ΝΕΑ ΣΤΑ PLANNERS

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

We R Memory Keepers Tab Stickers - Flag

18 ανταλλακτικά tab αυτοκόλλητα σε σχήμα σημαίας από την We R Memory Keepers. Συμβατά με το WRMK Circle Tab Punch (πωλείται χωριστά). Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά τρυπήστε το tab με το χαρτί, ξεκολλήστε το πίσω μέρος του tab αυτοκόλλητου, ευθυγραμμίστε το χάρτινο tab με το tab αυτοκόλλητο και κολλήστε το στην άκρη του χαρτιού ή της θήκης της φωτογραφίας σας. Στη συνέχεια, διπλώστε το tab αυτοκόλλητο για να το στερεώσετε στη θέση του.
€5,80

Happy Planner Big Notebook 8.5"x11"- Springtime Flora

Ένα journal/σημειωματάριο με το γνωστό ύφος και στυλ των Happy Planner.
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Painterly Collage

Μπλοκ με 30 φύλλα (696 αυτοκόλλητα) από τη συλλογή Happy Planner της Me & My Βig Ideas. Με μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα memo boxes, quotes και icons με θέμα το σχολείο.
€33,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Groovy Teacher

Μπλοκ με 30 φύλλα (779 αυτοκόλλητα) από τη συλλογή Happy Planner της Me & My Βig Ideas. Με μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα memo boxes, quotes και icons με θέμα το σχολείο.
€33,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher Rule

Μπλοκ με 30 φύλλα (844 αυτοκόλλητα) από τη συλλογή Happy Planner της Me & My Βig Ideas. Με μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα memo boxes, quotes και icons με θέμα το σχολείο.
€33,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Colorful Things

Μπλοκ με 30 φύλλα (602 αυτοκόλλητα) από τη συλλογή Happy Planner της Me & My Βig Ideas. Με μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα memo boxes, αισιόδοξα quotes και icons για υπενθυμίσεις. Τα αυτοκόλλητα χωρίζονται σε ματ για να μπορείτε να γράφετε πάνω τους και διακοσμητικά για να τα προσθέσετε στα planner, τα ημερολόγια και τις σημειώσεις σας. Και η οργάνωση γίνεται τόσο πολύχρωμη και χαρούμενη! Και καθόλου βαρετή!
€33,90

Happy Planner Αυτοκόλλητα - Achieve Greatness

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Happy Planner της Me & My Big Ideas. 8 φύλλα με συνολικά 232 matte αυτοκόλλητα με χρυσές foil λεπτομέρειες. Με αισιόδοξα inspirational quotes, λέξεις και φράσεις όπως "Time to Do Big Things", "Don't wish for it, go for it" και άλλες πολλές.
€9,90

Paige Evans Splendid Σφραγίδα Roller - Date

1 σφραγίδα roller από τη συλλογή Splendid που έχει σχεδιάσει η Paige Evans για την American Crafts. Eίναι σε μορφή ρολό και έχει ένα εύκολο μηχανισμό στο πλάι, για να εναλλάσσετε τις σφραγίδες ανάλογα με το project σας. Περιέχει τις μέρες της εβδομάδας, τους μήνες, χρονολογίες από το 2021-203-, αριθμούς από το 1 ως το 9, ένα στριφογυριστό τόξο, τελείες, παύλες και τις λέξεις "today, recorded, IMPORTANT, ON THIS DAY".
€11,50

We R Memory Keepers Cinch Binding Discs Multi Pack - Δίσκοι βιβλιοδεσίας

54 Cinch δίσκοι βιβλιοδεσίας, διαμέτρου 32mm, σε 6 διαφορετικά χρώματα, από την We R Memory Keepers. Κατάλληλοι για disc bound planners, journals και για άλλα project. Οι δίσκοι βιβλιοδεσίας είναι συμβατοί με τα εργαλεία της WRMK Disc Cinch και Disc Power Punch (που πωλούνται χωριστά), όπως επίσης με τα περισσότερα planners της αγοράς.
€32,90

Aall and Create Washi Tape - Ponder

1 ρολό washi tape από την Aall and Create.
€4,60

Aall and Create Washi Tape - Verde Que Te Quiero Verde

1 ρολό washi tape από την Aall and Create.
€4,60

Aall and Create Washi Tape - Vivre

1 ρολό washi tape από την Aall and Create.
€4,70

Aall and Create Washi Tape - Astonish (Dark)

1 ρολό φαρδύ washi tape από την Aall and Create.
€5,30

Aall and Create Washi Tape - Mix and Match

1 ρολό washi tape από την Aall and Create.
€5,30

Aall and Create Washi Tape - Motivation

1 ρολό washi tape από την Aall and Create.
€5,20

Aall and Create Washi Tape - Be A Rebel (Light)

1 ρολό washi tape από την Aall and Create.
€2,50

Aall and Create Washi Tape - Be A Rebel (Dark)

1 ρολό washi tape από την Aall and Create.
€2,50

Aall and Create Washi Tape - Encrypt

1 ρολό φαρδύ washi tape από την Aall and Create.
€5,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Unique Alpha Fonts

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 2862 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Playful Tile

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 524 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Mini Color Story

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 769 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Teeny Florals

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 574 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Bold And Bright

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 662 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner Sticker Value Pack Μπλοκ Αυτοκόλλητα - Modern Wild

Mπλοκ με 30 φύλλα 21 Χ 12 εκ. με αυτοκόλλητα με διάφορα σχέδια στο κάθε φύλλο, 929 αυτοκόλλητα στο σύνολο, για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα Planner ή ημερολόγια σας και όχι μόνο!
€29,90

Happy Planner 12-Month Undated Teacher Planner

12μηνο planner από την Me & My Big Ideas. Το planner δεν έχει ημερομηνίες για να μπορείτε επιλέξετε τους μήνες που θέλετε να προγραμματίσετε.
€49,90

Happy Planner Ανταλλακτικά Φύλλα Classic Fill Paper - Everyday Check Off

40 ανταλλακτικά προτρυπημένα φύλλα με γραμμές. Κατάλληλα για τα Classic Happy Planners καθώς και για σημειωματάρια και journals του ίδιου μεγέθους.
€9,90

Happy Planner Φύλλα με Αυτοκόλλητα - Heartland

Ο τέλειος τρόπος για να δώσετε χρώμα, ύφος και έμφαση στα planner, στα ημερολόγιά σας και γενικά στα έργα σας! 8 φύλλα με συνολικά 169 matte αυτοκόλλητα με λεπτομέρειες με χρυσό foil!
€9,90

Happy Planner Big Metal Expander Discs Μεταλλικοί Δίσκοι Planner- Rainbow

11 μεγάλοι μεταλλικοί δίσκοι Planner που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε happy planner, notebook ή guided journal ανεξαρτήτως μεγέθους.
€32,50

Happy Planner Sticky Note Weekly Desk Calendar - Εβδομαδιαίο Επιτραπέζιο Ημερολόγιο

1 Happy Planner εβδομαδιαίο επιτραπέζιο ημερολόγιο από την Me & My Big Ideas. Και οργανώστε την όμορφη ζωή σας!
€18,40

Happy Planner 18-Month Dated Big Planner 8.5"X11" - Cosmic Watercolor, Jul 2022 - Dec 2023

18μηνο planner από την Me & My Big Ideas. Σχεδιάστε, προγραμματίστε και παρακολουθήστε όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες από τον Ιούλιο του 2022 ως και τον Δεκέμβριο του 2023.
€59,90