Εργαλεία

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Crafter's Companion Magnetic Die Storage Stand - Μαγνητική Βάση Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής

Κρατείστε τις μήτρες κοπής σας οργανωμένες και σε… κοινή θέα με τη Μαγνητική Βάση Οργάνωσης και Αποθήκευσης της Crafter’s Companion. Ένα επαναστατικό εργαλείο, σχεδιασμένο να αναδιπλώνεται και να στέκεται σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Διαθέτει 3 κρυμμένους μαγνήτες για να κρατούν τη βάση στη θέση της και να της επιτρέπουν να παραμένει επίπεδη και συμπαγής όταν θέλετε να την αποθηκεύσετε. Η βάση διαθέτει μια πλήρως μαγνητική ταινία, αρκετά μεγάλη για να ασφαλίζει όλα τα dies που θα χρειαστείτε, ομαδοποιημένα, δίπλα σας ενώ δημιουργείτε τα έργα σας. Είναι επίσης ιδανική για crafting-on-the-go εφόσον κλείνει επίπεδη και μπορείτε να την κουβαλάτε εύκολα μαζί σας!
€9,30

Sizzix Cutting Pads Πλάκες Κοπής - Standard, 2τεμ.

Πλάκες κοπής από την Sizzix για τα die-cutting μηχανήματα BIGkick, Big Shot και Vagabond.

Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό πλαστικό, έχουν διάσταση 22,2 x 15,5 x 0,30 cm (8,75" x 6,12" x 0,12").

Είναι κατάλληλες για τις μήτρες κοπής με διαγράμμιση (Bigz, Movers & Shapers, Originals, ScoreBoards).
€14,50

Sizzix Die Storage Binder Adapter Strips by Tim Holtz - Αυτοκόλλητα Strips για Ντοσιέ, 10τεμ.

Οργανώστε εύκολα τις μήτρες κοπής και τα embossing folders σας και αποθηκεύστε τα στο Die Storage Binder σας ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα και… ετοιμοπόλεμα με τις πρακτικές αυτοκόλλητες λωρίδες (adapter adhesive strips) του Tim Holtz!

Οι αυτοκόλλητες λωρίδες έχουν 4 τρύπες (2 στο πάνω και 2 στο κάτω μέρος) κολλούν πάνω στις διαφάνειές σας και λειτουργούν ως ένωση ώστε να μπορείτε να τις προσθέσετε στο die storage binder σας.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με τον ίδιο τρόπο και με τους φακέλους οργάνωσης & αποθήκευσης Sizzix Tim Holtz Storage Embossing Folder Envelopes.
€9,40

Sizzix Die Storage Envelopes Θήκες Αποθήκευσης για Σφραγίδες, Στένσιλ και Μήτρες Κοπής - Mint Julep

Οι φάκελοι οργάνωσης και αποθήκευσης Sizzix είναι ιδανικοί για να οργανώσετε μήτρες κοπής, Framelits, Thinlits, Textured Impressions, Texture Fades, Texture Trades Embossing Folders, ακόμα και τις σφαγίδες σας! Είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πλαστικό και η άκρη τους ασφαλίζει εφαρμόζοντας στην ειδική σχισμή.

Στο εξωτερικό τους μπορείτε να σχεδιάσετε ετικέτα για να καταγράψετε το περιεχόμενό τους και να βρίσκετε τα αγαπημένα σας υλικά σε δευτερόλεπτα!

Συνδυάζονται με τα μαγνητικά φύλλα Sizzix Magnetic Sheets (664893) και το Σύστημα Οργάνωσης και αποθήκευσης Sizzix Framelits and Thinlits Storage Solution (664905).
€8,50

Sizzix Die Storage Solution, Small - Ντοσιέ Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής - Mint Julep

Κι άλλη ολοκαίνουργια πρόταση αποθήκευσης από τον maître της οργάνωσης, την Sizzix!

Το Storage D-Ring Binder είναι ένα εργονομικό ντοσιέ οργάνωσης και αποθήκευσης για Thinlits και Framelits που πιάνει ελάχιστο χώρο. Έτσι, χάρη σε αυτό, μπορείτε και να έχετε τις αγαπημένες μήτρες κοπής συγκεντρωμένες και τον crafting χώρο σας πάντα τακτοποιημένο!

Και φυσικά μπορείτε να το πάρετε άνετα στα ταξίδια σας! Το ντοσιέ είναι φτιαγμένο με PU δέρμα, μπορεί να καθαριστεί και και έχει επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα, σε κομψό χρώμα Mint Julep.

Είναι συμβατό με τα Sizzix Magnetic Sheets και τα Sizzix Envelopes.
€32,90

Sizzix Gotcha - Magnetic Craft Stand by Stacey Park - Μαγνητική Βάση για Μήτρες Κοπής

Η Gotcha Stand της Sizzix ήρθε για να βάλει τάξη στο… δημιουργικό die-cutting χάος σας!

Η βάση έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύετε τις μήτρες κοπής σας και ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα Sizzix εργαλεία σας ώστε να είναι και πρακτική και στυλάτη! Το μπροστινό μέρος της βάσης διαθέτει μια ισχυρή μαγνητική επιφάνεια που συγκρατεί με ασφάλεια τις wafer λεπτές μεταλλικές μήτρες κοπής στη θέση τους.

Ολόκληρη η επιφάνεια είναι μαγνητική επιτρέποντάς σας είτε να τοποθετείτε χειροκίνητα τα dies σας κατευθείαν στην βάση και να τα αφαιρείτε με ευκολία όσο δουλεύετε το έργο σας, είτε απλά να τα κρατάτε στη θέση τους χωρίς να κινδυνεύετε να σας πέσει και να χάσετε κάποιο μικρό κομματάκι ενώ μετακινήστε στο χώρο εργασίας σας! Επίσης, λειτουργεί και σαν αποθηκευτικός χώρος για τα dies σας διατηρώντας τα ετοιμοπόλεμα για την επόμενη δημιουργική τους χρήση!
€19,90

Sizzix Large Die Storage Solution - Σύστημα Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής, Σφραγίδες και Stencil

Σύστημα οργάνωσης και αποθήκευσης για μήτρες κοπής, σφαγίδες και στένσιλ από την Sizzix.

Ανθεκτική θήκη αποθήκευσης που περιλαμβάνει 5 θήκες (inserts) μεγέθους Α4 και Α5 για να αποθηκεύσετε τα dies, τις σφραγίδες ή τα στενσιλ σας. Στο μπροστινό μέρος έχει ελαστικούς ιμάντες του για να μπορείτε αποθηκεύετε το εργαλείο διάτρησής (die pick) σας και επιπλέον χαρτιά. Υπάρχει ακόμη και ένα μαγνητικό φύλλο για να κρατάτε... ετοιμοπόλεμες τις μήτρες κοπής που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα ή που χρησιμοποιείτε συχνά.
€41,90

Sizzix Premium Crease Pad Πλάκα Κοπής - Standard, 3τεμ.

Η πλάκα κοπής Premium Crease Pad της Sizzix έχει σχεδιαστεί για να κάνετε die-cutting με μήτρες κοπής (Bigz, Movers & Shapers and Originals) που έχουν συγκεκριμένη διαγράμμιση (crease rule). Είναι κατάλληλες για τα μηχανήματα BIGkick, Big Shot and Vagabond.

Aπό υψηλής ποιότητας πολυκαρμπονικό, το Crease Pad σας βοηθά να φτιάξετε όλες εκείνες τις λεπτές γραμμές διαγράμμισης που θα σας βοηθήσουν να διπλώσετε και να συναρμολογήσετε εύκολα κάρτες, φακέλους, τσάντες, κουτιά και τσέπες.

Στη συσκευασία περιέχονται δύο σφήνες οι οποίες χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει διαφοροποίηση στο πάχος του χαρτιού. Μπαίνουν είτε στην Πλάκα Κοπής είτε στο Crease Pad.
€15,50

Sizzix Printed Magnetic Sheets - Μαγνητικά Φύλλα Οργάνωσης και Αποθήκευσης 8.75" x 5.5", 3τεμ.

3 μαγνητικά φύλλα οργάνωσης και αποθήκευσης από την Sizzix.

Τα φύλλα αποτελούν την ιδανική λύση για να αποθηκεύσετε τις μήτρες κοπής σας, τα framelits, τα thinlits και τις σφραγίδες σας. Η μπροστινή πλευρά του κάθε φύλλου έχει floral σχέδια και η πίσω είναι μαύρη. Καθαρίζονται εύκολα.

Τα μαγνητικά φύλλα είναι κατάλληλα για τους φακέλους αποθήκευσης Sizzix Envelopes και για κάθε αποθηκευτικό χώρο με αντίστοιχες διαστάσεις 8.75" X 5.5".
€14,50

Sizzix Sidekick Embossing Pad - Επιφάνεια για Embossing

Επιφάνεια για embossing για το μηχάνημα κοπής Sidekick του Tim Holtz.

Κατάλληλη για χρήση με τα embossing folders της Sizzix (Textured Impressions, Texture Fades and Texture Trades).

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ABS πλαστικό, έχει διάσταση 2,1 x 6,3 x 0,3 cm (4,8" x 2,5" x 0,12").
€5,20

Sizzix Sidekick Tim Holtz Cutting Pads Πλάκες Κοπής - Extended, 2τεμ.

Πλάκες κοπής για το μηχάνημα κοπής Sidekick του Tim Holtz.

Με νέα διάσταση, μεγαλύτερη σε μήκος, για να χωράει μακρύτερες μήτρες κοπής και να περνάει παρόλα αυτά άνετα στο μικρό αλλά θαυματουργό Sidekick σας!

Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πολυανθρακικό πλαστικό, έχουν διάσταση 4,8" x 2,5" x 0,12" (12,1 x 6,35 x 0,3 cm).

Είναι κατάλληλες για τις μήτρες κοπής Thinlits, Framelits και Triplits της Sizzix.

Για πολύ λεπτές μήτρες κοπής (wafer thin) θα χρειαστείτε μία πλατφόρμα ή προσαρμογέα. Αν πάλι τα dies σας έχουν συγκεκριμένες πτυχές για τσάκισμα (φάκελοι, tri-fold) τότε πρέπει να αντικαταστήσετε τη μία πλάκα με ένα crease pad.
€11,50

Sizzix Small Die Storage Solution - Σύστημα Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής, Σφραγίδες και Stencil

Σύστημα οργάνωσης και αποθήκευσης για μήτρες κοπής, σφαγίδες και στένσιλ από την Sizzix.

Ανθεκτική θήκη αποθήκευσης που περιλαμβάνει 5 θήκες (inserts) για να αποθηκεύσετε τα dies, τις σφραγίδες ή τα στενσιλ σας. Στο μπροστινό μέρος έχει ελαστικούς ιμάντες του για να μπορείτε αποθηκεύετε το εργαλείο διάτρησής (die pick) σας και επιπλέον χαρτιά. Υπάρχει ακόμη και ένα μαγνητικό φύλλο για να κρατάτε... ετοιμοπόλεμες τις μήτρες κοπής που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα ή που χρησιμοποιείτε συχνά.
€31,00

Sizzix Texturz Silicone Rubber - Επιφάνεια Αποτύπωσης για Sizzix BIGkick, Big Shot ή Vagabond

Η επιφάνεια αποτύπωσης Silicone Rubber της Sizzix χρησιμοποιείται με την πλατφόρμα που περιλαμβάνεται σε μηχάνηματα Sizzix BIGkick, Big Shot ή Vagabond, είναι ανθεκτική και ειδικά φτιαγμένη για να κάνετε embossing με ένα Impressions Pad (όλα τα προϊόντα πωλούνται ξεχωριστά).

Ασκεί την κατάλληλη πίεση στις επιφάνειες ώστε να δημιουργηθεί ανάγλυφο αποτύπωμα.

Με διάσταση 18.7 x 14.6 x 0.3 cm, ενδείκνυται για χρήση σε επιφάνειες λεπτών υλικών όπως χαρτί, χαρτόνι και φύλλο αλουμινίου (foil).

Για μεγαλύτερη ευελιξία, χρησιμοποιήστε το Impressions Pad και την Silicone Rubber για να κάνετε embossing με οποιοδήποτε μεταλλικό στένσιλ και με οποιαδήποτε μήτρα κοπής τύπου Thinlits.
€12,40

Sizzix Tim Holtz Cutting Pad Πλάκα Κοπής για Τρισδιάστατα Σχέδια - Dimensional

Πλάκα κοπής για τρισδιάστατα σχέδια από τον Tim Holtz και την Sizzix.

Δώστε 3D διάσταση σε οποιαδήποτε σχεδόν μήτρα κοπής με τη… μαγική Dimensional Cutting Pad από τον Tim Holtz!

Η πλάκα διαθέτει μια λοξότμητη γραμμή προς τα κάτω στο κέντρο που προστατεύει αυτή την περιοχή από τη λεπίδα του die.

Όταν το σχήμα κόβεται, ένας μεντεσές κρατά τη μήτρα κοπής ώστε να παραμείνει πάνω στο υλικό. Λυγίστε τα κομμένα κομμάτια με κατεύθυνση προς τα πάνω και δώστε 3D εφέ στο λεπτό!

Η dimensional cutting pad είναι συμβατή με τα die-cutting μηχανήματα Bigkick, BigShot και Vagabond.
€10,50

Sizzix Sticky Tim Holtz Grid Sheets - Αυτοκόλλητα Φύλλα με Πλέγμα για Σταθεροποίηση Στένσιλ, Σφραγίδων & Μήτρων Κοπής 8.25" x 11.6", 5τεμ.

Τα νέα αυτοκόλλητα sticky grid sheets που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz για την Sizzix θα σας κάνουν να... κολλήσετε!

Τα sticky grid sheets σταθεροποιούν τα στένσιλ σας στο σημείο που επιθυμείτε. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για να σταθεροποιήσετε τις μήτρες κοπής σας σε die cutting μηχανήματα, τις σφραγίδες σας και άλλα.

Τα φύλλα Sticky Grid Sheets έχουν αυτοκόλλητο πλέγμα (grid) διπλής όψης που τοποθετείται πάνω στο αντίστοιχο πλέγμα που έχουν τα εργαλεία για στένσιλ και σφραγίδες, πάντοτε με την πλευρά προς τα πάνω. Η low tack κόλλα τους σταθεροποιεί με ασφάλεια ακόμα και μεταλλικές μήτρες κοπής με περίτεχνα σχέδια επιτρέποντάς σας να κόβετε με τη μέγιστη ακρίβεια κάθε φορά!
€12,50

Heffy Doodle Memo Tape & Dispenser Αυτοκόλλητη Ταινία για Masking και Die Cutting, 8m

Low tack αυτοκόλλητη ταινία με dispenser από την Heffy Doodle.

Η ταινία είναι ιδανική για να καλύψετε περιοχές στα έργα σας ή στα στένσιλ σας και για να τοποθετήσετε προσωρινά τα elements σας σε συγκεκριμένο σημείο του έργου. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με μήτρες κοπής για να δημιουργήσετε τέλειες μάσκες ή με περφορατέρ για να φτιάξετε προσωρινά στένσιλ.

Επειδή ξεκολλάει εύκολα και δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα κόλλας, είναι η ιδανική λύση όταν κάνετε die-cutting.
€5,90

Sizzix Sticky Tim Holtz Grid Sheets - Αυτοκόλλητα Φύλλα με Πλέγμα για Σταθεροποίηση Στένσιλ, Σφραγίδων & Μήτρων Κοπής 6" x 8.5", 5τεμ.

Τα νέα αυτοκόλλητα sticky grid sheets που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz για την Sizzix θα σας κάνουν να... κολλήσετε!

Τα sticky grid sheets σταθεροποιούν τα στένσιλ σας στο σημείο που επιθυμείτε. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για να σταθεροποιήσετε τις μήτρες κοπής σας σε die cutting μηχανήματα, τις σφραγίδες σας και άλλα.

Τα φύλλα Sticky Grid Sheets έχουν αυτοκόλλητο πλέγμα (grid) διπλής όψης που τοποθετείται πάνω στο αντίστοιχο πλέγμα που έχουν τα εργαλεία για στένσιλ και σφραγίδες, πάντοτε με την πλευρά προς τα πάνω. Η low tack κόλλα τους σταθεροποιεί με ασφάλεια ακόμα και μεταλλικές μήτρες κοπής με περίτεχνα σχέδια επιτρέποντάς σας να κόβετε με τη μέγιστη ακρίβεια κάθε φορά!
€9,30

Spellbinders Platinum Magnetic Platform - Μαγνητική Πλατφόρμα Κοπής

Μαγνητική πλατφόρμα βάσης για το Spellbinders Platinum.

Κρατάει τα dies στην θέση που τα βάλατε, κατά την διάρκεια της κοπής, οπότε δεν χρειάζεται να βάζετε παντού αυτοκόλλητες ταινίες.

Διάσταση 16,25Χ21,25 cm. Για το standard Platinum
€32,99