Συλλογές Scrapbooking 6" x 6"

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Carta Bella Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Beach Party

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Beach Party που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης με παγωτά, λουλούδια, αστερίες, σανίδες του σερφ, quotes και άλλα πολλά.
€9,30

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Away We Go

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης με αυτοκίνητα, υδρογείους, βαλίτσες, καρδούλες και άλλα πολλά.
€9,50

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - My Favorite Summer

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Εικόνες με ανεμούρια, λουλούδια, παγωτά και άλλα.
€9,30

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Endless Summer

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως σε 24 σχέδια (2 από το καθένα) από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park με εικόνες με λουλούδια, πουλιά, σκαραβαίους και άλλα σε καλοκαιρινά μοτίβα.
€8,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking 6''x6' - Lavender Farm

24 χαρτιά scrapbooking (6 σχέδια, 4 από το καθένα) από τη συλλογή Lavender Farm της Mintay Papers με εικόνες με λεβάντες, καπέλα, πεταλούδες και άλλα και 2 bonus φύλλα με fussy cutting elements στα εξώφυλλα.
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking 6''x6' - Joy Of Life

24 χαρτιά scrapbooking (6 σχέδια, 4 από το καθένα) από τη συλλογή Joy Of Life της Mintay Papers με εικόνες με λουλούδια, αερόστατα, πουλιά και άλλα και με 2 bonus φύλλα στο πίσω μέρος του εξωφύλλου.
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking 6''x6' - Botany

24 χαρτιά scrapbooking (6 σχέδια, 4 από το καθένα) από τη συλλογή Botany της Mintay Papers.
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking 6''x6' - Sunset Beach

24 χαρτιά scrapbooking (6 σχέδια, 4 από το καθένα) από τη συλλογή Sunset Beach της Mintay Papers με εικόνες με λουλούδια,ναυτικά τιμόνια και άλλα και με 2 bonus φύλλα εξώφυλλα με fussy cutting elements.
€6,90

Crafter's Companion Μπλοκ Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Country Lane

Μπλοκ με 36 φύλλα scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή Country Lane της Crafter's Companion.
€7,90

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Play All Day, Girl

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Play All Day της Echo Park. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα)
€9,60

PinkFresh Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Happy Heart

Συλλογή χαρτιών scrapbooking από την Happy Heart της PinkFresh Studio. 24 φύλλα διπλής όψης με εικόνες από λουλούδια, πεταλούδες, quotes και άλλα.
€9,90

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - New Day

Συλλογή από 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα) από την New Day Collection της Echo Park.
€8,60

Asuka Studio Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Enjoy The Ride, Simple Style

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης σε 6 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) από τη συλλογή Enjoy The Ride της Asuka Studio. Tα floral, vintage σχέδιά τους γίνονται υπέροχα backgrounds για τις δημιουργίες σας!
€9,90

Asuka Studio Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Enjoy The Ride

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης σε 6 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) από τη συλλογή Enjoy The Ride της Asuka Studio. Εικόνες με ρόδες λούνα παρκ, μονόκερους, γουρουνάκια, καρουσέλ, quotes και άλλα.
€9,90

Memory Place Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Let's Brunch

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης σε 6 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) από τη συλλογή Let's Brunch της Memory Place.
€9,90

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Our Little Princess

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Our Little Princess που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης με εικόνες από λουλούδια, κάστρα, ουράνια τόξα και άλλα.
€9,60

Carta Bella Μπλοκ Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Believe In Magic

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή Believe In Magic της Carta Bella.
€9,20

Crafter's Companion Μπλοκ Scrapbooking 6"X6" - Vintage Butterflies

Μπλοκ scrapbooking από την συλλογή Vintage Butterflies της Sara Davies με 36 φύλλα, 15 x 15 cm, σε 12 διαφορετικά σχέδια (3 από το καθένα)
€8,90

Memory Place Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Welcome to Paradise, Simple Style

Μπλοκ scrapbooking από την συλλογή Welcome to Paradise και την Memory Place με θέμα τη θάλασσα και το καλοκαίρι.
€8,60

Memory Place Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Welcome to Paradise

Μπλοκ scrapbooking από την συλλογή Welcome to Paradise και την Memory Place γεμάτο με εικόνες από τροπικούς παραδείσους, σμαραγδένια νερά και καλοκαίρι.
€8,90

Papers For You Συλλογή Scrapbooking Διπλής Όψης 6'' x 6'' - Our Tiny Miracle

20 φύλλα scrapbooking διπλής όψης σε 10 διαφορετικά σχέδια (2 από το καθένα), σε απαλές ροζ αποχρώσεις με θέμα την εγκυμοσύνη και το νέο μωρό.
€9,90

Reprint Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6'' x 6'' - Vintage Easter

Μπλοκ με 20 φύλλα scrapbooking διπλής όψης σε 5 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα), με όμορφα, vintage, πασχαλινά σχέδια.
€7,20

Prima Marketing Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x6'' – Peach Tea

Μπλοκ scrapbooking από τον Frank Garcia και την Prima με 30 φύλλα διπλής όψης σε 6 διαφορετικά σχέδια (5 από το καθένα) από την συλλογή Peach Tea.
€9,50

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Play All Day Boy

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Play All Day Boy της Echo Park. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα)
€9,60

Studio Light Winter Garden Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" - Nr. 25, Neutrals

Μπλοκ scrapbooking διπλής όψεως από τη συλλογή Winter Garden της Studio Light. Ένας χειμωνιάτικος κήπος μπορεί να υστερεί στα ανοιξιάτικα χρώματα αλλά έχει τη δικιά του χάρη. Με μια άγρια και άναρχη ομορφιά. Σίγουρα είναι διαφορετικός! Αλλά εξίσου εντυπωσιακός!
€7,90

Studio Light Winter Garden Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Nr. 24, Greens

Μπλοκ scrapbooking διπλής όψεως από τη συλλογή Winter Garden της Studio Light. Ένας χειμωνιάτικος κήπος μπορεί να υστερεί στα ανοιξιάτικα χρώματα αλλά έχει τη δικιά του χάρη. Με μια άγρια και άναρχη ομορφιά. Σίγουρα είναι διαφορετικός! Αλλά εξίσου εντυπωσιακός!
€7,90

Studio Light Μπλοκ Scrapbooking Μονής Όψης 6"x6" - NR. 22 Moon Flower

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Moon Flower της Studio Light. Το μπλοκ περιέχει 36 φύλλα μονής όψης σε 9 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) με εικόνες από ατέρια, το φεγγάρι, νυχτερινούς ουρανούς και άλλα πολλά.
€9,30

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Birthday Girl

Συλλογή φύλλων scrapbooking από τη σειρά Birthday Girl της Echo Park. Τρία ζήτω για το κορίτσι που έχει τα γενέθλιά του! Με τις θερμότερες ευχές για μια ξεχωριστή ημέρα γενεθλίων και μια υπέροχη χρονιά!
€9,50

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Birthday Boy

Μπλοκ scrapbooking από τη σειρά Birthday Boy της Echo Park. Χρόνια πολλά στο Πιο Υπέροχο Αγόρι! Όλες οι ευχές για τον μικρό κύριο που σας έχει κλέψει την καρδιά!
€9,50

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - My Favorite Easter

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή My Favorite Easter της Echo Park. Πασχαλινές ευχές και λαγουδίσια φιλιά! Σκορπίστε την πασχαλιάτικη σας διάθεση με όμορφα ζωγραφισμένα αβγά, παιχνιδιάρικους λαγούς και φυσικά πολύ πολύ … σοκολάτα!
€9,50

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - It's A Girl

Μπλοκ scrapbooking με 24 φύλλα cardstock 65lbs διπλής όψης, 15 x 15 cm, σε 12 διαφορετικά σχέδια (2 από το καθένα) από τη συλλογή It's a Girl της Echo Park με εικόνες από λουλούδια, μπιμπερό, μόμπιλε, κουκουβάγιες και άλλα.
€9,50

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - It's A Boy

Μπλοκ scrapbooking με 24 φύλλα cardstock 65lbs διπλής όψης, 15 x 15 cm, σε 12 διαφορετικά σχέδια (2 από το καθένα) από τη συλλογή It's A Boy της Echo Park με εικόνες από ελεφαντάκια, λιονταράκια, φεγγάρια, σύννεφα, αστεράκια και άλλα.
€9,50

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης Mega Paper Pad 6"X6" - It's A Girl

Μπλοκ scrapbooking με 48 φύλλα cardstock 65lbs διπλής όψης, 15 x 15 cm, σε 12 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) από τη συλλογή It's a Girl από την Echo Park με εικόνες από λουλούδια, μπιμπερό, μόμπιλε, αλεπουδάκια, φράσεις και άλλα.
€16,90

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης Mega Paper Pad 6"X6" - It's A Boy

Μπλοκ scrapbooking με 48 φύλλα cardstock 65lbs διπλής όψης, 15 x 15 cm, σε 12 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) από τη συλλογή It's a Boy από την Echo Park με εικόνες από παπιγιόν, μπιμπερό, μόμπιλε, αστεράκια και άλλα.
€16,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking 6''x6'' - Yes I Do

Μπλοκ χαρτιών scrapbooking από τη σειρά Yes I Do της Mintay Papers. «Δέχομαι!» Τι παράξενο, μία μόνο λέξη να χωράει τόσο πολλή αγάπη!
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking 6''x6'' - Seaside Escape

Μπλοκ χαρτιών scrapbooking από την Mintay Papers. Η σειρά Seaside Escape είναι μια θαλασσινή ιστορία για μια βόλτα στην παραλία, εκεί όπου κοχύλια και αστερίες χορεύουν αρμονικά κάτω από το βυθό της θάλασσας. Είναι όταν περπατάτε σε όμορφους αμμόλοφους ή κάθεστε ήσυχα κάπου, παρέα με τον εαυτό σας, ατενίζοντας τα κύματα που σκάνε σε μοναχικούς φάρους. Μπορεί να είναι καλοκαίρι ή χειμώνας, διακοπές ή μια συνηθισμένη μέρα. Στην πραγματικότητα η ιστορία είστε εσείς!
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking 6''x6'' - Mamarazzi

Μπλοκ χαρτιών scrapbooking από την Mintay Papers. Τι συμβαίνει όταν προσπαθείτε να αποθανατίσετε ΟΛΑ τα στιγμιότυπα των μικρών σας; Απλά οι φωτογραφίες δεν είναι ποτέ αρκετές! Η Karola το γνωρίζει καλά και αφιερώνει τη συλλογή της «Mamarazzi» σε όλες εσάς τις τρυφερές … παπαράτσι μανούλες!
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking 6''x6'' - City of Love

Μπλοκ χαρτιών scrapbooking από τη σειρά «City of Love» που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Karola Witczak για την Mintay Papers. Η Karola, με τη vintage αισθητική της, σας προσκαλεί σε ρομαντικούς περιπάτους σε γραφικά σοκάκια. Εκεί όπου τα λουλούδια αναδύουν το μεθυστικό άρωμά τους και τα γραφικά καλοσυντηρημένα κτίρια κρύβουν, πίσω από τις γρίλιες τους, τη δική τους ιστορία αγάπης…
€6,90

P13 Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" - Let Your Creativity Bloom

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Let Your Creativity Bloom της P13. Η φαντασία και η δημιουργικότητα μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο τον κόσμο! Οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε είναι πραγματικό! Αδράξτε την ευκαιρία και δημιουργήστε!
€5,90

P13 Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" - There Is No Planet B

Μπλοκ scrapbooking. Η P13 δημιούργησε μια όμορφη συλλογή που δηλώνει ότι «There is no planet B»! Για όλους εσάς τους eco-friendly crafters που κάνουν τη διαφορά και το διασκεδάζουν συνάμα!
€5,50

P13 Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6" x 6" - Hello Spring

Μπλοκ scrapbooking. Η συλλογή Hello Spring της P13 γιορτάζει την άνοιξη! Όμορφα λουλούδια σκορπίζουν το άρωμά τους και μεταδίδουν αισιοδοξία σε μια πανδαισία χρωμάτων!
€5,90

P13 Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6" x 6" - Farm Sweet Farm

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Farm Sweet Farm της P13. Ζήστε τη μαγεία της αγροτικής ζωής! Βυθίστε τα χέρια σας στο αφράτο χώμα, παρατηρήστε τα λουλούδια να μεγαλώνουν, νιώστε τη ζεστασιά των ζώων γύρω σας. Η ζωή στη φάρμα μπορεί να είναι τόσο ανέμελη και συνάμα τόσο αισιόδοξη!
€5,30

P13 Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6" x 6" - You Can Be Anything

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή You Can Be Anything της P13. Αφήστε τα μικρά σας να στοχεύσουν το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχουν, θα βρεθούν ανάμεσα στα αστέρια! Για όλους εκείνους τους μικρούς ήρωες που μπορούν να καταφέρουν τα πάντα!
€5,50

P13 Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" - Baby Joy

Μπλοκ με 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως 240gsm σε 6 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) συν 2 bonus φύλλα στα εξώφυλλα, με εικόνες από ονειροπαγίδες, floral, πελαργούς, αρκουδάκια, αστεράκια, φεγγάρια, καρδούλες και άλλα σε όμορφα ροζ μοτίβα.
€5,90

Asuka Studio Double-Sided Paper Pad 6"X6" - Spellbound

Μπλοκ Scrapbooking από την Asuka Studio. Κάντε τα δικά σας άμπρα κατάμπρα και σκορπίστε αστερόσκονη στα scrapbooking και mixed media έργα σας! Το αποτέλεσμα θα τους αφήσει όλους μαγεμένους!
€9,90

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" – Day In The Life

Συλλογή φύλλων scrapbooking από τη συλλογή Day In The Life της Echo Park. Η ζωή είναι μια ιστορία. Συγκεντρώστε όλες τις όμορφες στιγμές σας και κάντε τη δική σας best seller!
€8,90

Studio Light Sending Joy Paper Pad 6"X6" - NR. 11

Paper pad από τη συλλογή Sending Joy της Studio Light. Πιστέψτε στη μαγεία της εποχής και γιορτάστε τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σας!
€9,30

Studio Light Sending Joy Paper Pad 6"X6" - NR. 10

Paper pad από τη συλλογή Sending Joy της Studio Light. Πιστέψτε στη μαγεία της εποχής και γιορτάστε τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σας!
€8,90

Echo Park Double-Sided Paper Pad 6"X6" – Animal Kingdom

Συλλογή φύλλων scrapbooking από τη συλλογή Animal Kingdom της Echo Park. Για καταστάσεις άκρως περιπετειώδεις και τόσο … ζουγκλοδιασκεδαστικές! Απίθανα λιοντάρια, ζέβρες, τίγρεις και μαϊμούδες ξεπηδούν από τα scrapbooking και mixed media έργα σας! Η εξερεύνηση έχει αρχίσει. Εμπρός λοιπόν για τις πιο ασυνήθιστες δημιουργίες!
€8,90

Carta Bella Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" - Welcome Winter

Μπλοκ Scrapbooking από τη συλλογή Welcome Winter που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. Ο χειμώνας ανέκαθεν είχε κάτι το μαγικό. Χουχουλιάρικες στιγμές θαλπωρής, όμορφες βόλτες σε χιονισμένα απάτητα μονοπάτια με πολλές πολλές χιονονιφάδες! Και θυμηθείτε: τα χρώματα του χειμώνα βρίσκονται στη φαντασία μας! Ανακαλύψτε τα στις δημιουργίες σας!
€8,90

49 And Market Collection Pack 6"X6" - Vintage Artistry In Mango

Collection Pack από τη συλλογή Vintage Artistry In Mango που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet αποκλειστικά για την 49 and Market. Όμορφες πεταλούδες και λουλούδια σε παστέλ πορτοκαλί χρωματισμούς σας καλούν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σκορπίσετε αισιοδοξία στα έργα σας! Αδράξτε τη μέρα και ζήστε κάθε πολύχρωμη ιστορία σας όπως πραγματικά της αξίζει!
€8,70

Memory Place Kawaii Paper Goods Paper Pack 6"X6" - Autumn Wishes

Paper Pack από την Memory Place Kawaii Paper. Στολίστε τα έργα σας με πολύχρωμες κολοκύθες και ρομαντικά λουλούδια. Και θυμηθείτε: το φθινόπωρο γίνεται μια δεύτερη άνοιξη καθώς κάθε φύλλο είναι ένα διαφορετικό λουλούδι!
€9,90

Echo Park Mega Paper Pad 6"X6"– Wedding

Mega Paper Pad από τη συλλογή Wedding της Echo Park. Γιορτάστε όλες τις γλυκές αναμνήσεις σας από την ημέρα του γάμου σας και θυμηθείτε ότι όπου υπάρχει αγάπη υπάρχει και ζωή. Για πάντα μαζί!
€15,90

Echo Park Paper Pad 6"X6" – Wedding

Συλλογή φύλλων scrapbooking από την Wedding της Echo Park. Γιορτάστε όλες τις γλυκές αναμνήσεις σας από την ημέρα του γάμου σας και θυμηθείτε ότι όπου υπάρχει αγάπη υπάρχει και ζωή. Για πάντα μαζί!
€8,90

Prima Marketing Paper Pad Διπλής Όψεως by Frank Garcia 6”x6” – Christmas Sparkle

Paper pad που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά ο Frank Garcia για την Prima Marketing. Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με την ευαίσθητη καλλιτεχνική ματιά του Frank και δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά έργα!
€7,90

Ciao Bella Paper Pad Διπλής Όψεως 6”x6” - Memories Of A Snowy Day

Paper Pad από τη συλλογή Memories Of A Snowy Day της Ciao Bella. Βολτάρετε στου χειμώνα το μαγικό τοπίο και απολαύστε το χορό των χιονονιφάδων στα έργα σας!
€8,30

Ciao Bella Paper Pad Διπλής Όψεως 6”x6” - The Gift of Love

Paper Pad από τη συλλογή The Gift of Love της Ciao Bella. Η αγάπη είναι η ζωή. Κι αν χάσεις την αγάπη, τελικά χάνεις και τη ζωή! Με έμπνευση τη φιλία σε κάθε της μορφή, η συλλογή σας καλεί να σκορπίσετε αγάπη στα έργα σας!
€8,30

Ciao Bella Διπλής Όψεως Paper Pad 6"X6" – The Little Prince

Paper Pad από τη συλλογή The Little Prince της Ciao Bella. Όλοι οι μεγάλοι ήταν παιδιά πρώτα. Αλλά λίγοι το θυμούνται! Ασπαστείτε τη φιλοσοφία του Μικρού Πρίγκηπα και δημιουργήστε έργα που ξεχειλίζουν από τη μοναδική ευαισθησία του!
€8,30

PinkFresh Studio Φύλλα Scrapbooking 6"X6" – The Best Day

Φύλλα scrapbooking από τη συλλογή The Best Day της Pinkfresh. Μετατρέψτε κάθε μέρα σας στην καλύτερη και αποτυπώστε όλες τις υπέροχες ιστορίες σας σε χαριτωμένους ρυθμούς! Οι επιλογές είναι αμέτρητες! Και η έμπνευσή σας αστείρευτη!
€9,20

P13 Double-Sided Paper Pad 6"X6" – Cosy Winter

Μπλοκ Scrapbooking από τη συλλογή Cosy Winter της P13. Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα κινούνται κυρίως σε κόκκινους ρυθμούς; Όταν το cosy μετατρέπει τα Χριστούγεννα σε όαση χαλάρωσης και όμορφων γιορτινών στιγμών…
€6,50