Κατηγοριες

Pool Party

Αφουγκραστείτε το καλοκαίρι με τη χαρούμενη συλλογή Pool Party της Echo Park. Αποτυπώστε στις δημιουργίες σας την ανεμελιά δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας με τον ήλιο να σας κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι και να σας καλεί  για βουτιές!

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Echo Park Pool Party Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X13"- Phrases

Αυτοκόλλητα Chipboard με φράσεις από τη συλλογή Pool Party της Echo Park. Ένα κάστρο στην άμμο, ένα φλαμίνγκο, ένας ανανάς, παγωτά και σανίδες του σερφ σε χαρούμενα καλοκαιρινά μοτίβα σας παρασύρουν σε ανέμελες στιγμές δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας ενώ ο ήλιος σας κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι!
€6,50

Echo Park Μπλοκ Μονόχρωμων Φύλλων Διπλής Όψης 12"x12" – Pool Party

Μπλοκ μονόχρωμων φύλλων από τη συλλογή Pool Party της Echo Park. Αφουγκραστείτε το καλοκαίρι και αποτυπώστε στις δημιουργίες σας την ανεμελιά πλάι στο γαλάζιο της θάλασσας με τον ήλιο να σας κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι και να σας καλεί για βουτιές!
€7,80

Echo Park Cardstock Ephemera – Pool Party

Ephemera από τη συλλογή Pool Party της Echo Park. Αισιόδοξα quotes κάνουν παρέα με έναν ανανά, ένα φλαμίνγκο, ένα ψάθινο καπέλο, γυαλιά ηλίου και πολύχρωμα λουλούδια, τραγουδούν το καλοκαίρι και σας παρασύρουν σε ανέμελες στιγμές δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας ενώ ο ήλιος σας κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι και σας καλεί για βουτιές!
€6,50

Echo Park Pool Party Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X13"- Accents

Αυτοκόλλητα Chipboard από τη συλλογή Pool Party της Echo Park. Μια vintage μοτοσυκλέτα, ένα φλαμίνγκο, ένας ανανάς, φοίνικες, μπάλες, αστερίες, γυαλιά ηλίου, μαγιό και σανίδες του σερφ σε χαρούμενα καλοκαιρινά quotes σας παρασύρουν σε ανέμελες στιγμές δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας ενώ ο ήλιος σας κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι!
€6,50

Echo Park Στένσιλ – Summer Sprinkles, Pool Party

Στένσιλ Summer Sprinkles από τη συλλογή Pool Party της Echo Park. Ζήστε την ανεμελιά του καλοκαιριού πλάι στο γαλάζιο της θάλασσας και απολαύστε τον ήλιο να σας κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι και να σας καλεί για βουτιές!
€7,80

Echo Park Double-Sided Collection Kit 12"x12" – Pool Party

Συλλογή από 12 φύλλα scrapbooking από τη συλλογή Pool Party της Echo Park. Κάστρα στην άμμο, φλαμίνγκο, παγωτά, ανανάδες, πλατύγυρα καπέλα, λουλούδια και σανίδες του σερφ και πολλά άλλα σε χαρούμενα καλοκαιρινά μοτίβα σας παρασύρουν σε ανέμελες στιγμές δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας ενώ ο ήλιος σας κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι!
€19,90