Κατηγοριες

Stardust

H συλλογή Stardust που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Jen Hadfield για την American Crafts είναι γεμάτη... αστερόσκονη! Kινείται στις ζωηρές αποχρώσεις του ροζ, του μπλε και του κίτρινου και είναι γεμάτη από χαρούμενα σχέδια λουλουδιών, ουράνιων τόξων και άλλων. Καλωσήρθατε στον αισιόδοξο κόσμο της Jen!

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

American Crafts Jen Hadfield Washi Tape Διακοσμητική Ταινία - Stardust, Conversation, 5τεμ.

5 washi tapes με ολογραφικές foil λεπτομέρειες από τη συλλογή Stardust που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Jen Hadfield για την American Crafts. Η Jen σκορπίζει αστερόσκονη στις δημιουργίες σας!
€14,50

American Crafts Jen Hadfield Αυτοκόλλητα Με Ολογραφικές Foil Λεπτομέρειες - Stardust, 72τεμ.

72 αυτοκόλλητα από τη συλλογή Stardust που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Jen Hadfield για την American Crafts. Η Jen σκορπίζει αστερόσκονη στις δημιουργίες σας!
€7,90

American Crafts Jen Hadfield Μπλοκ Scrapbooking Μονής Όψης με Ολογραφικές Foil Λεπτομέρειες - Stardust, 12"x12"

48 φύλλα scrapbooking μονής όψης, διαστάσεων 12 x 12" (30,5 x 30,5 cm), από τη συλλογή Stardust που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Jen Hadfield για την American Crafts. Η Jen σκορπίζει αστερόσκονη στις δημιουργίες σας!
€28,90

American Crafts Jen Hadfield Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Stardust, 151τεμ.

8 σελίδες με 151 αυτοκόλλητα από τη συλλογή Stardust που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Jen Hadfield για την American Crafts. Η Jen σκορπίζει αστερόσκονη στις δημιουργίες σας!
€9,20

American Crafts Jen Hadfield Μπλοκ με Thickers Αυτοκόλλητα Με Ολογραφικές Foil Λεπτομέρειες - Stardust, 35τεμ.

6 σελίδες με 35 αυτοκόλλητα από τη συλλογή Stardust που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Jen Hadfield για την American Crafts. Τα αυτοκόλλητα έχουν το σχήμα εισιτηρίων και ολογραφικές foil λεπτομέρειες σε ασημί.
€7,90