Κατηγοριες

Endless Summer

Γιατί μια στάλα καλοκαίρι ισοδυναμεί με έναν ολόκληρο χρόνο! H συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park σας προσκαλεί να αφήσετε το ζεστό αεράκι να σας χαϊδέψει τα μαλλιά και κολυμπήσετε παρέα με τα κύματα που χορεύουν παιχνιδιάρικα τραγουδώντας την απόλυτη ανεμελιά!

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Endless Summer

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως σε 24 σχέδια (2 από το καθένα) από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park με εικόνες με λουλούδια, πουλιά, σκαραβαίους και άλλα σε καλοκαιρινά μοτίβα.
€9,20

Echo Park Διακοσμητικά Αυτοκόλλητα Brads - Endless Summer

25 διακοσμητικά αυτοκόλλητα brads και 5 chipboard κομμάτια από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Με εικόνες σχετικές με το καλοκαίρι όπως φλαμίνγκο, μπάλες θαλάσσης, λουλούδια, σαγιονάρες και άλλα.
€7,90

Echo Park Στένσιλ 6"X6" - Endless Summer, Life Is Good

1 στένσιλ από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Με αφηρημένα σχέδια.
€8,80

Echo Park Διακοσμητικά Chipboard 6"X13"- Endless Summer

42 διακοσμητικά chipboard από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Με quotes και εικόνες σχετικές με το καλοκαίρι όπως κιθάρες, μαγιό, φοίνικες, κοχύλια, καβούρια και άλλα.
€12,40

Echo Park Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 12"X12" - Endless Summer

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως σε 24 σχέδια (2 από το καθένα) και 1 φύλλο με element αυτοκόλλητα από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park.
€20,90

Echo Park Cardstock Διακοσμητικά Εφέμερα - Icons, Endless Summer

33 cardstock διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Εικόνες με ήλιους, λουλούδια, φοίνικες, quotes και άλλα πολλά.
€6,60

Echo Park Στένσιλ 6"X6" - Endless Summer, Good Vibes

1 στένσιλ από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Με αφηρημένα σχέδια.
€8,80

Echo Park Στένσιλ 6"X6" - Endless Summer, Paradise Palms

1 στένσιλ από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Με εικόνες από φύλλα φοίνικα.
€8,80

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Endless Summer

30 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park με εικόνες με καπέλα, φλαμίνγκο, καρύδες, σαγιονάρες, ανανάδες, λουλούδια, φοίνικες, quotes και άλλα πολλά.
€6,60