Όροι Σεμιναρίων

Σεμινάρια και special events προγραμματίζονται συνεχώς καθόλη τη διάρκεια του έτους. Για την εγγραφή σε κάποιο workshop ή event απαιτείται η εξόφληση του. Για πληρωμή σε τράπεζα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για λογαριασμούς ΕΔΩ. Για πληρωμή με πιστωτική εποινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε στο κατάστημα μας, Γρυπάρη 139 Καλλιθέα.

Τα χρήματα σας θα επιστραφούν εφόσον ακυρώσετε την κράτηση τουλάχιστον 3 ημέρες πριν το workshop εκτός και αν πρόκειται για workshop από Guest Instructor.

Για τα workshops από Guest Instructors, μπορείτε να μεταφέρετε την κράτηση σας σε τρίτο αν δεν θέλετε να παρακολουθήσετε αλλά δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσετε ένα μάθημα και δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε, και υπάρχει λίστα αναμονής για το μάθημα αυτό, μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με τον πρώτο στη λίστα αυτή. Αν το πρόσωπο αυτό δεχτεί μπορεί να σας πληρώσει τη θέση σας και η κράτηση να μεταφερθεί σε αυτόν ή αυτή μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας και είναι όλα τα μέρη ικανοποιημένα. Αν δεν υπάρχει λίστα αναμονής τότε δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που λόγο κάποιου έκτακτου γεγονότος ή φυσικής καταστροφής το μάθημα ακυρωθεί, θα επιστραφούν τα χρήματα σε όλους όσους είχαν κρατήσει θέση.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για κάποιο workshop μπορείτε να επικοινωνήσετε με email στο support@scrapsnpieces.gr ή στo 210-9525557 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. 

Για πληρωμή σε τράπεζα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για λογαριασμούς ΕΔΩ. Για πληρωμή με πιστωτική εποινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε στο κατάστημα μας, Γρυπάρη 139 Καλλιθέα.