Ωράριο Πάσχα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟ

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Spectrum Noir Fan-Art Like a Pro Art Kit Σετ Ζωγραφικής με Μαρκαδόρους - Batman, 24τεμ.

Μπείτε στον κόσμο του αυθεντικού fan art με τα Fan Art Like A Pro Kits από την Spectrum Noir! Κάθε κιτ περιλαμβάνει ένα προσεχτικά επιλεγμένο σετ από 10 μαρκαδόρους με τα χρώματα να είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεστε για την κάθε περίπτωση χωρίς να ψάχνετε να βρείτε τι ταιριάζει.

Μέσα σε κάθε κιτ θα βρείτε επίσης 12 σχέδια, χαρακτηριστικά για κάθε ήρωα, τυπωμένα σε υψηλής ποιότητας χαρτί ειδικό για μαρκαδόρους. Και αν ανησυχείτε για τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες, μπορείτε να ησυχάσετε. Το υλικό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να είναι εύκολο για όλους - από εντελώς αρχάριους μέχρι χομπίστες.

Τέλος στο κουτί θα βρείτε και έναν οδηγό με συμβουλές και οδηγίες για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το δημιουργικό σας ταξίδι. Ο συνδυασμός των εξαιρετικής ποιότητας υλικών και των οδηγιών, θα οδηγήσουν σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα σας εκπλήξει με το πόσο επαγγελματικό δείχνει.

Ιδανικό δώρο για εσάς ή για κάποιον αγαπημένο σας, ανεξαρτήτως ηλικίας.
€46,90 €39,90

Speedball Block Printing Super Value Kit - Κιτ Λινοτυπίας

Ένα ολοκληρωμένο κιτ για κατασκευής σφραγίδας και λινοτυπίας.

Φτιάξτε την δική σας σφραγίδα στην ειδική επιφάνεια της Speedball και στην συνέχεια τυπώστε το σχέδιό σας με την βοήθεια του ειδικού μελανιού που θα βρείτε στο κιτ.

Ιδανικό για χαρτί και ύφασμα.
€56,50

Studio Light Art by Marlene Advent Calendar - Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης Stencil Edition

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης (Advent Calendar) από τη συλλογή Art by Marlene της Studio Light.

Γίνετε ξανά παιδιά με το νέο advent calendar της Marlene! Μετρήστε κι εσείς ανάποδα τις μέρες για τα Χριστούγεννα, και πάρτε το δωράκι σας κάθε μέρα!

To advent calendar αυτό είναι φτιαγμένο για τον Stencil Addict! Όλες οι μέρες έχουν πρωτότυπα stencil της σειράς Art By Marlene, ειδικά φτιαγμένα για το συγκεκριμένο advent!

Είναι 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞𝐝 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧 και κυκλοφορεί σε λίγα κομμάτια παγκοσμίως, γι' αυτό εξασφαλίστε έγκαιρα το δικό σας!
€55,00