Κατηγοριες

FLORAL ELEGANCE

Βυθιστείτε σε έναν κόσμο γεμάτο λουλούδια με τη συλλογή Floral Elegance της Sara Davies για την Crafter's Companion. Μία ονειρεμένη παλέτα από μπλε και ροζ χρώματα συνδυάζεται ιδανικά με κομψά φλοράλ μοτίβα για ένα εντυπωσιακά ρομαντικό αποτέλεσμα. Δημιουργήστε κάρτες, scrapbooking layouts, τσάντες δώρων, διακοσμητικά για το σπίτι και τόσα άλλα! Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

 

Ταξινόμηση

Crafter's Companion Wax Kit Σφραγίδες Κεριού (Βουλοκέρι) - Floral Elegance, 6τεμ.

Δώστε elegant φινίρισμα στις κάρτες και τα έργα σας με το αγαπημένο μας βουλοκέρι!

Το wax kit έχει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε σφραγίδες κεριού (βουλοκέρι) με τα ρομαντικά sentiments love και for you.

Χρησιμοποιήσετε το βουλοκέρι παντού: ως ρομαντική προσθήκη για να κλείσετε τα γράμματα και τους φακέλους σας, ως ιδιαίτερο vintage διακοσμητικό σε κάρτες, προσκλήσεις, scrapbooking layouts, mixed-media έργα, DIY projects και συσκευασίες δώρων. Η λίστα είναι ανεξάντλητη, όπως και η έμπνευσή σας!

Το σετ είναι μέρος της συλλογής Floral Elegance που έχει σχεδιάσει η Sara Davies για την Crafter's Companion.
€18,60

Crafter's Companion Foil Transfers 8" x 8" - Floral Elegance, 14τεμ.

Κιτ από την Crafter's Companion με 7 φύλλα με αυτοκόλλητα σχέδια, γράμματα, sentiments και μοτίβα με λουλούδια, και 7 φύλλα foil (rose gold) για ακόμα ευκολότερο foiling. Απλά επιλέξτε το σχέδιο που θέλετε, πιέστε το στην επιφάνεια σας, απλώστε από επάνω ένα φύλλο foil και τρίψτε σαν να ήταν rub - on.
€14,90

Crafter's Companion Vellum Pad 8"X8" - Floral Elegance

Μπλοκ με 24 φύλλα Vellum (περγαμηνή) μονής όψης από τη συλλογή Floral Elegance που έχει σχεδιάσει η Sara Davies για την Crafter's Companion.

Mε floral μοτίβα και foil λεπτομέρειες.
€12,50

Crafter's Companion Διάφανη Σφραγίδα - Floral Elegance, Blossoming Corner

Διάφανη σφραγίδα με λουλούδια από τη συλλογή Floral Elegance που έχει σχεδιάσει η Sara Davies για την Crafter's Companion.
€5,50

Crafter's Companion Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 12"X12" - Floral Elegance

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Floral Elegance που έχει σχεδιάσει η Sara Davies για την Crafter's Companion.

Η συσκευασία περιέχει 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα) με floral μοτίβα.
€20,90