Κατηγοριες

Evergreen & Holly

Τα Χριστούγεννα μοσχοβολάν... μαγεία και η Vicki το γνωρίζει καλά! Η όμορφη συλλογή της Evergreen & Holly της American Crafts αποτυπώνει τη χαρά των Χριστουγέννων με τον πιο γιορτινό και πολύχρωμο τρόπο!  

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

American Crafts Vicki Boutin Shaker Stickers - Evergreen & Holly, 6τεμ.

6 shaker αυτοκόλλητα από τη συλλογή Evergreen & Holly που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Vicki Boutin για την American Crafts. Τα Χριστούγεννα μοσχοβολάν... μαγεία και η Vicki το γνωρίζει καλά!
€9,90

American Crafts Vicki Boutin Puffy Stickers Αυτοκόλλητα - Evergreen & Holly, 90τεμ.

90 αυτοκόλλητα από τη συλλογή Evergreen & Holly που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Vicki Boutin για την American Crafts. Τα Χριστούγεννα μοσχοβολάν... μαγεία και η Vicki το γνωρίζει καλά!
€7,60

American Crafts Vicki Boutin Cardstock Die Cuts Διακοσμητικά Εφήμερα - Evergreen & Holly, Journaling, 50τεμ.

50 cardstock εφήμερα από τη συλλογή Evergreen & Holly που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Vicki Boutin για την American Crafts. Τα Χριστούγεννα μοσχοβολάν... μαγεία και η Vicki το γνωρίζει καλά!
€9,30

American Crafts Vicki Boutin Double-Sided Paper Pad Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 12'' x 12'' - Evergreen & Holly

Μπλοκ με 48 φύλλα scrapbooking διπλής όψης, διαστάσεων 30,5x30,5cm, από τη συλλογή Evergreen & Holly που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Vicki Boutin για την American Crafts. Τα Χριστούγεννα μοσχοβολάν... μαγεία και η Vicki το γνωρίζει καλά!
€32,90

American Crafts Vicki Boutin Chipboard Stickers Αυτοκόλλητα - Evergreen & Holly, Icons & Phrases, 65τεμ.

65 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Evergreen & Holly που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Vicki Boutin για την American Crafts. Τα Χριστούγεννα μοσχοβολάν... μαγεία και η Vicki το γνωρίζει καλά!
€11,90

American Crafts Vicki Boutin Double-Sided Paper Pad Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6'' x 8'' - Evergreen & Holly

Μπλοκ με 36 φύλλα scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή Evergreen & Holly που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Vicki Boutin για την American Crafts. Τα Χριστούγεννα μοσχοβολάν... μαγεία και η Vicki το γνωρίζει καλά!
€13,90