, λαμπτήρες, quotes και άλλα με χρυσές foil λεπτομέρειες.
€9,90

American Crafts Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Maggie Holmes Round Trip

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Round Trip που έχει σχεδιάσει η Maggie Holmes για την American Crafts. Περιέχει 8 φύλλα με 446 αυτοκόλλητα. Με εικόνες από αεροπλάνα, βαλίτσες, λεωφορεία, ποδήλατα, λουλούδια, φωτογραφικές μηχανές, quotes και άλλα.
€9,90

Paige Evans Splendid Μπλοκ Αυτοκόλλητων - W/Gold Foil Accents

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Splendid που έχει σχεδιάσει η Paige Evans για την American Crafts. Περιέχει 8 σελίδες με 221 αυτοκόλλητα με quotes και εικόνες με λουλούδια, γραφομηχανές, πουλιά, καρδούλες, πεταλούδες και άλλα.
€8,70

Paige Evans Splendid Cardstock Αυτοκόλλητα 6"X12" - Accents & Phrases

75 cardstock αυτοκόλλητα από τη συλλογή Splendid που έχει σχεδιάσει η Paige Evans για την American Crafts. Με λέξεις και εικόνες από ραπτομηχανές, λουλούδια, γραφομηχανές, φλυτζανάκια, πεταλούδες και άλλα.
€8,70

Paige Evans Splendid Thickers Αυτοκόλλητα - This & That Phrase

94 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Splendid που έχει σχεδιάσει η Paige Evans για την American Crafts. Με λέξεις και φράσεις όπως "Splendid", "Wonderful", "Yeah", "Nope", "Maybe" και άλλες.
€4,70

49 And Market Wishing Bubbles & Baubles - Spectrum Sherbet

69 εποξικά αυτοκόλλητα από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με quotes, πεταλούδες, λουλούδια, καρδούλες και άλλα.
€9,90

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Endless Summer

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα σχετικά με το καλοκαίρι όπως γυαλιά, φοίνικες, μπάλες θαλάσσης, λουλούδια, σαγιονάρες και άλλα.
€19,80

Simple Stories Αυτοκόλλητα Puffy - School Life

49 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή School Life της Simple Stories. Με εικόνες σχετικές με το σχολείο όπως μολύβια, ψαλίδια, συνδετήρες, γυαλιά, καπέλα αποφοίτησης και άλλα.
€6,30

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - First Day Of School

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή First Day of School της Echo Park. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα με quotes και εικόνες που σχετίζονται με το σχολείο όπως βιβλία, μολύβια, μήλα, ψαλίδια, σχολικά σακίδια και άλλα πολλά.
€19,80

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - First Day Of School

22 puffy αυτοκόλλητα από τη γουστόζικη συλλογή First Day of School της Echo Park. Με quotes και εικόνες που σχετίζονται με το σχολείο όπως βιβλία, μολύβια, μήλα, ψαλίδια, σχολικά σακίδια, παλέτες με νερομπογιές και άλλα πολλά.
€6,50

Carta Bella Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Beach Party

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Beach Party που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. 16 φύλλα με cardstock αυτοκόλλητα (2 από το καθένα). Εικόνες με κάστρα στην άμμο, ιππόκαμπους, ήλιος, ψυγειάκια με πάγο, ξαπλώστρες, ομπρέλες θαλάσσης, καρχαρίες, χταπόδια και άλλα πολλά.
€19,80

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Away We Go

32 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. Εικόνες με tags, πλαίσια, banners, υδρογείους, κάκτους, σκουτεράκια, βαλίτσες και άλλα πολλά.
€6,60

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Away We Go

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα με εικόνες από tags, πλαίσια, banners, τόξα, υδρογείους, αυτοκίνητα, αερόστατα, κάκτους, αεροπλάνα, σκουτεράκια, κλειδιά, βαλίτσες και άλλα πολλά.
€19,80

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - My Favorite Summer

41 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Εικόνες με ανεμούρια, χαρταετούς, λουλούδια, παγωτά, ουράνια τόξα, γυαλιά ηλίου, quotes και άλλα.
€6,60

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Endless Summer

30 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park με εικόνες με καπέλα, φλαμίνγκο, καρύδες, σαγιονάρες, ανανάδες, λουλούδια, φοίνικες, quotes και άλλα πολλά.
€6,60

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Let's Get Crafty

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Let's Get Crafty της Simple Stories. Περιέχει 12 φύλλα με 510 αυτοκόλλητα με εικόνες από quotes, αριθμούς, γράμματα της λατινικής αλφαβήτου, ραπτομηχανές, χάρακες, ψαλίδια, είδη crafting και άλλα πολλά.
€11,30

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Lavender Farm

56 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Lavender Farm της Mintay Papers με εικόνες από λεβάντες, καπέλα, βάζα, quotes και άλλα.
€6,50

Mintay Papers Chipboard Αυτοκόλλητα - Joy Of Life

56 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Joy Of Life της Mintay Papers με εικόνες από λουλούδια, εξοχικά, αερόστατα, quotes και άλλα.
€6,50

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Botany

56 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Botany της Mintay Papers.
€6,50

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Sunset Beach

56 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Sunset Beach της Mintay Papers με εικόνες από λουλούδια, κάστρα στην άμμο, ξαπλώστρες, παγωτά, quotes και άλλα.
€6,90

PinkFresh Puffy Αυτοκόλλητα - Happy Heart

59 αυτοκόλλητα από τη συλλογή Happy Heart της PinkFresh Studio. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, quotes, κάμερες και άλλα.
€6,70

PinkFresh Cardstock Αυτοκόλλητα - Happy Heart

59 αυτοκόλλητα από τη συλλογή Happy Heart της PinkFresh Studio. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, quotes, κάμερες και άλλα.
€6,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Unique Alpha Fonts

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 2862 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Playful Tile

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 524 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Mini Color Story

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 769 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Teeny Florals

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 574 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Bold And Bright

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 662 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Modern Wild

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 929 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Simple Stories Foam Αυτοκόλλητα - Full Bloom

35 foam αυτοκόλλητα από τη συλλογή Full Bloom της Simple Stories. Εικόνες με ανθισμένα λουλούδια, πασχαλίτσες, μέλισσες, quotes και άλλα.
€8,90

Simple Stories Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X12" - Full Bloom

33 chipboard αυτοκόλλητα από τη συλλογή Full Bloom της Simple Stories. Εικόνες με ανθισμένα λουλούδια, πασχαλίτσες, σαλιγκάρια, κυψέλες, μέλισσες, γαλότσες, quotes και άλλα.
€6,30

Simple Stories Layered Αυτοκόλλητα - Simple Vintage Indigo Garden

12 layered αυτοκόλλητα από τη συλλογή Simple Vintage Indigo Garden της Simple Stories. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, καρδούλες, sentiments και άλλα.
€7,10

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Simple Vintage Indigo Garden

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Simple Vintage Indigo Garden της Simple Stories. Περιέχει 12 φύλλα με 617 αυτοκόλλητα με εικόνες από λουλούδια, πεταλούδες, καρδούλες, γράμματα της λατινικής αλφαβήτου, tags, banners, sentiments και άλλα.
€11,40

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Our Little Princess

33 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Our Little Princess που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park.
€6,80

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Our Little Princess

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Our Little Princess που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα με εικόνες από quotes, μικρές πριγκίπισσες, δράκους, κύκνους, κάστρα, λουλούδια, ουράνια τόξα, άλογα, λουλούδια και άλλα πολλά.
€19,90

Carta Bella Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Believe In Magic

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Believe In Magic της Carta Bella. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα. O Steven Duncan σχεδιάζει και το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό και γεμάτο εκπλήξεις!
€19,50

Simple Stories Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Full Bloom

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Full Bloom της Simple Stories. Περιέχει 12 φύλλα με 358 αυτοκόλλητα με εικόνες από ανθισμένα λουλούδια, πασχαλίτσες, σαλιγκάρια, banners, tags, χαρταετούς, quotes και άλλα.
€11,40

Simple Stories Puffy Αυτοκόλλητα - Boho Baby

40 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Boho Baby της Simple Stories. Εικόνες με λαγουδάκια, λιονταράκια, λουλούδια, ουράνια τόξα, quotes και άλλα πολλά.
€6,90

Simple Stories Foam Αυτοκόλλητα - Boho Baby

35 foam αυτοκόλλητα από τη συλλογή Boho Baby της Simple Stories. Εικόνες με λαγουδάκια, λιονταράκια, λουλούδια, ουράνια τόξα, quotes και άλλα πολλά
€8,90

Echo Park Cardstock Αυτοκόλλητα 12"X12" - It's A Girl, Elements

1 φύλλο με cardstock αυτοκόλλητα από τη συλλογή It's A Girl της Echo Park. Κι εκεί που νομίζετε ότι ξέρετε τι σημαίνει αγάπη, έρχεται και σας αλλάζει όλη σας την κοσμοθεωρία! Το κοριτσάκι σας, η ηλιαχτίδα σας, ολόκληρη η ζωή σας!
€5,50

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Play All Day Girl

26 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Play All Day Girl της Echo Park. Εικόνες με πατίνια, τσαγιέρες, σκύλους, λουλούδια, κορίτσια και άλλα.
€6,80

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Play All Day Girl

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Play All Day Girl της Echo Park. Περιέχει 16 σελίδες αυτοκόλλητων σε 8 σχέδια (2 φύλλα από το κάθε σχέδιο) με εικόνες από πατίνια, αερόστατα, σκύλους, κορίτσια και άλλα.
€18,90

Echo Park Αυτοκόλλητα Enamel Dots - Play All Day Girl

60 αυτοκόλλητα enamel dots από τη συλλογή Play All Day Girl της Echo Park.
€6,80