Κατηγοριες

Grandma's Attic

Η συλλογή Grandma’s Attic της Mintay Papers σας προσκαλεί να συγκεντρώσετε όλες τις καταπληκτικές οικογενειακές σας ιστορίες και να τις διατηρήσετε ζωντανές από γενιά σε γενιά! Η σειρά κινείται σε παστέλ, ήρεμα χρώματα όπου κυριαρχεί το γαλάζιο, το μπεζ και το λευκό.

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Mintay Papers Διακοσμητικά Εφέμερα - Grandma's Attic, 65τεμ

65 διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Grandma's Attic της Mintay Papers. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, vintage ρολόγια, εισητήρια και άλλα.
€5,90

Mintay Papers Add-On Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x8' - Grandma's Attic

24 χαρτιά scrapbooking διπλής όψης (8 σχέδια, 3 από το καθένα) από τη συλλογή Grandma's Attic της Mintay Papers με patterns, backgrounds και die cut elements που συμπληρώνουν ιδανικά τη συλλογή.
€6,90

Mintay Papers Συλλογή Scrapbooking Διπλής Όψης 12''x12'' - Grandma's Attic

12 χαρτιά scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή Grandma’s Attic της Mintay Papers. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, αποσπάσματα εφημερίδων, vintage ρολόγια και άλλα. Mε bonus elements στο πίσω μέρος του εξωφύλλου.
€12,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x6' - Grandma's Attic

24 χαρτιά scrapbooking διπλής όψης (6 σχέδια, 4 από το καθένα) από τη συλλογή Grandma's Attic της Mintay Papers. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, vintage ρολόγια και άλλα. Με 2 bonus φύλλα εξώφυλλα που έχουν fussy cutting elements.
€6,90

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Grandma's Attic

Πάνω από 50 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Grandma's Attic της Mintay Papers. Εικόνες με λουλούδια, αποσπάσματα εφημερίδων, πεταλούδες, quotes και άλλα.
€5,80